"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Carretera Vella de Lluc: Una celebració agredolça

psm-pollenca | 26 Novembre, 2012 09:33 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Ahir diumenge es va dur a terme l'excursió organitzada per la Plataforma Pro Camins Públics Oberts per la Carretera Vella de Lluc.

Després de la retirada de barreres duita a terme pel Consell des de dimecres passat, l'excursió havia d'esser una marxa festiva de celebració de l'obertura de la carretera. Vella. El gerro d'aigua freda va arribar divendres, quan des del Consell es va comunicar a la Plataforma que no s'havien retirat tots els obstacles i que la solució actual encara és provisional. Com que l'autorització del Consell era per fer el recorregut per la carretera Vella, i sense autorització per retirar cap barrera, els membres de la Plataforma a l'endret de Can Pontico decidiren donar per suspesa l'excursió oficial, com a protesta per no poder transitar encara per la Carretera Vella de Lluc sense obstacles.

Així s'expressava la directora insular, Margalida Roig, el passat dissabte:

(Diario de Mallorca 24/11/2012): El trabajo realizado estos días por los técnicos del Consell "ya garantiza la libre circulación" por toda la carretera. En algunos casos, las barreras han sido eliminadas por completo. En otros, sin embargo, se mantienen las puertas para evitar la fuga de ganado, aunque no estarán cerradas con candado y un cartel del Consell informará de la necesidad de volver a cerrar para no perjudicar a las explotaciones ganaderas de las fincas privadas por las que transcurre el camino público. Roig asegura que es una "solución provisional", si bien admite que desconoce cómo se resolverá en un futuro. (veure article)

Queda feina pendent, per tant, i en aquest sentit del del PSM demanarem mitjançant una moció que la feina s'acabi sense dilatar encara més un procés que ja fa set anys que dura.

Al video, el comunicat de la Plataforma llegit ahir diumenge pels representants de la Plataforma, que acabà amb la petició de dimissió del batle de Pollença pels obstacles que ha posat a la recuperació de la Carretera.

dBalears: Victòria a mitges a la Carretera Vella de Pollença a Lluc

Diario de Mallorca: 200 personas reivindican la restitución del camino público de Lluc a Pollença.

Ultima Hora: Pro Camins Públics disuelve su marcha a las puertas de la finca del alcalde de Pollença

 

Els excursionistes encara hagueren de circular per la carretera nova, perque la recuperació de la Vella encara no és completa.

 

 

 

 

Comentaris

 

Autogovern a Catalunya

jrv | 30/11/2012, 09:05

Malgrat comparteixo en alt grau la ideología de ERC, recordant la trajectoria dels darrers deu anys en veig obligat a no confiar en el seny i visió de ERC, massa estrategues de pá amb fonteta i politics de tertulia pel mitg decidint.
Talment passa a Balears.
ERC ha cremat sense treura profit a gent com Carod Rovira, P. Rahola, Bernat Joan...
No se si és fruit de cansament en la lluita que tal volta dura massa temps, o que lo urgent no li deixa veura lo necessari...Però cada vegada que agafa embranzida, arrencada de cavall, arribada d'ase.

 

Re: Carretera Vella de Lluc: Una celebració agredolça

Tomeu C. | 27/11/2012, 22:16

No sé si aquest trasllat de vot es tan lineal com dius. Hi ha molts nous votants que venen de l'abstenció i que s'han incorporat votant les opcions més clares i definides en la qüestió nacional(ERC, CUP, PP i C's). El que es cert es que els partidaris del referèndum han guanyat de llarg i que cap partit es pot atorgar en exclussiva aquesta bandera. Ara cal visió de país. Esper que tinguin seny i no deixin perdre una oportuninat, que si no l'aprofiten, tardarà dècades en tornar.

 

Eleccions

Enveja me fan | 27/11/2012, 18:22

Els independentistes convergents que no se creuen en Mas castiguen CiU i voten ERC, els independesntistes ERC, escalibats de tripartit castiguen ERC i voten CUP. Aquesta és la meva visió.
De totes formes, el sobiranisme guanya amb escreix, encara que la caverna mediàtica ho vegi d'una altra manera.
Salut i força!! Ara toca pensar en Catalunya i no en els partits!! El futur és nostre.

 

Eleccions

Esperançat | 26/11/2012, 18:50

Salament 28 diputats (PP, C's) de 135 son clarament espanyolistes. La resta, 74 (CiU, ERC, CUP) clarament independentistes i 33 ( PSC, ICV) federalistes en graus diferents. l'única alternativa de govern viable i possible es una coalició CiU-ERC. No hi valen excuses, si se fracassa mala sort però s'ha d'intentar.

 

Ande yo caliente...

jrv | 26/11/2012, 17:41

Certament que és una gran contradicció l'actitut del Batlle, amb quina autoritat moral pot exigir ara altruïsme, o simple respecte a les normes convivencia, quan ell dessobeeix amb excusses de mal pagador les directrius de una autoritat superior.

 

Re: Carretera Vella de Lluc: Una celebració agredolça

Ferragut | 26/11/2012, 16:51

Es vergonyós que els propietaris de Ca na Borrassa per no posar 80 metres de reixeta damunt la paret se cerquin tot aquest merder. Es incomprensible com una persona d'aquesta familia vulgui i pugui presidir una institució com l'Ajuntament de Pollença. En lloc de cercar la concordia i l'entesa entre els ciutadans fa una afronta a la didnitat del carreg i a les minimes normes d'urbanitat i bona comvivència. Com pot exigir el compliment de les normatives i ordenances si ell es el primer en enriuresen de la propietat colectiva.

 

Ha guanyat el Dret a Decidir

PSM de Pollença | 26/11/2012, 10:00

Enhorabona a CiU per haver guanyat les eleccions i a ERC, CUP i ICV per haver aconseguit que el Dret a Decidir sigui àmpliament majoritari al Parlament de Catalunya.

Un interessant mapa de la Catalunya real, poble a poble:

h
ttp://www.vilaweb.cat/mapa-electoral

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb