"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Assemblea de gener: temes del Ple, coalició...

psm-pollenca | 30 Gener, 2013 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Demà dimecres 30, a les 21,15h farem l'assemblea de cada mes oberta a militants i simpatitzants, per recollir propostes de cara al ple i sobre altres questions de l'actualitat municipal.

Per aquesta, a banda de tractar sobre el ple de dijous, parlarem de l'assemblea de coalició del PSM-Entesa i IniciativaVerds i l'elecció del seu nou nom (el dissabte dia 2) . http://dbalears.cat/actualitat/balears/els-afiliats-psm-trien-entre-mes-cinc-noms-mes.html

També sobre la renovació dels càrrecs de l'Agrupació de Pollença. 

Atenció: Excepcionalment l'assemblea serà a l'estudi de'n Tomeu Cifre


 

 

La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa celebrarà el proper dissabte 2 de febrer una assemblea de militants i simpatitzants dels tres partits integrants amb l’objectiu d’encetar una nova etapa en què consolidarà l’estructura organitzativa, s’obrirà a la participació de persones que no siguin membres de cap partit i actualitzarà la proposta política per tal que la formació esdevengui l’instrument principal del canvi polític a Mallorca i a les Illes Balears.

 

El secretari general del PSM, Biel Barceló, i el coordinador d’IniciativaVerds, David Abril, han explicat que l’assemblea de dia 2 de febrer aprovarà un document polític de crida que suposarà l’inici d’un procés per repensar, obrir i enfortir la coalició. En aquest procés estaran cridats a participar tots els ciutadans de Mallorca i totes les candidatures municipals independents que s’hi vulguin sumar per tal de contribuir al canvi polític en aquest país, des d’una perspectiva d’esquerres, sobiranista i ecologista.

 

D’altra banda, l’assemblea de dia 2 de febrer també triarà un nom nou per a la coalició, que superi la suma de les sigles dels tres partits integrants i traslladi la imatge de creixement i d’unitat dins la pluralitat que caracteritzarà la nova etapa de la coalició.

 

Aquest procés que començarà la coalició dia 2 culminarà amb una nova assemblea que se celebrarà el proper mes d’abril, en la qual s’aprovaran les línies generals de la proposta política, els fonaments organitzatius d’aquest nou subjecte polític, que funcionarà de manera assembleària, i una Executiva de la coalició. Aquest nou subjecte polític serà obert, dinàmic i participatiu, per tal d’esdevenir alternativa a un bipartidisme que ha demostrat ser incapaç de respondre als desafiaments de la nostra societat, especialment a un model econòmic creador de desigualtats i destructor del territori i de la cohesió social.

 

Biel Barceló i David Abril han explicat que “davant la involució democràtica i el desastre econòmic i social al qual ens està abocant l’actual Govern del PP cal oferir una alternativa de govern que tengui com a prioritats el benestar de les persones, l’increment de l’autogovern de les nostres illes i la protecció del nostre territori i el nostre paisatge”.

Documents

Document polític de crida (72 KB)
Document amb les propostes de nom per a la coalició (73 KB)

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb