"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Pactes a la pollencina

psm-pollenca | 21 Febrer, 2013 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El passat dilluns una representació del PSM ens varem reunir amb el Batle Cifre Ochogavia i el nou Tinent de Batle, el Sr. Martí Roca. S'ha d'agrair el fet de tenir una trobada per, al manco, donar una mica d'informació sobre l'estat actual del govern a Pollença, ja que fins a aquest moment tota la informació sobre la crisi i la dimissió dels regidors “no adscrits” l'havíem tingut per la premsa o de part dels propis dimissionaris, però no de l'equip de govern. Només per això ja hem de qualificar la reunió de positiva.

La trobada amb el PSM, ja ho suposàvem, no tenia per objectiu arribar a cap tipus de pacte o de compromís per garantir la governabilitat amb l'actual equip PP-Lliga. Nosaltres ja ho havíem anunciat abans de les eleccions, que no entrava en les nostres previsions un pacte estable amb el PP, vist els punts de vista tan diferents que havíem manifestat en qüestions socials, culturals o mediambientals durant la precampanya. Això s'ha vist durant el que duim de legislatura, on hem tingut importants discrepàncies amb la manera de fer les coses del pacte PP-Lliga.

Així i tot varem deixar clar que la postura del PSM no seria la de posar impediments gratuïts quan es tractàs de prendre decisions que beneficiassin al poble, sinó d'aportar idees i alternatives com hem fet durant tota la legislatura, i si hi ha bona voluntat, arribar a acords que permetin avançar en certes qüestions.

Per altra banda també ens explicaren com es repartirien les àrees de gestió entre els actuals sis regidors. La repartició hi afegeix al banyat que ja comentarem a principi de legislatura: una falta de lògica i racionalitat en les feines de cadascú que pensam que no ajudarà gaire a la coordinació de les feines (per exemple separar la banda de música de l'escola de música en diferents regidors, o deixar l'àrea de Sant Vicenç en mans del regidor de Festes, quan el lògic, donades les mancances d'aquest nucli, seria que ho gestionàs el de Serveis), però vista la situació de l'equip de govern, aquest no és el més gran dels problemes.

A l'altra plat de la balança hi hem de posar que no varem apreciar cap reconeixement d'haver comés errors en el que duim de legislatura. Al cap i a la fi, si hem arribat a aquest punt lamentable de ruptura del govern, alguna causa deu haver-hi. Si no hi ha aquest reconeixement dels errors comesos difícilment es podran canviar les actituds per fer funcionar l'Ajuntament amb una majoria més gran que la dels actuals sis regidors. L'actual equip de govern sembla que confia molt amb la incorporació dels regidors de Convergència al govern, però no acabam de veure quins elements canviaran per fer possible ara una cosa que no ho va ser a principi de legislatura (si no és per qüestions personals relacionades amb les persones que estaven en el govern i ara no hi són, clar).

Varem reiterar que consideram que l'estabilitat de l'equip de govern s'hauria d'afirmar votant una moció de confiança que posàs ben a les clares quins són els suports dels que disposa. De manera clara i nítida, sense pactes ocults, sinó amb vots.

Finalment també ens varen facilitar el pacte de govern que signaren a principi de legislatura (Veure pacte i annex d'actuacions). L'adjuntam perquè el podeu avaluar. Per part nostra serà un document de referència durant el que queda de legislatura per controlar l'acció de govern. Com podreu observar moltes de les intencions expressades en el document la pràctica fins ara les ha contradit. En posteriors articles estudiarem el contingut del pacte de manera més específica.

 

Ara per ara, si no canvien les coses, sembla que Pollença continuarà amb molts

regidors, disset, però poc govern, sis.

 

 Aquest dissabte començam un nou camí d'unitat.
Tots els militants del PSM i d'Entesa per Mallorca estam convocats al congrés de la unificació.

 

 

Dissabte, 23 de febrer de 2013

10.00 h – Benvinguda

10.05 h – Informe de gestió

10.30 h – Elecció Mesa del Congrés

10.45 h – Debat i votació del Reglament del Congrés

11.15 h – Debat i votació Estatuts

13.30 h – Debat i votació Ponència Estratègica

13.45 h – Debat i votació Ponència d’Organització

14.00 h – DINAR  a Sa Creu

16.00 h a 17.00 h – VOTACIONS ALS DISTINTS ÒRGANS DE DIRECCIÓ

18.00 h – CLOENDA

Veure documents del congrés

 
 

 

 

Comentaris

 

Re: Pactes a la pollencina

Un | 22/02/2013, 08:46

I podeu dir que ha costat a l'ajuntament tots aquests pleits als jutjats per el cami de ternelles, per arribar alla on ja erem, una servitud?

 

Re: Pactes a la pollencina

PSM de Pollença | 22/02/2013, 08:37

La servitude de pas ja hi és independentment de que demanin o no la indemnització. S'haurà de veure si la demanen.

 

Camí de Ternelles

Pere | 22/02/2013, 07:48

Idò ara cal saber si haurem de pagar o no la servitut, es així?

 

Camí de Ternelles

PSM de Pollença | 21/02/2013, 22:22

L'Audiència ha deixat la sentència així com estava, desestimant els recursos tant de l'Ajuntament i de la propietat de Ternelles. El camí tendrà ús públic i titularitat privada.

Aquí la sentència:
h
ttps://www.box.com/s/1rv6pqik8c0dv0bjb5oo

 

Radio Pollença

PSM de Pollença | 21/02/2013, 22:15

Entrevista al nostre regidor Tomeu Cifre Bennàsar a Ràdio Pollença. Parlant sobre la crisi de govern, el Festival, el pont del poliesportiu, el pressupost municipal...

h
ttps://dl.dropbox.com/u/37902883/TARDES/19-02-13-Ronda-amb-oposicio-PSM.mp3

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb