"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

PSM i Entesa: Una trobada il·lusionant

psm-pollenca | 07 Desembre, 2012 15:17 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

 

En els temps que vivim, de frustració davant les polítiques que ens imposen des dels diferents governs conservadors que patim, resulta més necessari que mai ajuntar esforços en la defensa dels interessos dels ciutadans de les Illes Balears.

El passat dissabte 24 de novembre el Consell de Direcció Política va aprovar el nom del partit que ha de sorgir de la unió del Partit Socialista de Mallorca amb Entesa per Mallorca, PSM-Entesa, després que en el passat congrés s'aprovas el procés d'unió d'ambdós partits.

Entesa per Mallorca va sorgir al 2006 després que el congrés celebrat a Can Domenge aprovàs la constitució de la coalició Bloc per Mallorca, fet que va causar el malestar d'un sector del partit. Poc a poc el seny s'ha imposat i s'ha confluït en un sol projecte polític que haurà d'esser aprovat en el congrés constituent el febrer de l'any vinent.

A Pollença no existeix secció local d'ExM, peròva haver-hi intents de crear una llista per presentar-se a les passades eleccions, intents que no varen fructificar.

Entesa per Mallorca ja va formar part de la coalició PSM-IV-E a les passades eleccions autonòmiques i estatals, encara que cap dels seus membres va aconseguir representació institucional. A nivell local, en canvi, sí que ha comptat amb alguns regidors (Sóller, Muro...) i té representants en 20 municipis.

Aquesta passa important pel reagrupament del mallorquinisme progressista reforçarà la coalició entre la federació del PSM-E i Inicitivaverds, coalició a la que hi estan convidades altres formacions polítiques tant d'àmbit autonòmic com municipal.

El proper dia 15 de desembre es celebrarà un Consell de Direcció Política del PSM-Mallorca conjunt amb el Consell Nacional d'ExM per preparar el congrés de febrer, amb el següent ordre del dia, i com sempre, obert a tots els militants:


Reunió del CDP conjunt dels partits PSM-Entesa Nacionalista i Entesa x Mallorca, que tendrà lloc el proper dia 15 de desembre, a les 10,00h, al teatre de Buyola (Plaça Andreu Estarellas s/n), amb l’ordre del dia següent:.

1
r-. PRESENTACIÓ DE LA MESA
2
n-. INTERVENCIÓ DELS SECRETARIS D'ORGANITZACIÓ ( informació del proper congrés, calendari, reglament, etc...)
3
r-. BREU EXPLICACIÓ DE LA PROPPOSTA DELS NOUS ESTATUTS PSM ENTESA
4
t-. ANÀLISI POLÍTIC PELS SECRETARIS GENERALS
5
è-. CONVOCATÒRIA CONGRÉS
6
è-. TORN OBERT DE PARAULES
7
è-. CLOENDA CDP I CONSELL NACIONAL


Ara, més que mai, cal superar els partidismes empobridors i treballar junts per oferir als ciutadans solucions als problemes que patim i que ens provoquen en la nostra vida quotidiana.

 

Gabriel Barceló, secretari general del PSM, i Gabriel Huguet, president d'Entesa per Mallorca.

 

     

Comentaris

 

Ple extraordinari

PSM de Pollença | 10/12/2012, 22:14

Avui el diari Ultima Hora recull la noticia de que els partits de l'oposició de Pollença hem demnat un ple extraordinari per tractar molts afers que resten pendents al nostre poble.
Dimecres ho explicarem amb detall.
Podeu veure la noticia al nostre perfil de facebook:

h
ttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=443348275728424&set=a.170579109672010.46340.100001597659640&type=1&theater

 

Re: PSM i Entesa: Una trobada il·lusionant

PSM de Pollença | 10/12/2012, 22:03

Dels amics d'Alternativa, que han comentat la noticia al seu bloc, no tenim la meteixa informació. Sembla que hi ha intercanvi d'idees entre ersones d'aquests dos partits pero no hem entés que Alternativa sigui el referent de la CUP a Pollença o a Mallorca.
També el PSM té contactes fluïds amb altres partits de fora de les Balears, com Compromís, sense que això suposi una integració en el sentit estricte del terme.
A Pollença desconeixem com pot afectar, però a dia d'avui els matisos nacionalistes ja estan molt representats dins el ple municipal. Mes aviat diriem que les tendències i allò que esperen els ciutadans és l'unir forces, més que no redundar en la divisió.

 

nacionalisme

alex | 10/12/2012, 10:49

molt be ara toca integrar ERC. Al Balears surt que la CUP és vol extendre per Mallorca això sols serveix per dividir el vot , pareix que alternativa es vol unir a la CUP. Com pot afectar el vota a pollença?

 

Sense bruixola

jrv | 08/12/2012, 10:30

Be està el que be acaba, en aquesta reconciliació PSM "de sempre"- ENTESA, mes pel be de la societat balear i del segment del nacionalisme progresista que la vol representar.
Tal volta sigui una lliço per mai oblidar, que els cantamanyanas i els egoistes hi som presents també a aquest nacionalisme d'esquerres,com hi son pertot. Mateu Crespí en fou un bon exemple. Els matissos dins una ideología política és poden resoldrer dins el conjunt del partit si aquest és vertaderament democràtic i permet el debat, no cal fer un nou partit cada vegada que hi ha punts de vista diferents. O sorgeix un Messies de curta durada....

 

Ple de novembre a Ràdio Pollença

PSM de Pollença | 07/12/2012, 16:39

Ja podeu escoltar la Sessió Ordinària de l’Ajuntament en Ple de Novembre.

h
ttp://www.radiopollença.net/noticies/aquest-dijous-sessio-ordinaria-de-lajuntament-en-ple/

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb