"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El 25 una vegada més, carretera vella de Pollença a Lluc (esperam que la darrera).

psm-pollenca | 12 Novembre, 2012 08:10 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El proper dia 25 la Plataforma Pro Camins Públic Oberts organitza una excursió reivindicativa per la Carretera Vella de Lluc. Recordem que aquesta carretera ja ha estat reconeguda com a publica per part del Consll de Mallorca, que va ordenar la retirada de barreres i altres elements perturbadors del tràsit que s'hi troben. Així hi tot a dia d'avui encara no s'ha fet res, tot i les converses de la Plataforma amb les conselleres de Medi Ambient i Economia del Consell. Per això el dia 25 la Plataforma fa comptes fer l'excursió i ajudar al Consell a retirar aquestes noses que entrebanquen el pas pel camí. El company Joan Ramon Bosch Cerdà, un membre força actiu de la Plataforma ens ho explica en aquest article:

 

El proper 25 de Novembre, la plataforma pro camins públics, conjuntament amb GADMA i l’associació de cavallistes en defensa dels itineraris púlics, han convocat una excursió per tal de recordar al Consell Insular de Mallorca la seva obligació de executar l’acord del plenari del Consell, i reflectit al BOIB núm. 76 del 29-05-2012, que es refereix a la recuperació d’ofici per part del Consell.

Cal recordar, que aquest conflicte està provocant les demandes de diferents associacions ciutadanes que reclamen la recuperació d’aquest camí-carretera, això ja des del desembre de 2005, i que de moment, encara no s’ha resolt..

El 18 de Desembre de 2007, es publicava al BOIB núm 187 la inclussió de la carretera Vella de Lluc a Pollença, com a titularitat del Consell de Mallorca.

A més d'iniciar l'expedient per promoure i executar la delimitació.

El 24 d'Abril de 2009 es va aprovar l'inici de la delimitació de la carretera, un any i sis mesos per iniciar una delimitació a dia d’avui està feta i s’hauria d’executar. Per tant la carretera Vella de Lluc a Pollença haurià de ser transitable en tot el seu traçat, i el Consell Insular haurià de garantir el dret de pas de tots els ciutadans.

Tot això s’ha produït desprès de diferents excurssions reivindicatives, col·laboració dels ciutadans per tal de documentar l’expedient d’aquesta carretera i les promeses de molts consellers de fer complir la llei, per tant, l’implicació de mols ciutadans ha sigut imprescindible per a mantenir la possibilitat de recuperar el que mai s’hauria d’haver usurpat.

Però, a dia d’avui, desprès de gairebé set anys, ens trobam que a banda d’algunes excepcions, com la de l’acceleració del expedient amb la feina de qui fou directora insular de medi ambient en la passada legislatura, Caterina Amengual, no s’ha vist cap pas efectiu per a recuperar la possesió d’aquest camí públic.

Per tant, des de diferents col·lectius, es va decidir convocar aquesta excursió de dia 25 en demanda del compliment del article tres d’aquest acord que diu:

3.- Prevenir als interessats que, de no desistir en la usurpació o pertorbació del domini públic en un termini de quinze dies comptadors des de l’endemà de la recepció de la notificació d’aquest acord, es procedirà a la utilització dels mitjans d’execució forçosa prevists en els articles 97 a 100 de la Llei 30/1992.

Vist el BOIB esmentat, podem dir que la carretera Vella de Lluc a Pollença haurià de ser transitable en tot el seu traçat, i el Consell Insular haurià de garantir el dret de pas de tots els ciutadans.

Confiam que des del Consell, tal com es va dir, s'emprengun totes les accions i en breu poquem cel·lebrar la recuperació d'aquest bé dels ciutadans. Per això mateix, dia 25 nosaltres tenim prevista una excursió, confiant que no serà necessari llevar cap impediment en el camí, doncs esperam que la conselleria ja ho haurà fet el que li correspón, altrament, hauran de tornar ser els ciutadans els qui defensin el que les institucions es mostren incapaces de defensar.

Convidam a tots els que i vulguin participar d’aquesta convocatòria, per tal de recuperar una via que des del 1914 ha siguy de tots els ciutadans, i no pot deixar de ser-ho.

 

 

 

 

Comentaris

 

Re: El 25 una vegada més, carretera vella de Pollença a Lluc (esperam que la darrera).

PSM de Pollença | 15/11/2012, 17:36

Perdó per l'enllaç defectuos.

h
ttp://t.co/AbQPZazQ

 

Això sí que mereix el Moet Chandon

PSM de Pollença | 15/11/2012, 17:35

Aquí teniu l'auto històric que ordena la demolició dels apartaments il·legals de ses Covetes de Campos. Tota una galtada a l'especulació de la costa.

#sescovetesbit.ly/ZQVxP2

 

UnioMonetaria

yes | 15/11/2012, 15:11

Tè raó que no passen de moda...

 

comentari

cavirat | 15/11/2012, 12:55

Aquest maki ki putes es, un resentit que viu al passat?
Per que no vas a veure en paraiso i en sisi i els dius per que la fira d'enguany ha estat tan magra o per que no han llevat les barreres ? Ets patètic, mira els problemes d'ara i no posis excuses , si ets de la lliga, el PP o alternativa reconeix la teva responsabilitat i punt

 

Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Of course. | 15/11/2012, 09:04

Sona l'alarma. UM és ben present! "los mismos perros....etc.

 

Moneiots

maki | 15/11/2012, 08:50

I fa estona que els tenim, als moneiots, en Marti i en Joan Cerdà ja han cremat a mes de dos fogerons, però no passen de moda.

 

Re: El 25 una vegada més, carretera vella de Pollença a Lluc (esperam que la darrera).

Pere | 13/11/2012, 15:07

Ja sols manca la ximbomba perquè els moneiots ja els tenim!!

 

Glossador cantoner

maki | 13/11/2012, 13:49

I en Cerdà?
Pollença ens emmerdà!

 

Xorrades

joe | 13/11/2012, 13:02

Sort que l'esmentat glosador,
no n'ha de fer professió,
doncs passaria més fam,
que un ratolí a dins el mar...

 

La Fira

Glossador | 13/11/2012, 11:51

Li diuen Miquel Llobeta,
Regidor de la Fireta,
Pot ser tenia raó,
Amb na Noreta,
hauria anat millor.

Qui desastre!!!
Visca la LLiga i visca Alternativa, que fan de crossa al PP per dur Pollença al merder!!

 

carretera vlla pollença a lluc.

Caminaire | 13/11/2012, 09:32

h ttp://dbalears.cat/actualitat/balears/les-barreres-del-cami-lluc-defensor-del-poble.html

 

Agraiment als col·laboradors de la Fira

PSM de Pollença | 12/11/2012, 12:13

Des del PSM volem donar les gràcies atots els col·laboradors de la Fira d'enguany. No anirem al dinar d'agraiment que els ofereix l'Ajuntament perque el regidor ens ha avisat avui mateix a mitjan dematí i tan hora per hora ens és impossible poder assistir.
Esperam que entre tots poguem fer una fira cada cop millor i per molts d'anys.
Gràcies a tots.

 

fira

margalida | 12/11/2012, 10:58

Crec que l'actual equip de govern son una guarda de vagos i lo de la fira és una mostra més. Si tenen noves idees que les posimn en marxa i no deixin morir la fira, crec que va ser molt magre. Mes feine i manco pagues, na Malena Estrany té mentalitat de politica profesional i es creu una especia de funcionar que va a fer feine de 8 a 3. Ja basta de gent així.

 

Diario de Mallorca

PSM de Pollença | 12/11/2012, 08:29

La muestra artesana se despide del actual formato en una feria otoñal muy animada.

h
ttp://www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/11/12/muestra-artesana-despide-actual-formato-feria-otonal-animada/807403.html

 

Ultima Hora

PSM de Pollença | 12/11/2012, 08:28

Bon dia del Firó, malgrat la pluja d'anit. Que trobau de la Fira d'enguany? Estau d'acord en que l'actual ajuntament hagi decidit "empaquetar" la Fira? Vos ha agradat la Fira 2012?

Pollença 'empaqueta' la Fira para reinventarla

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/pollen-empaqueta-fira-para-reinventarla.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb