"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Juntes de Govern d’abril, maig i juny.(I)

psm-pollenca | 08 Agost, 2012 08:13 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Farem un petit resum dels acord més rellevants de les juntes de govern d’aquests mesos, juntes on s’han decidit qüestions importants relacionades amb la temporada turística. Recordam que la Junta de Govern està formada per sis regidors, del PP, Lliga i Alternativa.

En les juntes d’abril s’hi varen dur fins a vint (20) resolucions d’expedients sancionadors per infraccions urbanístiques. Aquestes resolucions varen quedar “retirades per a un millor estudi”. Altres vuit expedients s’aprovaren amb multes que sumen un total de 306.749,54 Eur. Finalment les resolucions les fa directament el batlle per Decret de Batlia, evitant així el debat de la Junta de Govern. La disciplina urbanística és un dels grans temes pendents d’aquesta legislatura, del que prometeren un consens amb la resta de grups, però contràriament s’està gestionant d’una manera molt personalista per part del batlle.

Es va contractar una empresa per 18.000 Eur. més IVA per cobrar les quotes d’urbanització de la zona UNAC 33. No entenem que amb el personal propi de l’Ajuntament no es puguin gestionar aquests cobraments.

Es varen aprovar els pagaments de 3.648,84 Eur. en concepte de indemnitzacions a diversos ciutadans per la caiguda de faroles rovellades damunt cotxes, als carrers Xarxes, Nanses i Roger de Lluria del Port de Pollença. Aquest fet dona la mesura de l’estat de conservació de l’enllumenat en el municipi.

Es varen aprovar les bases per a cobrir temporalment en comissió de serveis la plaça de subinspector de la Policia Local. Els representants sindicals havien al·legat a aquestes bases. Es va aprovar amb l’abstenció d’A.

Es va obrir procediment sancionador contra un treballador de l’Ajuntament que havia duit a arreglar una motoserra dient que era de l’Ajuntament, quan era de propietat particular. Es varen aprovar set dies de suspensió d’ocupació i sou.

S’han anat aprovant diverses despeses de l’Àrea de Cultura: l’actuació del teatre de teresetes pel 14 Festival Internacional de Mallorca, per import de 2.776,54 Eur. També la catalogació dels objectes del Museu Municipal de Pollença per 7.800 Eur. Dels contractes del Festival que s’anaren aprovant en farem una valoració específica, quan sapiguem globalment el que ha costat i els resultats del Festival de Música d’enguany.

També sancions a 18 locals per passar-se en l’ocupació de via pública amb taules i cadires. D’aquests la immensa majoria (13) són locals del port de Pollença, perquè el batlle vagi dient que al Moll no hi ha problemes amb l’ocupació.

Així mateix es va aprovar la renovació del lloguer del solar de l’Hort del Puig (devora la benzinera) per sis mesos més, 4.600 Eur. Quan es va aprovar el pressupost al gener ens varen dir que es faria una contractació per 6 mesos i després es miraria si s’eliminava per estalviar. De moment no es així, i no veim la necessitat de renovar el lloguer a aquestes alçades.

Es va acordar el retorn de tres taxes de 3.411,31 Eur. cadascuna a diferents botigues a les que es va canviar la categoria dins la relació de taxes de fems.

 

La caiguda de faroles ha esdevingut un perill real al Port de Pollença

 

Comentaris

 

Allumenat públic

jrv | 11/08/2012, 07:31

Les faroles deteriorades, rovellades i que constitueixen un perill públic no son l'unic problema en quan a l'allumenat`públic al Port. Es pot estar setmanes sense allumenat públic, o punts de llum que dessapareixen per obres de particulars i no se tornen instal·lar.
I en quan a rotulació de carrers al mateix nucli de població, hi ha molts carrers sense el seu respectiu nom, així que el que no sigui d'aqui ho te cruu si s'ha de guiar pels rotuls que hi toquen ser.

 

Vandalisme

PSM Pollença | 08/08/2012, 13:29

Una llàstima que per uns vàndals es faci malbé una reivindicació que ve d'anys enrere de molts pollencins que a tots ens ha costat doblers dels nostres impostos. Fets com aquests demostren que les campanyes de sensibilització de l'Ajuntament s'han de planificar millor que la que s'ha fet el passat mes de juliol si es vol que tinguin efecte.

h
ttps://www.facebook.com/notes/ajuntament-de-pollen%C3%A7a/lajuntament-condemna-els-actes-de-vandalisme-envers-les-installacions-p%C3%BAbliques/348747405207721

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb