"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Resultat de l'enquesta “1er. Any de legislatura (2011-2012)” ( I )

psm-pollenca | 17 Setembre, 2012 09:29 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquests son els resultats de l'enquesta que va estar oberta una setmana, del 6 al 13 de setembre. Els resultats són els que ja vareu poder veure mentre estava penjada, només que una vegada tancada la votació hem eliminat les votacions repetides.

Al final el nombre de participant ha estat de 173, al que agraïm la seva col·laboració. El valor de l'enquesta és el que cadascú li vulgui donar, ja que no té caràcter oficial com tindrien les realitzades per una empresa professional, però just la participació i oferir l'oportunitat d'opinar per noltros ja s'ho paga.

Aquí hi trobareu els percentatges i valors absoluts de les respostes a les 10 preguntes que efectuavem, amb els seus corresponents “formatgets” i grafics de barres, i a continuació una petita valoració de cadascuna d'elles.

Resultats de l'enquesta


1. Estàs empadronat al municipi de Pollença ?

El sentit d'aquesta pregunta era el de donar l'opció o no de votar les preguntes 2 i 3, per no alterar els resultats amb les eleccions d'altres municipis. El 96% dels participants va afirmar estar empadronat.


2. Quin partit votares a les passades eleccions municipals ?

El grup més nombrós de participants ha estat de persones que diuen que han votat Alternativa per Pollença (19%), seguit pels votants de la Lliga Regionalista (16%). Els votants del PSM estan en tercer lloc (15%). Els resultats d'aquests partits foren el 12,11%, 15,66% i 7,90% respectivament a les passades eleccions municipals del 2011. Malauradament a l'enquesta han participat poc votants del PP, amb només el 7%, quan a les eleccions obtingué el 29,7% dels vots. Així mateix el 7% no ha volgut manifestar el sentit del seu vot, cosa que sorprèn en una enquesta anònima per internet i que demostra les reticències que encara existeixen a expressar-se lliurement quan es parla de política. Com a fet positiu ens alegram que el nostre blog sigui seguit per persones de tantes tendències diferents i ens confirma que ja està consolidat dins la política pollencina.


3. Estàs satisfet amb la feina del partit que votares ?

El 58% manifesta la seva satisfacció, mentres que el 32% no està satisfet. Aquest fet contrasta amb la idea habitual que es té de que els partits mai estam a l'alçada del que voldrien els ciutadans. Els votants més satisfets són els del PSIP, amb el 100% de satisfacció, però s'ha de tenir en compte que només ha participat un votant d'aquest partit (de tota manera ens sorprèn, ja que després de les eleccions no li coneixem activitat a aquest partit); el següent partit amb més percentatge de satisfacció és el PSM, amb el 92,3%. Entre els que manco han satisfet als seus votants, la Lliga Regionalista va al davant, amb el 53% dels seus votants insatisfets.


4. Estàs satisfet amb la feina de l'actual govern municipal PP-Lliga ?

El “no” guanya de llarg, amb el 84% i només satisfà al 16%. S'ha de tenir en compte que els participants votants de partits de l'Equip de Govern (PP i Lliga) són el 23%, fet que indica que la gestió no està agradant a un bon nombre dels seus propis votants. Els més satisfets són els votants del PP, amb el 91% de satisfets. El 100% dels votats de PSM, ERC, PSOE, SPIP i UMP no estan satisfets amb l'actual equip de govern. Curiosament la majoria dels votants de la Lliga, el 64,2% tampoc no estan satisfets amb el govern del que forma part el partit que votaren.


5. Com definiries amb una paraula la feina de l'actual equip de govern PP-Liga?

Els adjectius més aviat negatius sumen la majoria d'opinions, fins a un 78,6% de les respostes, essent el més votat el de “Mediocre”. Els votants del PSM també han triat majoritariament aquesta opció amb un 30,7 % de les respostes.

 

Demà comentarem els resultats de la resta de l'enquesta.

 

 Pots consultar els gràfics corresponents a totes les respostes

 

 

 

Comentaris

 

Resultats

PSM de Pollença | 17/09/2012, 12:28

Si no es veuen els resultats a l'enllaç, avisau.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb