"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

L'Ajuntament pagarà despeses particulars als tres regidors del PP amb dedicació exclussiva.

psm-pollenca | 25 Setembre, 2013 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Ahir dimarts el govern de José Ramón Bauzà va perpetrar definitivament el TIL. Ni un sol vot dissident entre les files del PP, monolitisme absolut. Mentres, el poble de Balears continua demostrant que no es vol deixar imposar un model educatiu abocat al fracàs per la falta de seny dels seus governant.

Altres assumptes esdevenen en el dia a dia de Pollença que no podem descuidar. Ara, com qui no vol la cosa, el batle s'ha volgut atorgar a ell mateix i als altres regidors amb dedicació exclussiva uns beneficis que mai havien estat propis dels polítics de l'Ajuntament:

 

REBUTJAM QUE L'AJUNTAMENT S'HAGI DE FER CÀRREC DE DESPESES DE CARÀCTER PARTICULAR DELS REGIDORS AMB DEDICACIÓ EXCLUSSIVA

 

En la comissió Informativa d'aquest dilluns el batle Tomeu Cifre Ochogavia ha confirmat -contestant a preguntes de l'oposició- que ha signat un decret mitjançant el que els regidors de l'equip de Govern amb dedicació exclusiva (ell mateix, la Sra. Maria Petra Buades i el Sr. David Alonso), es beneficiaran de que l'Ajuntament els pagui tota una sèrie de despeses de caràcter personal. Es tracta de despeses mèdiques (dentista, pròtesis, ulleres, operacions de miopia i similars...) fins a un màxim de 1.200 € anuals per regidor i altres despeses com el pagament d'estudis de familiars directes sense cap límit de despesa.

El batle ha justificat l'atorgament per mitjà d'un decret d'aquests beneficis argumentant que es tracta d'estendre els beneficis acordats amb el personal funcionari i laboral també als regidors de l'equip de govern que cobren una nòmina de l'Ajuntament.

Realment es tracta de casos radicalment diferents. El personal funcionari i laboral té dret a aquestes ajudes denominades “socials” en funció del seu conveni. En canvi els càrrecs polítics amb dedicació exclusiva tenen una legislació que regula la seva activitat totalment diferent i que no recull aquest tipus d'ajudes.

Resulta totalment xocant que per la via del decret es puguin auto-atorgar uns beneficis que, en el cas dels polítics, pot ser considerat com una remuneració en espècie que no ha estat aprovada per l'òrgan competent, el Ple de l'Ajuntament.

També consideram especialment greu és el fet que l'actual Equip de Govern, el qual ha criticat dura i reiteradament que els funcionaris gaudissin d’aquestes ajudes, ara les facin extensives als regidors amb dedicació exclusiva.

Es una contradicció que amb l’entrada de Convergència dins l’equip de govern, aquests justifiquin que no tenen cap dedicació exclusiva per una qüestió d’austeritat, però en canvi donin suport, tant ells com el regidor de la Lliga (junts formen el PI), a que els regidors amb dedicació exclusiva, tots tres del PP, gaudeixin d’aquestes ajudes que no pertoquen als càrrecs polítics.

Aquest fet suposa una mala utilització de la figura de la dedicació exclusiva pels càrrecs polítics, que en aquest cas s'aprofita per obtenir majors remuneracions en espècie a costa de tots els ciutadans, en el que és una pujada de sou encoberta, i en un context de greu crisi econòmica.

Vist que en la Comissió Informativa no s'ha volgut negociar aquesta qüestió i com a única resposta hem tingut que ja en entrar un altre consistori es podran retirar aquestes remuneracions en espècie als polítics, els regidors de l'oposició ens reservam la possibilitat d'emprendre les mesures que considerem oportunes per corregir aquesta actuació que consideram una malversació del doblers públics i una mostra de la manera autoritària amb la que s'està exercint el govern a Pollença.


Els portaveus de l'oposició a l'Ajuntament de Pollença de: Alternativa, PSOE, PSM, UMP, ERC i els 2 regidors no adscrits.

 

Forges rebla el clau

 

 

Comentaris

 

Re: L'Ajuntament pagarà despeses particulars als tres regidors del PP amb dedicació exclussiva.

miquel joan amengual grimalt | 07/10/2013, 18:58

un dia el regidor david alonso, em va dir en castella a una cursa:" tu siempre pillas ", li hauria de contestat " tu si que pillas"

 

Re: L'Ajuntament pagarà despeses particulars als tres regidors del PP amb dedicació exclussiva.

joana | 26/09/2013, 12:22

Si, pel que es veu també fitxaran, i presentaran justificant quan haguin d'anar al metge o haguin de fer feines fora de l'Ajuntament

 

a currar

otilio gotera | 25/09/2013, 22:15

Sembla que també volen dues mudes de roba de treball, per anar vestits amb granota i sabates de seguretat, he llegit...
tot un exemple...

 

Re: L'Ajuntament pagarà despeses particulars als tres regidors del PP amb dedicació exclussiva.

Damià | 25/09/2013, 13:32

Quina caradura aquests peperos. Mos entretenen amb tot lo del TIL i mentres tant van fent la seva en tot lo altre. Despues d'heverlos pagat el dinar de la Patrona ara els hem de pagar tot això.

 

quin personal

tolo | 25/09/2013, 10:15

Visca l'austeritat del PP!!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb