"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Adjudicades les platges pel 2012

psm-pollenca | 18 Maig, 2012 07:42 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquest dissabte hi ha la Trobada Oberta del PSM a Petra.  Recordau que es una tobada oberta a tothom, inclosos i molt especialment els que no son militants (el que ho son també), per preparar el Congres del mes que ve. Animau-vos.

Dissabte 19 de maig, a les 10:00 hores, a l'Escola de Música de Petra (situada al mateix edifici del Teatre).


Com ja ha trascendit a la premsa, a falta de recursos d'altres licitadors, l'Associació de Veïns del Port de Pollença ha resultat guanyadora de del concurs per a la gestió de les platges del Port de Pollença i de Cala Sant Vicenç, per haver fet l'oferta que ha estat millor puntuada. Des del PSM volem felicitar a l'Associació per haver guanyat aquesta licitació i desitjar-li un bon desenvolupament de la feina, ja que si és així ben segur repercutirà en una millor valoració dels serveis turístics que ofereix Pollença. Apart de l'associació, també l'hotel ha guanyat les de Formentor i els lots de canal d'embarcacions s'han adjudicat a altres empreses.

Per altra banda també volem manifestar la nostra exigència a l'Equip de Govern (PP-Lliga R,) per tal que facin cumplir el plec de condicions del contracte per a la gestió de les platges. No ha de passar com altres anys que una vegada resolt el concurs els serveis oferits per l'empresa distaven molt dels que s'havien compromés, o que el pagament del cànon s'ha hagut de finançar perque l'adjudicatari no l'ha pagat puntualment (amb la mateixa Associació de Veins). També exigim de l'equip de govern  que es faci un seguiment estricte de la qualitat dels serveis per garantir que l'estiu de l'any que ve (2013) les platges pollencines puguin recuperar les banderes blaves que enguany no tenen per la deixadesa del govern municipal. Finalment reclamar que les platges no s'abandonin durant l'hivern i que els serveis de platja es comencin a oferir quan comença la temporada i no amb el retard que hem sofert tant enguany com l'any passat.

 

Veure noticia de l'Ultima Hora

 

Per altra banda també ha aparegut la noticia de que finalment s'obrirà el Centre de Turisme Ornitològic de La Gola. És una llàstima que s'hagi perdut aquest mes i mig, que era el més fort per aquest tipus de turisme, però al manco és millor que finalment s'hagi obert que no tenir-lo tancat. Sembla que la solució és provisional per aquesta temporada i que de cara a la següent es firmarà un conveni. Esperam que els serveis que s'ofereixin enguany tenguin el nivell que cal i que no siguin per cubrir l'expedient, ja que això faria més mal que bé a la imatge del Centre.

 

Veure noticia del Diario de Mallorca

 

Comentaris

 

Senyera.

jrv | 19/05/2012, 18:48

Espanya, Castella i els seus capdevanters, ja sabeu que es terra d'intolerants, així que no ens ha de venir de nou.

 

Tribuna Mallorca

PSM Pollença | 19/05/2012, 15:16

Alternativa i PSM desconfien de la gestió de les platges de Pollença

h
ttp://www.tribunamallorca.org/not%EDcies/pol%EDtica/alternativa-i-psm-desconfien-de-la-gesti%F3-de-les-platges-de-pollen%E7a/

 

Re: Adjudicades les platges pel 2012

PSM Pollença | 19/05/2012, 15:15

El PSM de Pollença condemna l'atac al llaç per la llengua,

h
ttp://www.tribunamallorca.org/not%edcies/pol%edtica/el-psm-de-pollen%e7a-condemna-l%27atac-al-lla%e7-per-la-llengua/

 

Salvatges

PSM Pollença | 18/05/2012, 09:22

El llaç de Can Llobera ha estat arrabassat, tal i com mostra una fotografia que ens ha enviat la regidora Maria del Mar Sastre. Lamentable l'actitud antidemocràtica de qualcuns.

h
ttps://lh5.googleusercontent.com/-6Atoz_7H1qw/T7YUX7QZPmI/AAAAAAAADgQ/XnWjBmcZj88/s800/IMG-20120518-WA0000.jpg

 

Conseller de presidència

PSM Pollença | 18/05/2012, 09:16

Una altre deslleialtat de l'equip de govern ocultant a la oposició aquesta visita:

www.conselldemallorca.net/?id_section=1&action=news&id_article=17290

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb