"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Les desbarrades de l'apotecari de Marratxi.

psm-pollenca | 21 Agost, 2012 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Un lúcid article del company Joan Ramon Bosch Cerdà sobre el president que patim els balears:

Des del dia en què José Ramón Bauzá va decidir no escoltar ni societat civil, ni Agents socials, ni altres col·lectius de les Illes Balears només els 196.680 electors que votaren al partit popular tenen president del govern balear, mentre els 514.931 electors que no votarem el partit popular, ens em de resignar a un president de Govern Balear per la gent que el va votar i que ens ignora, així i tot, a mi, no em deixa de preocupar, com a molts de ciutadans la política de “mando y ordeno” que de moment està abocant-nos a un caos sense precedents.

Em sembla curiós que el senyor Bauzá sigui present gairebé cada setmana als mitjans de comunicació a Madrid, vull pensar que això no és a canvi de publicitat institucional que pagam tots els contribuents, però em costa creure que sigui degut a l’interès de les seves intervencions. Així tot, cal reconèixer que no sol deixar indiferent, com exemple, una entrevista a la cadena COPE el passat 17 d’Agost, on va fer una sèrie de comentaris impropis al meu parer d’un càrrec com el que ell representa.

Per començar, va amollar que s'ha d'acabar amb la "picaresca" de qui només està apuntat a les llistes del SOIB "per cobrar" i "esperant que no el cridin". Em sembla impropi que pugui dir això i quedar-se tan ample, per quan això suposa un despreci absolut a moltes famílies que estan en una situació complicada, i que es mereixen un respecte. Cal demanar-se si considera el mateix d’aquells que són a la política només per lucrar-se, i quines mesures pensa prendre per evitar-ho, però sembla que d’aquest tema no va comentar-ne res.

Un altre fet que sorprèn, és que es dediqui a criticar actuacions fetes a una altre comunitat, referint-se a l’acció d’un diputat andalús que va endur-se queviures de primera necessitat d’un supermercat, en un acte que pot considerar-se simbòlic (no vull pas defensar-lo). Així, l’apotecari va considerar que com a possibles conseqüències d’aquest acte "si es parla malament d'Espanya, no vindran els turistes potencials i els inversors no voldran desenvolupar-hi els seus projectes, per no assumir riscs." Sembla preocupar-li més un fet que pot considerar-se anecdòtic, que la mala imatge que dona la zona de Punta Ballena a Magalluf, o que una expedició del govern Balear al Rasputin amb dobles públics, així com haver tingut un president autonòmic processat, o que la banca hagi fet fallida degut a que els mateixos banquers aprofitaren els doblers dels contribuents per especular amb el risc immobiliari, a més de veure com de malament fem obres públiques com puguin ser el Palma Arena, Metro “aquàtic” de Palma i una llarga llista que desgraciadament sí considero que fa que els inversors dubtin del nostre rigor.

Segons els tècnics del ministeri d’hisenda, el 72% del frau fiscal (uns 89.000 milions d’euros), és fet per les grans fortunes i grans corporacions empresarials, per l’apotecari de Marratxi, però, això no sembla tenir rellevància.

Aquests dies em tingut la presència del president britànic a Mallorca, concretament a Pollença, hem vist com ha viatjat en low cost i em demano, no podrien prendre exemple d’aquesta manera de viatjar molts polítics del estat espanyol? Com es pot explicar que l’Ajuntament de Marratxí, amb un milió d’euros de dèficit al 2007, va passar a ser de cinc milions quan el senyor Bauzá va deixar l’Ajuntament? És això un bon exemple de racionalització de la despesa?

Realment, no se si pensar que estam davant un cínic, si realment pensa el que diu...

 


Comentaris

 

Bausanades i Companyades

PSM Pollença | 27/08/2012, 09:53

Un gran escrit den'n Sampol amb veritats cam a catedrals. Ja està bé d'haver de combregar amb rodes de molí !

 

cert

idoi | 27/08/2012, 07:40

això que no ha citat:

- Els del PP que se'n van de putes a els doblers del poble.
- Els del PP que es fiquen retxes de coca amb la targeta de l'ajuntament de Palma, per anar-se'n de putos i abusar de nins.
- Els del PP que venen terrenys municipals del Parc Bit a 25€ el metre quadrat a l'Opus Dei i fer-hi escoles on segreguen al·lots d'al·lotes.
- Els del PP que aproven el concert de les escoles privades i segregadores de l'Opus Dei (ergo, ara els hi pagarem nosaltres, bona part de les factures).
- Els del PP que compren un "castell de bellver" de jugueta a uns suecs, per un creu símplement increïble, i llavors es fan l'orni / "suec".
- Els del PP que avisen un batle correupte del PP d'Andratx que ve la polícia i llavors just diuen "es lunes, soy al despatxo".
- Els del PP que fan que votin els morts.
- Els del PP que digueren a en Cursach on s'havia de fer l'hospital.
- Els del PP que has destrossat Andratx i, pel que veig cada setmana, hi conitinuen fent obres arran de mar, de molt dubtosa legalitat.
- Els del PP que volien fer una òpera dins la mar, pagaren una autèntica animalada per un DVD i una maqueta (perduda) i llavors blindaren el contracte amb l'arquitecte (per cert, una òpera reciclada d'una anterior feta a Suïssa).
- Els del PP que permeteren que en Pepote Ballester i tota la tribu ficàs mà a la caixa.
- Els del PP que permeteren que n'Urdangarín robàs doblers a caixes destemplades!

Oh, si! No oblidem els clàssics:

- Els del PP i el túnel de Soller (Salom, avui indigna presidenta del Consell Insular, digna successora de na Munar).
- Els del PP que regalaren Mar i Vent, quan era del poble i per al poble.
- Deixem per als annexos els casos d'espionatge informàtic, compra de vots, argentins que voten, etc.

 

Cinisme del PP

De Pere Sampol | 27/08/2012, 07:33

No està escrit el que hem hagut d'aguantar la gent que no som del PP en aquesta terra. Un metro que feia aigua pertot; unes autopistes faraòniques i caríssimes a Eivissa; un palau de congressos que ens ha hipotecat; un velòdrom que doblà el pressupost inicial i en el qual no es poden celebrar curses oficials; un desgavell d'enxufats que disparen la despesa pública; i, sobretot, un robatori de dimensions encara desconegudes. Ha retornat el PP i, amb aquests antecedents, hem d'aguantar que acusin l'oposició de malbaratament, de mala gestió, d'herència rebuda... Però un membre del Govern, Biel Company, ja ha passat el límit en tractar de pocavergonya Antoni Verger. Fins aquí hem arribat!

Perquè, qui és aquest individu que s'atreveix a qualificar de pocavergonya una persona honrada, tant professionalment com políticament? Doncs un agitador professional, que provocà aldarulls i tractorades il·legals contra el Govern que va dedicar més recursos de la història al sector agrari. És, ni més ni manco, el major caçador de subvencions de Mallorca, i va de liberal per la vida. És un valent que abusa dels més dèbils, però es caga davant el ministre a l'hora de reclamar allò que ens deuen. I, per si això no bastava, és membre d'un partit polític ple de lladres, alguns ja condemnats, d'altres imputats, que robaren i malbaraten recursos públics hipotecant-nos de per vida.

Hem suportat que ens acusin d'allò que ells són els culpables; hem patit la persecució que practiquen contra la nostra llengua i cultura; hem d'aguantar que insultin els aturats... Però jo no estic disposat a tolerar l'insult personal a la nostra gent, a la nostra millor gent. Des d'ara ja no els respecto, no s'ho mereixen. Que no m'allarguin la mà, perquè la meva resposta serà: tu ets el pocavergonya!

 

Mentides del PP

Idoi | 26/08/2012, 14:42

Tant el Govern del PP de Madrid, com el de Balears, haurien de partir amb el cap davall l’ala, vermells com a tomàtigues, allà on no hi plou, perquè han incomplit el 90% de les seves promeses electorals, fent exactament tot el contrari del que prometeren. Vet aquí una petita mostre del caramuller de cites que podríem treure de Rajoy abans de guanyar les eleccions: “No se pueden subir los impuestos: Nadie en épocas de recesión y crísis sube los impuestos”. “Hay que bajar el IPRF”. La subida de impuestos no es necesaria, no se justifica y es profundamente insolidaria con las clases medias y trabajadoras”. “Subir los impuestos significa más paro y más recesión; es una vuelta de tuerca más a las maltrechas familias y a las empresas”. Qui t’ha sentit i te sent; vaja una girada de caperulla!

 

de vergonya

Idoi | 25/08/2012, 08:21

De vergonya tenir un president com aquest...

 

Bausanades

tolo | 25/08/2012, 08:03

Aquest Bauzá no té consol... vaja tio més impresentable.

 

Festival

PSM Pollença | 23/08/2012, 07:55

Ahir va sortir un article a El Pais parlant positivament del Festival de Pollença.

h
ttp://cultura.elpais.com/cultura/2012/08/21/actualidad/1345558660_207910.html

Això és bò, sense cap dubte, ja que promociona el nostre festival i el poble. Pero tampoc podem agafar articles com aquest com la mesura que ens digui si la gestió ha estat la més adeqüada. Sobre el Festival caldria fer una Comissió Especial per analitzar-ne els resultats econòmics, artístics i promocionals.

Articles positius, afortunadament, n'han anat sortit cada any:

h
ttp://www.elmundo.es/elmundo/2009/06/25/baleares/1245937732.html

 

Xarxa Sant Vicenç

PSM Pollença | 21/08/2012, 10:01

Una proposta a la que donam suport i que el PSM ja va demanar pel famós pla E, ja a l'any 2009.

h
ttp://www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/08/21/alternativa-pide-renueve-completo-red-aguas-cala-sant-vicenc/788365.html?fb_action_ids=400233140039938&fb_action_types=og.recommends&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

Article del 2009:
h
ttp://psm-pollenca.balearweb.net/post/63427

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb