"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Enquesta "Primer any de legislatura a Pollença". Digues la teva !

psm-pollenca | 06 Setembre, 2012 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Recordau que avui divendres farem el sopar-assemblea a ca na Joana Campomar. Encara podeu apuntar-vos-hi de manera informal i sense cap compromís.
 
Demà a les 17 h Soca i Arrel, PSM, A i ER vos convocam a la nedada reivindicativa devora la Base del Port de Pollença. Ja n'hi ha prou de tudar els doblers de tots per mantenir privilegis a la costa.
 

Enquesta "1er any de legislatura a Pollença"
 
 
Abans de començar el nou curs polític hem cregut interessant obrir als seguidors d'aquest blog la possibilitat d'opinar a través d'una enquesta sobre el que ha estat el primer any de legislatura. Com totes les enquestes és reduccionista i no pot abarcar tot el que es l'activitat municipal ni recollir totes les possibles respostes dels enquestats. Així i tot creim que pot ser una bona eina per recollir opinions del que preocupa als ciutadans i de com els partits estam responent a aquestes preocupacions, i ho hem intentat fer de la manera més imparcial possible.
 
L'enquesta està principalment dirigida a pollencins, residents o gent ben coneixedora de l'actualitat pollencina. Una de les preguntes és sobre el sentit del vot en les passades eleccions, per poder comparar els participants de l'enquesta amb la població real de Pollença, per això és convenient contestar-ho, encara que no és imprescindible.
 
No s'han de posar noms i Google Docs no recull dades identificatives dels enquestats. Com que és la primera que publicam, agrairem que ens comuniqueu si detectau errors de funcionament. L'enquesta estarà activa durant una setmana. Vota i al final veuras el resultat.
 
Enquesta tancada el 13/09/2012, aviat podreu consultar els resultats finals.

 
 

Comentaris

 

Re: Enquesta "Primer any de legislatura a Pollença". Digues la teva !

PSM de Pollença | 10/09/2012, 23:20

Recordam que si es vota dues vegades des del mateix ordinador, momentaniament això pot alterar l'enquesta, pero al final ens serà molt senzill porgar els vots repetits i deixar la llista de votació elimitant els repetidors.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb