"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Sopar-assemblea d'inici de curs polític del PSM

psm-pollenca | 05 Setembre, 2012 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Ha començat el setembre i poc a poc tornam del parèntesi que suposen el mes d'agost. Per reprendre l'activitat política amb força (que mai hem deixat del tot) aquest divendres 7, a les 21h, farem el sopar-assemblea de l'agrupació local del PSM; serà a ca na Joana Aina Campomar, al Port de Pollença, Carrer Llevant 18 (davant l'antiga oficina de Correus). Tots els militants i simpatitzants hi són convidats, i també qui tingui ganes de fer un contacte informal amb l'agrupació per primera vegada. Només cal aportar qualque plat i comunicar-nos-ho per correu, facebook o contactant amb qualsevol dels membres de l'agrupació.

El PSM som un partit mallorquí dins una federació d'àmbit balear, la federació PSM-Entesa Nacionalista (el PSMallorca, el PSMenorca, ENE i Independents d'Artà). A nivell local funcionam assembleariament, qualsevol militant o simpatitzant té veu i vot en les nostres assemblees i la figura del secretari local és de caire organitzatiu. A Pollença hi som des de fa trenta-tres anys. Som un partit municipalista amb l'aval d'esser la tercera força de Balears, la que pot rompre el bipartidisme PP-PSOE representant el mallorquinisme polític, i la sensibilitat social i ecològica.

Quan ja fa més d'un any de les passades eleccions ja es pot fer un balanç del que duim de legislatura. Després d'unes eleccions que deixaren un panorama de múltiples partits, sense una majoria clara, el temps ha anat posant a cadascú al seu lloc. Des del PSM hem exercit la oposició més ferma i contundent a l'actual pacte de dretes pollencí, sempre des del respecte i la raó, aportant vertaderes alternatives per fer un poble millor.

Hem estat els més ferms contra la pujada de taxes duita a terme per l'equip de govern (que tots el pollencins començarem a pagar en poques setmanes), contra les noves dedicacions exclusives que es demostren injustificades i oposant-nos a uns pressupostos municipals que van contra els interessos dels pollencins. Hem liderat accions decidides, com la demanda de substitució de la regidora de medi ambient per la seva deixadesa en la gestió de les platges, o la presentació d'al·legacions a la llei de funció pública que discrimina al català. Hem continuat la tasca de recuperació dels camins públics aconseguint l'aprovació de la reobertura del Camí de Santueri. També hem fet un intens treball en matèria de protecció del medi ambient davant la pretensió de l'Ajuntament de demanar la desprotecció de la zona humida de l'Ullal. I hem estat damunt l'activitat de la junta de govern i el dia a dia de l'acció de govern: ocupació de via pública, piscina municipal, contactacions, neteja, festes... posant de manifest allò que no es fa bé i aportant les nostres solucions. Mantenim el contacte amb els nostres simpatitzants i votants a traves d'aquest blog, el facebook, la premsa, el contacte directe, sempre per esser transparents en els nostres plantejaments i rebre les inquietuts dels ciutadans. En definitiva una línia clara i sense ambigüitats, tal i com anunciarem abans de les eleccions.

Ara es el moment de reprendre aquesta oposició més necessària que mai, perquè hi ha maneres diferents de fer les coses per tal que els pollencins de la vila, el Moll o Sant Vicenç visquem una mica millor. Tots podem formar part de l'acció i no resignar-nos amb el que alguns pretenen decidir per noltros.

 Fa poc més d'un any que agafarem un compromís amb els pollencins.

Tota la nostra feina consisteix en no defraudar aquesta confiança.

Comentaris

 

Re: Sopar-assemblea d'inici de curs polític del PSM

Tomeu C. | 12/09/2012, 14:17

La consciència de que ser espanyols és un negoci foradat ha calat fort dins la societat catalana. Si ja eren històriques les reclamacions d'autogovern i cultura pròpia, se li han sumat mes augmentades que mai pels efectes de la crisi sobre els ciutadans, les reclamacions de justícia fiscal. Tot això es pot aplicar augmentat a les nostres Illes, amb la diferència que aquí, la consciència i les ganes d'actuar en conseqüència son encara minoritàries. Segurament qualque cosa hi deu haver en el caràcter dels illencs que ens fa ser reacis a la reivindicació, per justificat que aquesta sigui. O potser més aviat que allò col·lectiu mai ha estat gaire valorat entre noltros, i la dignitat nacional ho és un valor col·lectiu.

 

vocació de criadets?

jrv | 12/09/2012, 10:43

A Catalunya, i amb l'avantatge que dona tenir mitjans escrits i audiovisuals propis que l'allunyen del papanatisme provincial fomentat des de Madrid-Castella, la conciencia de ser victimes de l'expoli fiscal i el menyspreu cultural, es gran.
Aqui, ja veis que surt a les eleccions, "mas de lo mismo", PPPSOE, i un PP al que tan sols li queda anomenar.nos oficialment coiutadans de tercera categoria, excepte a l'hora de pagar

 

Re: Sopar-assemblea d'inici de curs polític del PSM

Pere | 12/09/2012, 07:05

Per tots els patriotes avui es una gran dia i no precisament per la Diada de Mallorca, que una vegada més la celebram a la intimitat (com també parlava la nostra llengua aquell senyor mostatxut que teníem per president de l´Estat) sinó perquè els nostres germans del Principat donaren una autèntica lliçó de cohessió nacional i sentiment reivindicatiu.

 

Re: Sopar-assemblea d'inici de curs polític del PSM

Toni Marquet | 11/09/2012, 19:28

Jo sent llàstima per aquests crítics anònims, deu ser que encara pensen que estem en època franquista i no poden opinar amb la cara destapada, o pot ser tenen raó, que aquest govern PP ens hi ha retornat.
Endavant Joan, aquest individu crític anònim, demostra no arribar-te a les soles de les espardenyes.

 

anònims

jrv | 11/09/2012, 19:20

Me segueix sorprenent la pobressa d'esperit dels anònims als distints blogs.
Ja sabeu la dita mallorquina, qui xerra darera, xerra amb el cul. El mateix, però reforçat, els anònims.

 

curiositats

Joan Ramon | 10/09/2012, 13:46

és a dir, pq anònim et molesta l'obertura del camí de Santuïri?

PD: si vols seguir desqualificant des de l'anonimat, tu mateix.

 

Tancament estrany

Joan Ramon | 10/09/2012, 13:44

Realment, que algu des de l'anonimat vulgui atacar algú que només demana que complint amb un acord de plenari, demani l'obertura del camí de Santuïri, fa que aquest anònim que vol fer callar els altres, el que no entenc, és quin motius hi ha per mantenir tancat Santuïri,perjudicant molts veïns (¨tan de la zona com del municipi)incomplint un acord de plenari...

 

Re: Sopar-assemblea d'inici de curs polític del PSM

PSM de Pollença | 10/09/2012, 08:12

En Crespi quan denuncia una cosa ho fa posant el seu nom per davant, amb fotografies, BOIBs i la llei en les mans. Altres, com tu, difamen d'amagat amb el que no fas més que mostrar la teva covardia.

 

Be per Crespí!

jrv | 09/09/2012, 21:22

Molt be, Joan Crespí, els poses nerviosos, grates a la seva barroeria, i diuen dois, el que saben fer millor. O tal volta tenen por de perdre privilegis...
"Ladran, luego cabalgamos", expressat en castellà.
No hi ha molta gent noble i cotatjosa com tu, això la purria no ho pot entendrer, per mot rics de dobers que siguin, que d'inteligència ben poca i escolanets pobres d'esperit que els aplaudeixen, tu ajudes a dignificar aquest poble i els seus habitants..

 

Crespi

crespi vine aqui que te rebentaré | 09/09/2012, 19:01

Aquest Crespí lo que té es molt a callar, perque lleis se'n salta cada setmana un grapat. Li agrada molt furtivetjar i entrar dins ca d'altri.

 

VOLTOR

voltor negre | 07/09/2012, 08:40

www.diariodemallorca.es/mallorca/2012/09/07/oliver-busca-rebajar-pena-35-anos/792153.html

OLIVER: TO BE CONTINUED...

 

Re: Sopar-assemblea d'inici de curs polític del PSM

Tomeu Cifre B. | 07/09/2012, 07:25

El despreci cap a les lleis, fins i tot les mateixes que ells fan, es una constant al llarg dels anys en el PP. Quan convé apliquiquen als altres la llei amb tot el seu pes (els multats per la visita de J.R.Bauzà, p.ex.) i quan no els convé, màniga ample. Tant en un com en l'altre cas haurem de seguir pressionant perque es cumpleixi allò que està aprovat.

 

Cami de Santueri

Joan Crespí Salas | 06/09/2012, 21:00

El camí de Santuiri o Santueri esta aprovat la reobertura fa un mes i segueix tancat. Què es pot fer quan s'incumpleix l'acord de plenari?... Què es pot fer quan s'incumpleix els acords aprovats per unanimitat del Consell de Mallorca com el de la Carreterra Vella de Lluc i a més a més un dels usurpadors segons BOIB és el propietari de la finca de ca na Borrasssa o sigui...?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb