"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Resultat de l'enquesta “1er. Any de legislatura (2011-2012)” ( part II )

psm-pollenca | 18 Setembre, 2012 08:03 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Continua l'article d'ahir.

Veure tots els resultats amb els gràfics.

5. Com definiries amb una paraula la feina de l'actual equip de govern PP-Liga?

Els adjectius més aviat negatius sumen la majoria d'opinions, fins a un 78,6% de les respostes, essent el més votat el de “Mediocre”. Els votants del PSM també han triat majoritariament aquesta opció amb un 30,7 % de les respostes.


6. Qué és el que més t'ha agradat del que ha fet l'actual equip de govern ?

La resposta que ha guanyat ha estat la de “res”, amb el 56% del total. El que més ha agradat han estat les actuacions en parcs infantils (39%) seguit del Festival de Pollença (34%). Cal dir que les reformes de parcs han agradat especialment als votants de Convergència (el 50% dels seus participants han votat aquesta opció). Al votants del PSM s'han decantat majoritariament pel “res” (65%). El votants del PP han donat respostes variades (llevat de la de res) i els de la Lliga s'han decantat pel Festival de Pollença (el 25% ho ha triat), però també ha tingut un important percentatge de “res”, el 14,28%.


7. Què és el que més t'ha disgustat del que ha fet l'actual equip de govern ?

Se'n du la primera posició la pujada de taxes (el 23%) seguida de les noves dedicacions exclusives de regidors del govern (14%). Curiosament unes accions que es va ren dur al Ple i que l'equip de govern no hagués pogut tirar endavant si no hagués comptat amb la col·laboració d'alguns dels partits de l'oposició. A continuació ja ve el manteniment del Port de Pollença o el Festival de Pollença (esdeveniment que ha suscitat, pel que es veu, molts entusiastes alhora que molts detractors), amb un 9% i 7% de respostes respectivament cadascuna. Només el 9% assegura que no l'ha disgustat res de les accions de l'equip de govern. Així mateix el 6% ha anomenat accions que no estaven a la llista, del tipus “m'ha disgustat tot” o similars.


8. Quin partit t'està decepcionant més en aquest primer any de legislatura ?

Han empatat al capdamunt de la classificació Alternativa per Pollença i la Lliga Regionalista, amb el 21% de respostes cadascun. A continuació ve el PP, que ha decepcionat al 16% dels que han contestat. Els decepcionats amb Alternativa son votants del propi partit, el 24% del total, i de Convergència, amb el 21% del total. En canvi a la Lliga les decepcions li arriben de votants del PSM (21% del total) i de votants de la pròpia Lliga (16%). El PP ha decepcionat especialment a votants del PSM (21%) i Alternativa (13%). El PSM ha decepcionat al 19% dels participants en l'enquesta, essent la majoria d'aquests decepcionats votants de la Lliga (26,3%) o del PP (21%).


9. Quin partit t'està agradant més en aquest primer any de legislatura ?

La llista l'encapçala el PSM amb el 29% de les respostes, seguit de prop per Alternativa, amb el 28% de les respostes. Val a dir que aquest 29% de les respostes favorables del PSM pràcticament duplica el nombre de participants que s'han manifestat votants del partit. També Alternativa es valorat positivament per més persones que no votants, encara que si es compara amb l'anterior pregunta es pot observar com aquest partit suscita una forta polaritat, o decepciona molt o agrada molt als participants de l'enquesta.

Els satisfets amb el PSM venen del propi partit (44% del total), seguit per votants d'Alternativa i la Lliga (amb un 8% cadascun). Alternativa agrada sobretot als seus propis votants (40%) i a votants del PSOE (14%). Entre els que han participat, la Lliga, PSOE i UMP tenen un nombre de gent als que estan agradant per davall el nombre de votants.


10. Quines activitats de l'Ajuntament et preocupa més de cara al proper hivern ?

Per aquest ordre les opcions més destacades son l'atur i la situació econòmica (19%), les taxes i impostos (15%), els serveis socials i d'atenció a les persones necessitades (13%) i la política urbanística i de llicències d'obra (12%). No hi ha gran diferència entre les respostes dels votants dels diferents partits, mostra que les preocupacions son força comuns. Els votants del PP i la Lliga es centren en qüestions de caire econòmic i de serveis socials, i en canvi tant els votants dels partits d'esquerres hi afegeixen altres temes d'urbanisme, de patrimoni i de política lingüística, que els anteriors no mencionen.

 

 

 

Comentaris

 

Un Piperot

Voltor | 20/09/2012, 15:01

Teniu raó, el paperot de UNPI és de llibre...

 

Re: Resultat de l'enquesta “1er. Any de legislatura (2011-2012)” ( part II )

Biel T. | 20/09/2012, 11:56

Francisco tens tota la raó lo d'en Pepe no se si és por, maleltia, morbo, gelosia,... com bé has dit el que és segur és ser un paperot!

 

Re: Resultat de l'enquesta “1er. Any de legislatura (2011-2012)” ( part II )

Francisco Espina | 20/09/2012, 11:09

Estic d´acord amb tu Tomeu, que facin el que vulguin. No crec que calgui anar per la ràdio i comentaris els blogs perquè els convergents i els de la lliga expliquin com afecta a Pollença, entre altres coses, perquè ni ells ho saben. El paperot que fa Alternativa i en Pepito es deplorable.

 

Re: Resultat de l'enquesta “1er. Any de legislatura (2011-2012)” ( part II )

Tomeu | 19/09/2012, 19:12

Potser per la mateixa regla de tres Pollença no es de la Lliga, es de na Malena. De tota manera es un poc igual, ja que a cada poble faran el que mes els convengui, i ara per ara al nostre no els conve gaire a cap dels dos. Pero que facin el que trobin, es la seva desicio. Nomes si hi ha compromissos de govern tindrisn la obligacio d'explicar-ho be i ser transparents, pero semvla que per ara non'hi haura.

 

Unions

Joan C. | 19/09/2012, 18:42

Campos, no és de la Lliga, és d'en Pelliseta. No hi ha altre municipi en que convergència governi amb el PP.

 

Re: Resultat de l'enquesta “1er. Any de legislatura (2011-2012)” ( part II )

Tomeu C. | 19/09/2012, 16:10

Tant Lliga com CxI governen amb el PP a alguns municipis. No crec que aquestes crítiques al PP afectin a nivell local; el poder uneix molt.

 

Unió de partits

Joan C. | 19/09/2012, 14:54

Convergència i Lliga s'han unit. A la roda de premsa, han criticat la política del PP, tant en Font com en Melià. Com ho faràn a Pollença si la LLiga governa amb el PP i Convergència està a l'oposició? Batualmón quin bollit!!!

 

LLR + CxI

PSM de Pollença | 19/09/2012, 14:26

Una noticia que pot tenir les seves repercussions, o no, a Pollença. La unió de la Lliga i CxI:

El nou partit de centre autonomista serà present arreu de les Illes
El tret essencial de la formació serà l'autonomisme.

h
ttp://dbalears.cat/actualitat/balears/nou-partit-centre-autonomista-sera-present-arreu-les-illes.html

 

Re: Resultat de l'enquesta “1er. Any de legislatura (2011-2012)” ( part II )

Pere | 19/09/2012, 08:33

Tranquil Xavier, encara no. Potser la Lliga i Convergència puguin arribar a un acord però no crec que la Lliga pugui arribar a cap acords amb en Fornaret i na Munareta (aquest sols se representen a ells mateixos i van per lliure) i els de Convergència tenen un pacte amb Unpi i no crec que tampoc estiguin per res. Millor continuar com ara govern i oposició + Alternativa.

 

Lliga Convergent

Xavier | 19/09/2012, 07:29

Au, ja hi ha majoria absoluta a Pollença !

ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/local/lliga-regionalista-convergencia-per-les-illes-anuncian-fusion.html

 

Resultats ara OK.

PSM Pollença | 18/09/2012, 09:45

Els grafics de tots els resultats no es veien per un mal enllaç de Google Docs. Ara ja està arreglat.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb