"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PSM rebutja que l'equip de Govern de Pollença contracti a la numero 6 del PP.

psm-pollenca | 04 Octubre, 2012 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Suposaria un nou càrrec de confiança, traïcionant el compromís adquirit a principis de legislatura de reducció de càrrecs polítics.

L'Equip de Govern de Pollença, a través del batlle, pretén contractar com a Secretària de Batlia a la ex-regidora del PP i que a les passades eleccions es va quedar a les portes de sortir elegida, Elionor Tugores.

Efectivament el matí de dimarts la nova secretària de batlia ja s'ha presentat al personal de l'Ajuntament i la previsió, confirmada pel propi batlle, és que el proper dilluns ja s'incorpori al nou lloc de feina.

D'aquesta manera, el PP aconseguiria “col·locar” a la seva nº6 dins l'Ajuntament. El que no varen poder aconseguir amb els vots ara ho volen assolir amb un contracte “a dit”, una jugada que demostra poc respecte cap els ciutadans i un frau democràtic important.

A sobre suposa una nova traïció al compromís de reduir els càrrecs polítics. A principi de legislatura es varen donar tres dedicacions exclusives que a principis d'any es varen ampliar en una quarta, pel regidor de personal, David Alonso, i ara, per la via del càrrec de confiança, es col·locarà amb paga a un nou membre del PP pollencí. A això se li han de sumar les contractacions per assessories, com la del negociador del convenis col·lectius.

Si al PP vol tenir a la senyora Tugores dins l'Ajuntament ho tenen molt fàcil: que dimiteixi algun dels actuals regidors. O si realment el batlle necessita una altra secretària (recordem que ja en té una) que la pagui el PP, no els ciutadans de Pollença.

En definitiva, constatam les mancances de l'actual equip de govern per gestionar l'ajuntament. Pollença els ve gran i necessiten incorporar més càrrecs de la seva confiança. També constatam que malgrat s'afirmi que s'han de reduir despeses, en canvi per contractar persones afins sí que en troben de doblers. Tot un despropòsit per un equip que govern que fins i tot s'ha plantejat pujar les quotes de la residència de la 3ª edat.

Instam als socis de govern del PP, la Lliga Regionalista, a no fer de còmplices d'aquest acte de nepotisme i impedir que l'administració municipal s'infli amb més polítics a sou. Fa només uns dies que s'ha retirat als funcionaris la paga de Nadal, se'ls ha ampliat la jornada en dues hores i mitja sense cobrar més. Això casa molt poc amb la contractació de més polítics per treballar dins l'Ajuntament. Els temps d'assessors i càrrecs de confiança ja han passat, ara toca que els que han assumit el compromís de governar ho facin, o si no se'n veuen capaços, que ho deixin a altres.


Candidatura del PP a les eleccions municipals del 2011:

PARTIDO POPULAR (P.P.)
Orden Nombre y apellidos
1. Don BARTOMEU CIFRE ACHOGAVIA
2. Doña FRANCISCA CERDÀ NADAL
3. Don MIGUEL LLOBETA VIVES
4. Doña MARÍA P. BUADES CIFRE (Independiente)
5. Don DAVID ALONSO GARCÍA
6. Doña ELIONOR TUGORES CIFRE
7. Don JUAN ANTONIO BARBERO CAPLLONCH
8. Don JUAN XUMET VERD
9. Don JOSE LUIS PONS CIFRE (Independiente)
10. Doña MARIA CIFRE CANAVES
11. Doña ANTONIA MAS SABATER
12. Don MIGUEL CIFRE NAVARRO
13. Don FRANCISCO GALVEZ GARCIA
14. Doña ROSA MARINA SALAS ROS
15. Don DAMIAN SOCIAS CIFUENTES
16. Doña VICTORIA MUÑOZ GALMES
17. Don PEDRO VERT ESTADES
Suplentes:
1. Don JAUME MARTORELL CERDÀ
2. Doña MARTA TRIAS FERRER
3. Don JUAN SUAU CERDÁ
4. Doña ANA MATEU CIFRE
5. Don ANTONI MARTORELL CÀNAVES


Els llavors regidors del PP-UMP, Elionor Tugores, Tomeu C. Ochogavia, Maria Petra Buades i Antoni Martorell, durant la inauguració de la residència geriàtrica del Port de Pollença (19 de febrer de 2011)

Comentaris

 

NORA LA EXPLORADORA

Suaipe el sorro. | 07/10/2012, 07:36

Hola som na Nora la exploradora,
-donde vamos?.
-Al Ayuntamiento.
-Que buscamos?.
-La paga, la paga.

 

Re: El PSM rebutja que l'equip de Govern de Pollença contracti a la numero 6 del PP.

Joan C. | 05/10/2012, 08:15

Penso que el cas que ens ocupa, la contractació de la senyora Eleonor Tugores (nº 6 de la llista municipal del PP), poc o res té a veure amb els càrrecs de confiança, que solen tenir un perfil de gestió més técnica. Estic d´acord amb en jrv quan diu que aquest no es el cas. Aquesta senyora no té cap perfil de gestió técnic, se tracta de una militant molt activa i participativa del PP i que, probablement,qualque compromís "de partit" pot tenir el Batle.Tot això suposarà que el PP tendrà un altra regidor (el sisè) i fent feina remunerada de promoció política de caire electoralista.

La deriva del govern municipal (tan del PP com de la LLiga) en la gestió diària d´anar fent "favorets" els seus afins i col.laboradors ( darrerament se posa molt de manifest) comença a ser preocupant i injustificable i més en l´actual conjuntura política i econòmic en la que ens trobam. La palla dins l´ull no hauria de fer perdre de vista el pallè,

 

Cas Voltor: Tots s'han declarat culpables manco en Nadal

PSM de Pollença | 05/10/2012, 08:09

La Fiscalía Anticorrupción de Baleares ha presentado hoy sus conclusiones definitivas en el segundo juicio del caso Voltor.

Por otra parte, mantiene la petición de cárcel de 4 años a Miquel Nadal por malversación rebajando por tanto su petición solo en cuatro meses.

Los dos ex altos cargos de Turismo, en el banquillo con Nadal y que le han apuntado como inductor del pago, han visto rebajadas sus peticiones de pena.

Antoni Oliver, que ha colaborado con la Fiscalía, quien fuera gerente del Inestur pasa de una petición de 3 años y medio de cárcel a 1 año y seis meses. Oliver ya fue condenado en un juicio anterior a una multa.

Juan Sastre exdirector general de Promoción Turística ha visto reducida su petición de 2 años y 2 meses a 10 meses de prisión. Luisa Tortella parienta de Munar también acusada en el juicio se enfrenta a una demanda de un año y seis meses. Inicialmente la Fiscalía demandaba para ella 3 años.

Finalmente el receptor del dinero, el ex concejal de Sóller Tomás Plomer en quien concurre la atenuante de reparación de daño así como la de confesión puesto que devolvió el dinero se enfrenta a un año de cárcel.

Todos los acusados a excepción de Nadal han aceptado las penas.

h
ttp://www.elmundo.es/elmundo/2012/10/04/baleares/1349339562.html

 

experiencia

jrv | 05/10/2012, 08:02

Doncs , Joan i qui ho llegesqui, els errors de les passades legislatures no han de persistir,ans s'ha de rectificar, sino, malament anem!
I de la passada legislatura, antre moltes altres, tenim una molt mala experiencia de dedicacio exclussiva "parcial"(??!) o minimalista, 70%de l'ex regidor d'hisenda , J. Mir
"un quiero y no puedo" que conve recordar, sobretot per les seves consequencies que ancara perduren.
Per a mi, aquella gran promesa electoral d'en Bauza, de eliminar carrecs publics a dit , ha quedat en res, tan sols una promessa de tantes per arreplegar vots.
El Partit com a agencia de col·locacio d'amigots, independentment si son valids o no, segueix vigent, amb la circumstancia que fa aquesta actitut insostenible ara que estem a una greu situacio de crisi que no se per on rebentara, i aquestes actituts d'enxufisme de parasits no s'aguanta per enlloc...
I per altra banda, ja els hi va be als que governen el carregar als dedicats exclussivament tots els "morts", i ells poder-se dedicar a la campanya electoral de 4 anys de durada.

 

Càrrecs de confiança.

PSM de Pollença | 04/10/2012, 15:22

Malauradament, la fórmula dels càrrecs de confiança s'ha empleat en altres places. S'ha fet per fer contractes de manera "fàcil", però sempre que hem parlat de la plantilla (en l'aprovació dels pressuposts 2012, per exemple) hem dit que era un mal sistema, com també el dels "falsos autònoms". Lo seu es convocar places de laborals o interins. Els altres contractats com a càrrecs de confiança no tenen la vinculació política tan evident que té aquest. en el cas del director de la residència al manco s'ha fet un procés selectiu entre els que s'havien presentat. De tota manera per ser concret amb la teva pregunta, SÍ, ja haviem "protestat".

 

Contractació digital

Pep | 04/10/2012, 14:54

I dels altres càrrecs de confiança, no heu protestat ?

 

Males pràctiques 2012

Joan | 04/10/2012, 12:24

De vergonya, i el seguidisme de la lliga també, també és cert com diu en Joan Ramon que això no és exclussiu d'aquesta legislatura, però ara mateix estam en aquesta, i de les anteriors com a molt es pot extreure lectura del que es va fer bé o malament, però només es pot solucionar o intentar solucionar les males pràctiques d'aquesta.
Salut

 

Re: El PSM rebutja que l'equip de Govern de Pollença contracti a la numero 6 del PP.

PSM de Pollença | 04/10/2012, 12:20

Esperam ansiosos a aquells que sempre ens acusen d'estar en contra de tot (fals, mirar a les actes dels plens el qe votam a favor), que defensin les bondats d'aquesta contractació. Al manco ho podrem debatre una estona.

 

Re: El PSM rebutja que l'equip de Govern de Pollença contracti a la numero 6 del PP.

PSM de Pollença | 04/10/2012, 10:39

Si aquest és el motiu, JRV, la sol·lució es ben fàcil: que dimiteixi un regidor d'aquests que s'apuntaren o be alegrement, o per vanitat, o pitjor, per treure benefici particular. Per noltros és totalment injustificable.

 

contractacio digital

jrv | 04/10/2012, 09:38

Intentant ser objectiu, tal volta l'explicacio esta a una situacio que es repeteix legislatura rera legislatura:
Els equips de govern, les llistes resultants de les eleccions estan plenes de gent que s'apunten, o be alegrement, o per vanitat, o pitjor, per treura benefici particular en les multiples variants que es donen governant. I despres es troben que son incapaços de fer una "O" amb un tasso en questio de gestio. I han de contractar gent que els suplesqui...
La contradiccio brutal en el cas actual es troba quan es contracta a gent que ja ha passat per un govern, fins i tot a l'opossicio, i no ha passat de la mediocritat partidista...
En aquest cas esta clar que els motius d'eficiencia o bona gestio no hi son...

 

Re: El PSM rebutja que l'equip de Govern de Pollença contracti a la numero 6 del PP.

Pepe | 04/10/2012, 07:36

Davant la gravetat del cas i que ja el teniam fet hem decidit publicar avui la nostra opinió sobre el tema que com he dit coincideix plenament amb la del PSM

 

Ultima Hora. Part Forana

PSM de Pollença | 04/10/2012, 07:16

El alcalde contrata a la número 6 de la lista del PP como secretaria de Alcaldía
El PSM habla de «fraude democrático» y pide a la Lliga que paralice el proceso

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/alcalde-contrata-numero-lista-del-como-secretaria-alcaldia.html

 

Re: El PSM rebutja que l'equip de Govern de Pollença contracti a la numero 6 del PP.

Pepe | 04/10/2012, 07:05

Coincidim totalment amb el vostre plantejament, de fet sense haver-ho consensuat hem fet una nota que publicarem demà al nostre blog molt similar a la vostra. Aquesta contractació és una estafa.

 

Re: El PSM rebutja que l'equip de Govern de Pollença contracti a la numero 6 del PP.

Pere | 04/10/2012, 07:05

Penso que a la conclusió fa temps que hi hem arribat. Davant un desgovern com el que hi ha a Pollença, sense projecte, on la improvització es el pa de cada dia i l´unic que se pot destacar pel comú son intervencions puntuals. Tot això amb actes tals com manifestar que no fa comptes complir amb les mocions aprovades pel Ple municipal i ara contractant a la Nº 6 de la LLista del PP.En tot això,el que fa el ridícul no es el govern sinó lóposició que tot i ser majoria son incapaços d´aturar aquesta situació i molt manco donar una alternativa de govern.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb