"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Ni responsables ni calendari.

psm-pollenca | 14 Març, 2013 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Al mes de gener varem fer un ple extraordinari per analitzar les actuacions de l'Equip de Govern i en particular per tractar sobre el compliment de les mocions aprovades. Un dels punts que es va aprovar va ser fer un calendari de compliment de les mocions i que l'equip de govern anomenàs un responsable de fer complir cadascuna de les mocions i fixar un calendari de compliment.

Finalment l'Equip de Govern ha fet el document on dona explicacions sobre les mocions. Curiosament, emperò, en la majoria de les mocions l'expressió que més es repeteix és “No hi ha responsable ni calendari”. Novament es repeteix allò que des de l'oposició es criticava, que les mocions no es complien; la moció per fer complir les mocions no ha estat una excepció.

Pensam que l'Ajuntament, en les darreres setmanes i especialment des de la dimissió dels dos regidors que abans eren de la Lliga (M.Estrany i T.Fuster) ha agreujat la situació de desgovern del municipi. Ni es compleixen les mocions aprovades (la majoria proposades per l'oposició) ni tampoc s'avança en els grans assumptes que té pendent el municipi:

  • No s'avança en l'adaptació del Pla General, posant fre a l'activitat econòmica lligada a la construcció i rehabilitació, i a la millora dels serveis de les urbanitzacions.

  • Passarem la Setmana Santa i ens acostarem als mesos forts de la temporada turística sense tenir aprovada l'ordenança d'ocupació de la via pública, amb els perjudicis que això pot provocar a l'activitat turística. Aprovar-la quan els locals tinguin les terrasses muntades ja no tindrà sentit.

  • No hi ha cap proposta ferma de pressupost pel 2013, reculant respecte a la millora en el temps que s'havia assolit l'any passat (es va aprovar al febrer).

 

Document "Estat de les mocions aprovades.pdf" redactat per l'Equip de Govern

En l'altra plat de la balança hem d'assenyalar que aquesta setmana el batle ha estat a Madrid per fer complir les nombroses mocions aprovades demanant l'ús obert als ciutadans dels terrenys de la Base del Port de Pollença. Ja que en aquest article hem fet menció de les nombroses mocions que no es compleixen també és just mencionar aquesta en la que, al manco formalment, s'està avançant. Malgrat sigui molts anys després de que es fessin les primeres reclamacions, benvingudes siguin les passes per recuperar aquest patrimoni pollencí.  I també és just agrair la feina que feren reivindicant l'obertura els qui ens han precedit a l'Ajuntament quan aquestes postures topaven amb una forta incomprensió.

 

 
En Miquel Clamor i en Biel Cerdà al 2005 tornaren a posar damunt la taula aquesta reivindicació ja històrica.
 

 

 

Comentaris

 

Grifons

PSM de Pollença | 15/03/2013, 10:37

Bon article de Miquel Àngel March al Punt Informatiu d'aquesta quinzena sobre els grifons públics.

Si continua la desidia de l'Ajuntament quedarem fora cap grifó històric. El de Can Teresa ja passa d'hora que el tornin a posar.

I ja fa dos anys que es va aprovar la nostra moció de reposició i encara esperam que es cumpleixi. Així no es extrany que el batle digui que les nostres mocions "no serveixen per res", si se les passen pel foltre evidentment que no.

h
ttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=489924691070782&set=a.127503620646226.19989.100001597659640&type=1&theater

 

Re: Ni responsables ni calendari.

Tomeu C. | 14/03/2013, 19:34

Gràcies Oient, no les he escoltades en directe, així que amb el teu enllaç les recuperaré.

 

Asesor

Asesor de Jaume Matas | 14/03/2013, 18:48

Les declaracions del Batle més que interessants, acostumen a ser sinteresades...

 

Re: Ni responsables ni calendari.

Oient | 14/03/2013, 18:10

dl.dropbox.com/u/37902883/filperranda/13-03-14-tomeucifre.mp3

Interessants declaracions del Batle avui a la radio...

 

Diario de Mallorca

PSM de Pollença | 14/03/2013, 09:34

Diario de Mallorca »
Cartas de los lectores
Gabriel Fuster. Palma.
FESTIVAL DE POLLENçA

h
ttp://www.diariodemallorca.es/servicios/cartas/cartaLector.jsp?pIdCarta=17662&pRef=2013031400_0_0__Cartas

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb