"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PSM exigeix al batlle que es faci respectar davant Ports de Balears

psm-pollenca | 04 Juliol, 2012 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Fa unes setmanes Ports de les Balears va col·locar unes casetes devora l’aparcament dels molls del Port de Pollença sense demanar ni l’opinió ni molt manco l’autorització a l’Ajuntament. Aquestes casetes ja foren objecte d’una construcció i posterior demolició l’any 2005 per la pressió veïnal i del PSM. Ara s’ha repetit l’error, i davant els fets consumats l’Ajuntament ha cercat la via de de la condició de casetes “desmuntables” per salvar la situació.

Aquests dies vivim un altre despropòsit. Ports de Balears no manté en condicions dignes els jardins de la zona portuària, com és la seva obligació, i davant aquesta situació qui assumirà el manteniment serà l’Ajuntament (Veure notícia al diari Ultima Hora). Això suposa un perjudici per a les arques municipals, que hauran de mantenir un servei que no li pertoca. Des del PSM demanam al batlle que faci respectar la postura de l’Ajuntament i exigeixi als seus companys de partit que gestionen Ports de Balears el compliment de les seves obligacions. 

 

Al 2005 les casetes acabaren esbucades...

 

 
al 2012 com acabaran ?
 
 
 
*   *   *

Ahir dematí Ports de Balears va tancar l'aparcament d'autobusos devora el restaurant Stai. El resultat ha estat un autèntic desgavell pels turistes i embussos de cotxes. Un altre exemple de la falta de coordinació Ajuntament-Ports. Podeu veure les fotografies que han publicat al blog d'UMP.

Comentaris

 

Pressupost festes

PSM Pollença | 09/07/2012, 08:26

El pressupost de festes de tot el municipi, aquest 2012, és de 180.000 Euros, sense especificar que es gasta en cada un dels nuclis. Per saber aquesta informació més detallada ho haurem de demanar al regidor de festes, que segurament no tindrà les dades fins que hagin passat les festes i realment es sapi el que s'ha gastat.

 

festes

Tolo | 06/07/2012, 18:19

Jo no se la diferència, però entenc que la regidora delegada del Moll és del PP, el regidor de festes també, i la regidora d'hisenda de la lliga, per tant entenc que seria més adequat que responquesin ells.

 

festes

porcaria | 06/07/2012, 15:08

Algú d' aquest partit politic hem podria contestar a la següent pregunta? QUIN PRESUPOST HI HA PER LES FESTES D EU MOLL? I PER LES FESTES DE POLLENÇA? GRACIES. Si hem poguesiu explicar perque hi ha tanta diferència ja seria una monada...

 

El batlle a la radio

PSM Pollença | 06/07/2012, 10:33

No sembla gens lògic que els partits de l'oposició tinguem un temps limitat als plens, que el batlle ens controla. A la radio només hi podem anar una vegada al mes i una vegada a la tertulia de despres dels plens. En canvi el batle xerra tot el que vol als plens, va a la tertulia i a sobre té un espai setmanal en que es dedica a fer oposició a la resta de grups i a dir la darrera paraula del que s'ha parlat el dia anterior a la tertulia, sense tenr ningú a davant que el pugui replicar. Ens sembla profundament injust.

 

Re: El PSM exigeix al batlle que es faci respectar davant Ports de Balears

Tomeu | 05/07/2012, 21:45

Cosa sabem, morritos...

 

lips

Morritos Jagger | 05/07/2012, 16:42

he vist que han robat una font que hi havia a la plaça d ePollença, sabeu qui ha estat? és una pena, a mi m'agradava molt sempre que vinia a Pollença.

 

Aparcament Moll

PSM Pollença | 05/07/2012, 08:14

Sembla que, per afegitó, el tancament de l'aparcament d'autobusos de l'Estai ha provocat un caos en el Port de Pollença. Esperam que es posi sol·lució a la imatge patètica que oferim als nostres turistes.

 

Diario de Mallorca

PSM Pollença | 05/07/2012, 08:12

Ara ja sabem perque el duo PP-Lliga no va demanar les banderes blaves per les platges de Pollença: per poder posar la "rojigualda" !

h
ttp://www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/07/05/cala-molins-bandera-azul-precisamente/777593.html

 

Tribuna Mallorca

PSM Pollença | 04/07/2012, 19:19

h
ttp://www.tribunamallorca.org/not%edcies/pol%edtica/el-psm-de-pollen%e7a-exigeix-al-batlle-que-es-faci-respectar-davant-ports-de-balears/

 

Camí de Cala Bòquer

PSM Pollença | 04/07/2012, 14:30

Aprovació inicial de l’expedient de desafectació del tram del camí núm. 73 Camí de Cala Bòquer
dels inclosos dins la relació del Catàleg de camins del terme municipal de Pollença.
Es trobarà a exposició pública fins dis 23 de juliol.

h
ttp://www.ajpollenca.net/exposicions/noticia.ct.html?tIte=aprovacio-inicial-de-l%E2%80%99expedient-de-desafectacio-del-tram-del-cami-num-73-cami-de-cala-boqu&cIte=48635

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb