"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El clam del carrer i la ceguesa del Govern

psm-pollenca | 01 Octubre, 2013 18:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com


Aquest diumenge les Balears foren un clam per una educació pública de qualitat i pel respecte cap a la nostra llengua. Després de les mocions aprovades al Ple de Pollença a proposta de la majoria de la oposició (PSM, ERAM, PSOE, A, i no adscrits), i aprovades amb tots els vots a favor llevat de dues abstencions (1 del PP i 1 de UMP), Pollença podia anar amb tota la legitimitat mostrant el rebuig majoritari del poble a les mesures del Govern.

Fou una festa dels ciutadans. De tota condició i sense distinció d'ideologies, demanant al Govern que posi seny i que no aboqui a mestres i infants a un caos total dins les aules. Ja de ben prest la Plaça d'Espanya s'omplia de famílies. Tant per tren com per carretera, en autobusos com en cotxes particulars ben carregats, els mallorquins acudirem en massa a la manifestació. I fou un èxit sense precedents. No s'ho esperaven; bona prova és que no s'havia previst tallar un dels dos sentits de les Avingudes, cosa que va provocar moments d'una certa perillositat, però finalment la riuada verda va ocupar tota l'amplada de les Avingudes i tota la llargada del recorregut.

Després d'aquesta manifestació tan multitudinària i transversal, sense partidismes, sense actes violents, sense insults, i amb molts de civisme, esperàvem un poc més d'empatia i sensibilitat per part del govern Bauzà. Res d'això. Hem hagut de sentir més menyspreus i fins i tot insults a la intel·ligència dels ciutadans que hi assistiren/assistirem: que si manifestació copada per partits, que si manifestació pancatalanista, manifestació minoritària enfront la majoria absoluta del PP, manifestants manipulats... declaracions de vergonya que no fan més que crispar encara més als que diumenge varen voler fer una reivindicació de la llibertat i de la dignitat.

Les converses continuen amb pocs avanços i amb una intenció gens dissimulada per part del Govern de continuar posant pals a les rodes. Els ciutadans no es mereixen aquest maltracte.

Ara cal apel·lar a tots aquells militants i simpatitzants del PP que diumenge també eren a la manifestació, i també als càrrecs públics, regidors i batles, que han de veure amb una certa vergonya l'actitud dels seus cappares de Govern Balear i el Parlament, per tal que donin una passa endavant per acostar-se al poble i allunyar-se de les actituds autoritàries; està molt bé votar, està molt bé assistir a les manifestacions, però els batles i els regidors del PP tenen la responsabilitat afegida de moure al Govern de la seva posició inmobilista amb mostres clares de rebuig a l'aplicació del TIL i en favor de l'educació, arribant fins i tot a donar-se de baixa públicament del seu partit com ja ha fet algun destacat ex-batle. Ja no s'hi valen les posicions ambigües i condescendents davant un govern obcecat i radical.

 

Molts pollencins hi foren presents gràcies als autobusos posats per les Associacions de Pares i l'Obra cultural Balear de Pollença

 

 
 
 
 
 
 
 
Els diputats de MÉS per Mallorca reclamen la dimissió de Bauzà aquest dimarts al Parlament
 
 
Veure'n més
 

 

 

Comentaris

 

Ultima Hora

PSM de Pollença | 04/10/2013, 10:25

La aprobación del catálogo patrimonial reabre el debate de la protección del casco antiguo de Pollença.

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/aprobacion-del-catalogo-patrimonial-reabre-debate-proteccion-del-casco-antiguo-pollen-a.html

 

Bauzanades

PSM de Pollença | 04/10/2013, 10:24

Al Govern li importa un ràvec la docència dels infants. Si li importàs no deixarien substitucions de mestres de baixa sense cubrir durant mesos. Això si que és perdre setmanes i no els importa gens.

 

Bauzanades

PSM de Pollença | 04/10/2013, 10:24

Al Govern li importa un ràveg la docència dels infants. Si li importàs no deixarien substitucions de mestres de baixa sense cubrir durant mesos. Això si que és perdre setmanes i no els importa gens.

 

Quin personal

Joan | 03/10/2013, 09:24

Ara des del govern venen la moto que el que els preocupa és que els nins no han començat escola, per això mateix deguerén esperar a començar les negociacions a lles dues setmanes de vaga?

 

basta ja

Pare emprenyat | 02/10/2013, 08:31

El recuperar classes no crec que preocupi gens al govern, tinguent en compte que no cubreixen les baixes de mestres si les baixes són inferiors a 30 dies... per tant, ja es perden classes des del curs passat, no entenc com ara tenen la barra de dir que els mestres farán perdre classes als nins...
ànims mestres, estam amb vosaltres

 

Pregunta a Juana Mari

Ciutadà | 01/10/2013, 22:29

Consellera Jauna Mari, penso que en tot cas, són vostès que tergiversen amb propaganda fraudulenta sobre el TIL, i amb els doblers de tots. M'ho digui, Sra. Consellera: què li ha costat aquesta vergonyosa campanya de propaganda sobre el til: no té doblers per convocar les beques de menjador d'aquest curs i en té per intoxicar?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb