"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Comunicat conjunt respecte del Festival de Música.

psm-pollenca | 09 Març, 2013 19:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

NOTA DE PREMSA CONJUNTA. 8 de març de 2013

(Alternativa per Pollença, Partit Socialista Obrer Espanyol, Unió Mollera Pollencina, Partit Socialista de Mallorca, Esquerra Republicana i regidors no adscrits; Malena Estrany i Tomeu Fuster)

Els regidors de tots els grups de l’oposició, excepte CiU, i els dos regidors no adscrits, presentam aquesta nota de premsa conjunta com a protesta a la manera d’actuar del batle una vegada més i aquest cop en relació al festival de Pollença.

 

Des del mes de gener estam esperant els aclariments del Sr. Valent en relació a la  justificació del festival del 2012 degut a l’informe que va emetre l’interventor de l’Ajuntament de Pollença. Hi ha hagut silenci durant tot aquest temps i ahir el batle ens va convocar a una reunió per avui mateix a tots els grups de l’oposició per tal que demanem els dubtes que tinguem en relació a la justificació del festival del 2012. Una convocatòria que ens ha arribat tard, amb menys de 24 hores d’antelació, i sense disposar de la nova documentació aportada pel Sr. Valent i el respectiu informe tècnic analitzant aquesta documentació.

 

Pensam que si el batle vol cercar un consens no només ho ha de dir sinó que ho ha de demostrar, i en aquest cas ha demostrat que no li interessa la opinió de l’oposició en relació al festival quan ens ha convocat precipitadament i sense haver-nos donat la informació. Un batle que realment vol cercar consens convoca amb temps i forma per assegurar-se l’assistència de l’oposició i actua amb transparència lliurant la documentació perquè tots puguem opinar amb coneixement de causa. Fer el contrari no se li pot dir cercar consens sinó fer el que ell vulgui, convocant una reunió per cobrir l’expedient i poder dir que ha cercat consens. Les coses no es poden fer així, sobretot quan actualment l’equip de govern està format per 6 regidors i a l’oposició som 11 regidors. Està ben clar on és la majoria i aquesta està sent ignorada, el que vol dir que la majoria del poble que l’oposició representa també està sent ignorada.

Demanam que el batle ens convoqui a una reunió amb temps i forma per explicar-nos la nova documentació presentada pel Sr. Valent i l’informe tècnic al respecte.


 

Pollença 8 de març de 2013

El Portaveu del Grup Municipal Alternativa  per Pollença, José Luís Garcia Salvador.                            

La Portaveu del Grup Municipal PSOE, Maria del Mar Sastre Llompart.

El Portaveu del Grup Municipal Unió Mollera Pollencina, Nadal Moragues Llompart.                                              

El Portaveu del Grup Municipal PSM‐EN , Bartomeu Cifre Bennàsar.

El Portaveu del Grup Municipal Esquerra Republicana (ERAM), Miquel Àngel Sureda Massanet.

Els regidors no adscrits Malena Estrany Espada i  Bartomeu Fuster Capllonch.

 

 

 

 

Comentaris

 

Festival

Tomeu Cifre | 11/03/2013, 11:05

Grapa.Entenc el teu comentari, pero veig que l'has posat a diferents blocs amb el mateix text. Deus considerar que "tots els polítics som iguals", llavors. Seria el mateix que dir que tots els lesftors de blogs son iguals.
No me sent gens identificat per les acusacions que fas, entre altres coses perque des de la nostra posició sempre hem cercat corregir els problemes que s'intueixen en la teva denuncia. Que el Festival ha de ser un esdeveniment de Pollença i pels pollencins ens sembla prioritari, com tu. Especialment ara que no ens ajuda cap altra administració a finançar-lo.

 

Re: Comunicat conjunt respecte del Festival de Música.

GRAPA | 10/03/2013, 23:56

Vejent com pren el caire del Festival. Un Festival, que va començar com una iniciativa privada. Que després els polítics vareu embrutar, perquè tot ho emmerdau i al final es podreix. I que el que resulta de tot això és un esperpent de la idea original. La única sortida que li veig és posar-hi una "bomba" i acabar amb tot allò que no resol el dia a dia dels pollencins. Això sí, cridau a la reina, el rei, en Rajoy, i tots els lladres estatals, afegiu-hi tots els pijos madrilenys i germànics, ja que el poble de Pollença és un poble de paletos -definit per l'autora de l'editorial de Diario de Mallorca: Elena Vallés- i la majoria de pollencins no assiteixen al Festival. Posau una gàbia apart per als polítics que han enfonsat el nostre poble i preneu la metxa. Aquest país necessita una bona neteja. Tots sou responsables de la degradació política i moral del nostre País.

P.D.: No tenim els carrers correctament asfaltats. Això sí, tenim un Festival de puta mare! Els pollencins som uns estufats, que preferim morir-mos de fam, que deixar de dur camies de seda.

Hipòcrites!

 

PPPI

Xavier | 09/03/2013, 21:31

Que el PP i el PI governen junts Pollença ja es evident.

 

PP + CiU

Font | 09/03/2013, 19:07

Queda clar que hi ha un pacte encubert entre CxI i PP per tal de gobernar, vista aquesta nota.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb