"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

MÉS per Mallorca celebrarà l’Assemblea Constituent

psm-pollenca | 25 Octubre, 2013 12:29 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Per obrir-se a les persones que volen el canvi

Serà demà dissabte dia 26: hi podran participar ciutadans que no militen en els partits integrants, i s’hi elegirà una Executiva per a la qual Biel Barceló és candidat a coordinador general i Fina Santiago candidata a coportaveu


MÉS per Mallorca celebrarà dissabte la seva Assemblea Constituent, en la qual deixarà de ser una suma de partits i passarà a ser un projecte polític amb entitat pròpia, en el qual podran participar totes aquelles persones que volen canviar la política actual, i no només els militants dels partits integrants de la coalició (PSM-Entesa i IniciativaVerds).

En l’Assemblea es debatran i aprovaran dos documents polítics (de diagnòstic i de proposta política), i unes normes de funcionament de la formació. Així mateix, els assistents elegiran els òrgans de govern de MÉS per Mallorca, la Comissió Permanent i la Comissió Executiva. L’única candidatura a la Permanent, integrada per 10 membres, està encapçalada per Biel Barceló com a candidat a coordinador general i per Fina Santiago com a candidata a coportaveu. Altres 15 membres de l’Executiva seran elegits per llistes obertes, d’entre un total de 31 candidats.

Biel Barceló i Fina Santiago han fet “una crida a tots els ciutadans i ciutadanes progressistes i que volen un canvi en la manera de fer política en aquest país, perquè s’acostin a MÉS per Mallorca. En una situació difícil com l’actual, des del punt de vista econòmic, social, cultural... s’ha de fer política, i la política podrà canviar les coses en la mesura en què la gent participi. Per nosaltres la política és prendre decisions de manera col·lectiva, comptant amb la participació de les persones. Dissabte serà una passa qualitativa en un projecte que està contínuament en innovació, i que està totalment obert a la participació de la gent”.

Tota la informació relativa a l’Assemblea Constituent de MÉS per Mallorca, que se celebrarà al local de CCOO, a partir de les 10.00 hores, es pot consultar a l’apartat "Assemblea" d’aquesta web (http://www.mespermallorca.cat/assemblea).

L’Assemblea Constituent de MÉS per Mallorca tindrà lloc el dissabte 26 d’octubre de 2013, entre les 10 i les 14 hores al Teatre Sindical de Comissions Obreres ( Carrer Francesc de Borja Moll, 5, Palma).

HORARI
9.30h – 10.00h- Acreditacions

10.00h- Inici:

1. Benvinguda i elecció Mesa

2. Debat i votació Reglament

3. Debat i votació Normes de Funcionament

4. Debat i votació diagnosi i propostà política

5. Propostes de resolució de l’Assemblea

6. Presentació del llibre “Un nou estat. Una nova societat” per l’Ateneu Pere Mascaró i la Fundació Emili Darder

7. Votació òrgans direcció

13.00h- Resultats de les votacions i Cloenda acte

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb