"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

XXI Congrés del PSM: Hi ha futur !

psm-pollenca | 11 Juny, 2012 07:03 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquest dissabte dia 16 de juny celebram el XXI Congrés del PSM. Cal respondre la situació a la que ens han duit el tàndem PP-PSOE a nivell estatal i davant els continus atacs del govern Bauzà als drets socials, a la cultura pròpia o al territori.  Un any després de les eleccions locals-autonòmiques i mig any després de les generals, els ciutadans no tan sols no han millorat la seva situació, sino que han vist incumplides les promeses que els feren i agreujar-se la crisi. Cal cercar respostes alternatives. En aquesta feina treballarem en el XXI congrés. Serà un congrés on avançarem en l'oferta d'una alternativa creïble, amb un acord de federació amb Entesa ja formalitzat i amb una aposta per enfortir la coalició PSM-IV-E. Som el trecer espai de les Illes i tenim el compromís de cercar pels balears les sol·lucions que els neguen des dels dos grans partits.

El Congrés es assembleari, sense delegats que decideixin pels altres, obert a tota la militància amb veu i vot. També des del PSM de Pollença hi convidam els simpatitzants que ens hi vulguin acompanyar per conèixer el partit de prop. Aquells que hi volgueu podeu acudir al congrés , per optimitzar el transport, posar-vos en contacte amb en Tomeu Cifre, en Biel Cerdà, al nostre correu (psmpollenca@mallorcaweb.net) o amb un missatge al perfil de Facebook (https://www.facebook.com/PSM.de.Pollenca).

El Congrés començarà a les 10h a l'auditori de Ses Cases des Mestres de Santa Maria. Al matí es discutiran les ponències. A les 16h es reanudarà amb les votacions de les candidatures a Secretari General i l'Executiva. A les 20h es farà la cloenda.

Aquest dissabte tenim feina. 

Reglament intern del 21è Congrés (218 KB)
Ponència estratègica del 21è Congrés (610 KB)
Estatuts del PSM-EN (219 KB)
Model d'esmena (197 KB)
Horaris del 21è Congrés (26 KB)

 

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb