"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Vandalisme... i negligència.

psm-pollenca | 10 Agost, 2012 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Ahir varem poder veure a la premsa mallorquina i al facebook de l’Ajuntament com l’equip de govern condemnava els actes vandàlics produïts en el parc infantil que s’està instal·lant davant el Centre Miquel Capllonch del Port de Pollença. Com no pot esser d’altra manera, ens sumam a aquesta condemna. La millora dels parcs infantils és una reivindicació del PSM que ve d’ enrere, quan al 2009 ja reclamàvem una millora urgent d’aquestes instal·lacions. Amb el que costen no es de rebut que ningú es diverteixi espatllant aquestes instal·lacions quan ni tan sols han estat posades en funcionament.

Així com està ben clar que hi ha uns culpables, que són els que han comés els actes de vandalisme, també en aquest cas podem trobar una important negligència per part de l’Ajuntament.

Aquesta obra de muntatge del parc infantil ha d’estar correctament tancada, segons estableix el reial decret 1627/1997, pel qual s'estableixen les disposicions mínimes de seguretat i salut
en les obres de construcció, que en l’article 9 assenyala que s’han d’ “Adoptar les mesures necessàries perquè només les persones autoritzades puguin accedir a l'obra.” I com explica la guia tècnica del Ministeri de Treball “cal que l'obra estigui delimitada físicament. les
característiques (alçada, solidesa, resistència, etc.) d'aquesta delimitació seran tals
que només pugui sobrepassar de forma intencionada. Els accessos a l'obra (persones i vehicles)s’ han centralitzar en punts fixos que per tal que romanguin vigilats o tancats, de tal manera que només les persones i vehicles autoritzats puguin accedir a l'interior de l'obra
”. Més enllà de normatives, és de sentit comú que una zona d’obres ha d’estar ben tancada, especialment si hi ha elements atractius pels infants.

Del que hem vist al lloc sembla que no ha estat així, ja que la zona de l’obra es fàcilment accessible ja que la valla no està tancada. Es podria haver donat la paradoxa que els “vàndals” s’haguessin fet mal dins l’obra i la culpa encara seria de l’Ajuntament. Està molt bé que l’equip de govern condemni (ens hi sumam, repetim), però ha de començar tenint les seves obres en bones condicions i així, evitar facilitar els actes de vandalisme i prevenir mals majors.

L'accés a la zona en obres romania obert ahir mateix

 

 
 
 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb