"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Un curs escolar que comença amb el conflicte provocat pel Govern

psm-pollenca | 13 Setembre, 2013 10:53 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui comença el curs escolar, un curs marcat pel conflicte que ha generat el Govern Balear i que ha provocat que a partir de dilluns s'hagi convocat una vaga indefinida per part dels docents. Les sancions als directors de Maó i la imposició del decret TIL (de MALtractament Integral de les Llengues) mitjançant un decret-llei que burla a la desició de supendre'l del Tribunal Superior de Justícia de les Balears, han estat la gota que ha fet vessar el tassó d'una llaga llista de despropòsits contra l'ensenyament públic protagonitzats pels actuals governants. Els sindicats STEI, CCOO i  l'Assemblea de docents han convocat la vaga i tenen el suport d'UGT, CNT i fins i tot ANPE (sindicat tradicionalment més a prop de les posicions del PP). L'Ajuntament també es va posicionar contra el TIL i en suport dels docents en vaga. Cal dir prou a l'autoritarisme i les imposicions del govern de José Ramon Bauzà !

Acords de la moció aprovada pel Ple de l'Ajuntament del mes de juny:

 

  1. El Ple de l’Ajuntament de Pollença demana al Govern Balear que es derogui el Decret 15/2013 esmentat, ja que la seva aplicació en cap cas ajudarà els alumnes de les escoles pollencines a millorar el seu rendiment acadèmic, ni tampoc possibilitarà l'aprenentatge de la llengua anglesa de forma adequada, ans al contrari, empitjorarà de forma molt clara el seu aprenentatge en conjunt.

  2. Rebutjar l'actitud de falta de diàleg i de consens del Govern de les Illes Balears respecte a tota la comunitat educativa i la resta d'agents socials.

  3. Instar al Govern Balear a elaborar una nova normativa, feta des del consens amb la comunitat educativa, que permeti que els alumnes finalitzin l'aprenentatge dominant les dues llengües oficials i l'anglès, acompanyant aquesta mesura de la llibertat necessària que cada centre ha de tenir per establir el seu projecte lingüístic.

  4. L'Ajuntament dona suport a la vaga indefinida convocada pel col·lectiu de docents al mes de Setembre.

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris

 

de PPena

joan | 15/09/2013, 15:46

El PP està dominat per un grup de feixistes, el trist és que la resta de membres del PP per un sou no es posicionen en contra dels desbarats de Bauza, Delgado i companyia...
Que el TIL és un desbarat ho diu fins i tot el tribunal Superior de Justícia de les Illes.

 

Lliço de seny i dignitat

jrv | 15/09/2013, 12:47

Mes enllà del que jo mateix pensaba serien capaços, amb una força que parla molt a favor seu, el col·lectiu de educadors i ensenyants están donan una lliço de dignitat, seny i amor a la seva feina, que jo ja pensaba que no era posible en una societat abocada a l'egoïsme personal i insolidaria...mes enlà de la lluita contra el TIL i la forma absolutament antipedagógica d'aplicar-se, els Mestres i professors demostren que la societat balear no sols son el PP i els seus votants, tantes vegades enganyats tots ells, que els Mestres, professors poden formar ciutadans en ves de sùbdits, persones en ves de robots...i això és el que li fà por al robotet fanàtic de Bausà, no ens engañen, Joana MMaria Camps Bosch tan sols és la executora de les dèries centralistes de Bausà...

 

Vergonyos

toni | 13/09/2013, 18:41

De vergonya, un govern que ataca als educadors és un govern indigne...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb