"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Paraules poc patroneres

psm-pollenca | 30 Juliol, 2012 08:13 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Es temps de festa, per tant poc donat a les batalletes polítiques. L’interès de la gent ara és a un altre lloc i per part dels polítics, tenim poques ganes de posar aigua al vi. Però diuen que “qui  calla atorga”, i no volem que ningú interpreti que atorgam la més mínima credibilitat ales paraules del batlle en el darrer Punt Informatiu.

Novament ha aprofitat el càrrec institucional per donar una entrevista on hauria de saber mantenir el tò que pertoca a un batlle en un especial sobre les festes de la Patrona, i no fer política partidista despreciant, com a mínim, als 536 ciutadans que confiaren en el PSM a les passades eleccions.

Així és. Reproduïm una de les respostes que parla per si mateixa (les negretes son nostres):

Pregunta (Eva Cerdà, PiP): El Partit Socialista de Mallorca (PSM) ha demanat la dimissió de la regidora Maria Buades per diversos despropòsits com la no sol·licitud de les Banders Blaves, l’endarreriment en la concessió de l’explotació de les platges i el canvi en la gestió de la recollida selectiva.

Resposta (Batlle, PP): Maria Buades duu les àrees més complicades de l’Ajuntament i sí, té dedicació exclussiva. En cap moment m’he plantejat destituir-la i consider que el PSM ha tengut una actitud incendiària i totalment fora de lloc. No sol·licitar les Banderes Blaves no ha estat un caprici. La culpa es la feina dels anteriors, que havia estat un caos total. A part que, com diu el regidor Pepe García, la bandera blava no és més que un distintiu comercial (...).

En tan poques frases no es poden dir tantes coses criticables. Per començar el menyspreu cap als seus socis de la Lliga, quan considera que duen àrees secundàries, ja que les importants les du la Sra. Buades. I pel que ens afecta a noltros cal dir que l’actitud incendiària i fora de lloc va ser la de la Sra. Buades i del propi batlle en no demanar les banderes sense cap tipus de consens i provocar un allau de publicitat negativa per Pollença, fins i tot a la televisió autonòmica i a la premsa estatal. A banda, novament l'ecusa de l'herència rebuda per justificar la seva propia gestió. Si només és un distintiu comercial el convidam a cercar una fórmula alternativa que li agradi més i que no les torni a demanar, “tanmateix...”. No ens preocupen les crítiques del batlle. A aquestes alçades cada crítica del PP al PSM no fa sinó confirmar-nos que anem pel bon camí. Però és significatiu que siguem els únics als que critica en la seva entrevista patronera, faltant a la concòrdia que hauria de presidir les festes. L’entrevista està plena de visions molt “particulars” sobre la realitat de la gestió municipal, per tant vos convidam a que la llegiu vosaltres mateixos en el darrer PiP.

Per altra banda també sobten les declaracions del regidor Miguel Llobeta, referents a les festes de Cala Sant Vicenç:

Pregunta (Eva Cerdà, PiP): Per acabar, avançau-nos qualque coseta de les festes de la Cala Sant Vicenç?

Miguel Llobeta (PP): Seran els dies 17, 18, i 19 d'agost i seran organitzades meves; no ens posavem d'acord amb el delegat de Sant Vicenç (Tomeu Fuster, LLiga) i, com que jo som el regidor de Festes, les he organitzades a la meva manera (...). I amb Sant Vicenç he fet un esforç especial. (...)

Novament deixant als seus socis de la Lliga a l’alçada del betum de les sabates i demostrant que no pinten una regadora. I el que és més preocupant, rompent una línea començada ja fa uns anys per revitalitzar aquestes festes i fugir del típic patxangueix per a turistes. Aquestes festes s’organitzaven entre l’àrea de festes, la dela Cala i la de Cultura, amb la col·laboració de l’A.VV. de Sant Vicenç per donar-lis un enfocament més cultural (conferències, visites guiades, art i copes...) i fins i tot es va pensar en desfer els actes durant tot l’agost perque no fos una cosa puntual. Pero tornam a fer les coses “a la seva manera”, a la manera dels que comanden.

PD: Deixam per més endavant les nostres opinions sobre el programa de festes, tant el contingut com el continent, així com sobre altres esdeveniments de l'estiu, com el Festival (de Musica Clàssica ?) de Pollença. Ara és moment de gaudir de lla festa i l'estiu.

PD 2: Fa cinc dies que es la majoria va decidir que s'obris el camí de Santuiri i continua tancat. Democracia m'has dit?.

 

Fotografies del Punt Informatiu a les entrevistes al Batlle i al Regidor de Festes

 

 
 
 
Convocatòria fora del programa de festes d'"Essència i Arrels":
Recordau avui a les 19:00 a la Plaça Major representació teatral del conta "La Reina amb Orelles de Cavall". Vos esperem a tots/es... de totes les edats... Va animau-vos i aportau el vostre donatiu per un final de festes amb molta llum, desitjos i molt de renou... i pel començament d'un llarg però profitós camí...
https://www.facebook.com/essencia.arrels
 

 

Comentaris

 

reivindicació

Joan Ramon | 03/08/2012, 10:50

Avui a les 18 hores ens veurem a davant els gelats valls, al Moll de Pollença, per tal de acompanyar els Jubilats per Mallorca en el seu pas pel municipi de Pollença, aquest en la seva acció anomenada camins contra mentides, que consisteix en un recorregut a peu pels municipis de l’illa per denunciar la política d’arraconament institucional de la nostre llengua, per part de l’executiu Bauza.
Així des del Moll de Pollença es dirigiran cap a Alcúdia, tan és només fer acte de presència per animar-los, acompanyar-los un tram, com anar fins Alcúdia.
La vostre presència servirà per donar més reso a aquesta acció.

 

Ignorant

maki | 02/08/2012, 09:51

Es cert que prest s'innagurarà la reobertura del camí de Santuiri??
I que Rafel morro serà l'encarregat d'obrir?
No se si és una broma, no se...

 

LA DICTADURA ARRIBA A POLLENÇA

Magdalena R. | 02/08/2012, 09:28

Els caciques sempre mostren el llautor…
Aquest de la Lliga seran complices d'aquesta dictadura. Per què traguen en tantes coses que van en contra del poble? Pel puta sou?
Hi pot haver altres fórmules de govern a Pollença, crec que val la pena explorar-les, és una necesitat

 

Essencia i arrels

Tomeu C.B. | 31/07/2012, 19:10

Hem de donar l'enhorabona al grup de persones que va organitzqrl'obra de teatre per infants, que ha ajudat a suplir les mancances del programa de festes. Tambe per la recolida de doblers per pagar els focs, encara que sembla que l'ajuntament no te gaire intencions de permetre que es celebrin

 

Re: Paraules poc patroneres

Tomeu C. | 30/07/2012, 15:53

Per jo si aquest equip de govern es millor o pitjor que l'anterior és irrellevant. La qüestió és: cumpleix les seves promeses? respòn a les espectatives creades? sol·luciona problemes o en crea de nous? sap a on du el poble? Per jo la resposta a aquestes preguntes es negativa.

 

Iniciatives

PSM Pollença | 30/07/2012, 15:29

Per "iniciatives" ens referiem al Pressupost del 2012, a la pujada de taxes, a posar-se més dedicacions exclussives, a contractacions per decret....més que no idees noves.

 

Re: Paraules poc patroneres

Pere | 30/07/2012, 15:17

El PP i la Lliga governen amb una comoda minoria consentida.De la Lliga millor no fer comentaris, parla per ell mateix el seu "programa electoral". Del PP, estic d´acord amb l´article, la especial situació de l´oposició a Pollença fa que fins i tot puguin dir i fer el que abans sols es limitaven a pensar o comentar en cercles petits. Ara governen i, tira a tira, van arreglant els seus assumptes sense massa renou. Amb el que no estic d´acord es que treguin endavant les seves iniciatives...quines?. Ens queda la resignació de dir que es millor aquest govern que l´anterior, tot es opinable. Això si el que es vertaderament nou en aquesta legislatura es com alguns elements de l´Oposició pollencina entenen que l´oposició formal es una forma de governar.

 

Concordia

jrv | 30/07/2012, 14:41

Estic d'acord amb aquest darrer comentari, PSM.
En alguns aspectes el PP governa , sigui com sigui, per unaminitat.
Per unaminitat del grup del PP, es clar.
Que aquest govern és millor que l'antrior, per a mi cap dubte. Que hi ha molt per fer i actituts a millorar, tampoc.

 

Re: Paraules poc patroneres

PSM Pollença | 30/07/2012, 10:26

Tot i la minoria de l'Equip de Govern, el PP governa amb una relativa tranquilitat per la submissió dels seus socis de la Lliga, per una banda, i per la divisió de postures en els partits de la oposició, que li ha permés treure endavant totes les seves iniciatives de govern més importants.

Això no els hauria de fer perdre de vista que governar per decret, passant per damunt tots els altres, no es una forma gaire encertada de mantenir la pau social al municipi.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb