"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Cal un debat sobre el conflicte educatiu

psm-pollenca | 14 Novembre, 2013 09:32 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Els partits de la oposició hem demanat al batle un debat a la ràdio per la propera setmana per clarificar la postura municipal

En l'anterior article ja hem parlat sobre la inassistència del batlea l'Assamblea de Batles que havia de tractar una moció sobre la imposició del Tractament Integrat de Llengues així com tots els actes de protesta esdevinguts arran d'aquest fet en diferents actes de la Fira.

Creiem que davant les orelles sordes que ha fet el Govern al clam de 100.000 persones que es manifestaren a Palma i la falta de suport per part del Batle, al col·lectiu de mestres i pares ja només els queda exercir el dret a la protesta davant unes "autoritats" insensibles a les seves demandes.

Per això són ben legítims els actes de protesta duits a terme el passat cap de setmana sempre que es desenvolupin d'una manera pacífica.

Malauradament una persona es va excedir arrabassant-li un pin al regidor d'educació, fet que rebutjam totalment. Per un fet puntual com aquest no es pot desacreditar tot un col·lectiu que fins ara ha tingut un comportament exemplar. La resta d'accions -xiulades, girar l'esquena o demanar dimissions...- entren dins el que els polítics no tenen més remei que acceptar; hi va en el sou. Un polític en un acte institucional visitant la Fira no només hi és per passejar mudat i menjar canapés, sino que està també exposat a la crítica. Tampoc no és la primera vegada que hi ha hagut protestes durant la Fira.

Per afegitó aquest dilluns el batle i el regidor Roca acudiren a una entrevista a Ràdio Pollença i, lluny de calmar els ànims, llençaren benzina al foc, amb expressions com "individuos", "no es pot xiular a la màxima autoritat d'un poble" o criminalitzant a bona part del col·lectiu que es va manifestar. També varen criticar el comportament d'alguns regidors de la oposició sense que aquests es poguessin defensar.

Per tot això diferents partits de la oposició consideràvem que haviem de tractar aquesta qüestió a la Tertulia de Polìtics d'ahir dimecres a la ràdio. Com que tant el batle com en Martí Roca ens comunicaren que no vindrien a la tertulia per motius que no ens han especificat, ahir varem accedir a no tractar el tema de la no assistència del batle a l'Assemblea i tots els fets del cap de setmana i deixar-lo per un proper debat entre tots els representants a l'Ajuntament. La Tertulia es va centrar únicamenten els temes del passat ple extraordinari amb l'assistència d'un membre de l'equip de govern, en Joan Ramon Mateu, però amb l'absència del PP que no hi va acudir tot i tenir cinc regidors i tot i tractar-se de punts corresponents a àrees del seu control: serveis socials i hisenda.

Després hem sabut de la petició de disculpes per les paraules dites a l'entrevista de dilluns, cosa que consideram que es positiva per rebaixar la tensió.

Pensam que cal aquest debat per aclarir postures i esperam que la propera setmana troben una estona per tractar la inassistència del batle a l'Assemblea de Batles. Cadascú ha de poder defensar els seus punts de vista d'una manera raonada i els ciutadans tenen dret a sentir totes les versions. Ja hem fet la proposta tant al batle con al regidor d'educació i esperam que la resposta sigui positiva, ja que no entendriem que es volgues furtar als ciutadans aquest debat.

Aquest diumenge una marxa verda recorrerà el municipi passant per tots els centres educatius.

 
 

 

 

 

Comentaris

 

Debat

PSM de Pollença | 17/11/2013, 19:17

Encara no hem rebut cap comunicació del batle per fer-nos saber quan es farà el debat sobre la seva inassistència a l'assemblea de Batles.

 

Beques o ajudes de menjador

PSM de Pollença | 17/11/2013, 19:15

En Toni Alorda en fa una bona explicació en el seu article

h
ttp://tonialorda.balearweb.net/post/116902

Quan se'n han temut de la patinada s'han excusat dient que no eren "beques" sinó "ajudes".

 

de PPena

q trist | 17/11/2013, 18:06

“Aquesta Conselleria no té previst convocar beques de menjador per al cus 2013/14”. Aquesta és la resposta oficial, literal, penjada a la pàgina web del Parlament de les Illes Balears, a una pregunta senzilla i clara formulada per un diputat (un representant del poble, vaja), jo mateix, que deia: “Per quan té previst la Conselleria convocar les beques de menjador del curs 2013/14 i per quina quantia?”

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb