"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Un any de comunicació

psm-pollenca | 05 Gener, 2013 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

A banda de la feina institucional a l'Ajuntament, des del PSM hem continuat liderant la feina d'oposició a Pollença a través de la comunicació de múltiples iniciatives i posicionaments respecte al que passa al nostre poble. Ara més que mai volem servir de canal pel que els ciutadans puguin fer senir la seva veu i volem oferir alternatives serioses a la manera amb la que ens governen. Els pressuposts, les taxes, les platges, la llengua, les contractacions... en cada àmbit de la tasca municipal hi volem aportar el nostre punt de vista de manera coherent i raonada.

Avui presentam allò que durant el 2012 els mitjans de comunicació han trobat més destacat de la nostra feina, algunes iniciatives en solitari i altres en col·laboració amb diferents grups polítics presents a Pollença. Apreta sobre la miniatura per veurer-ho en gros.

 

Comentaris

 

Excés

JRV | 07/01/2013, 20:13

Tal volta se passa un poc Joan S. en quan a dir que els partits que menciona no fan feina pel poble, però el cert és que encara que facin feina, aquesta no és comparable a la que fa actualmente, i des de fa uns anys Alternativa i el PSM, a mes que és una feina rigorosa, i tot això és facilment comprobable.
Sense voler desacreditar els altres partits.

 

Re: Un any de comunicació

Joan S. | 06/01/2013, 12:41

On és ERC?
On és el PSOE?
On és CIUP?
On és UMP?

Menys mal del PSM i Alternativa.

La resta son una guarda de vagos que se'n duen un sou que no se guanyen. Per això, que no se presentin a cap elecció. Sinó, que algú em digui quina feina fan.

 

Hola Alex

PSM de Pollença | 06/01/2013, 00:26

Alex, el que deim a l'article no és ben bé el mateix que el que tu menciones. A l'article diu "liderar la feina d'oposició" que no és el mateix que "la feina de l'oposició". La matització és important, ja que el que tu has entés que que noltros deim que som els nº1 d'entre els partits de l'oposició, cosa que no seria certa ni en nombre de regidors ni de vots ni tampoc ens preocupa gaire ara mateix; no estam en cap competició entre partits de l'oposició.
El que sí ens preocupa es proposar alternatives a la política de l'equip de govern i donar a conèixer el que consideram que son actuacions incorrectes; això es feina "d'oposició". I en això si que creim que en el que duim de legislatura hem estat la veu més clara i contundent de dins l'arc polític de l'Ajuntament. Es una opinió subjectiva, es clar.

 

Re: Un any de comunicació

J.LL.B. | 05/01/2013, 22:17

Si no fos per PSM i Alternativa no hauria oposició.

 

Re: Un any de comunicació

alex | 05/01/2013, 16:32

Home, això de liderar la feina de l'oposició em pareix un poc de mil homes, que ja pareixeu alternativa i els seus irreductibles

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb