"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Reprovació contra la deixadesa de funcions del batle a l'Assemblea de Batles

psm-pollenca | 21 Novembre, 2013 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L’oposició municipal de l’Ajuntament de Pollença  (Esquerra Republicana, PSM, PSOE, Alternativa i els dos regidors no adscrits) hem registrat una moció que serà debatuda al ple ordinari de novembre i té com a objectius principals: reafirmar la posició de l’Ajuntament de Pollença a favor de la comunitat educativa, a favor d’una educació de qualitat consensuada i en contra de la implantació del Tractament Integral de Llengües, imposat pel Govern de les Illes Balears; a més, es proposa reprovar el batle de Pollença per la seva inassistència a l’Assemblea de batles celebrada a Mallorca dia 8 de novembre de 2013, ja que amb la seva actitud va deixar mancats de representació als ciutadans de Pollença.
 
La moció que presentam els grups de la oposició, va en el sentit de reafirmar el compromís amb l'ensenyament i de suport a la vaga de docents ja manifestat a partir de dues mocions aprovades, la primera al ple ordinari de juny i al ple del mes de setembre; així com reprovar l'actitud de deixadesa de les funcions encomanades per part de Bartomeu Cifre Ochogavia,  que no va assistir voluntàriament a l'Assemblea de Batles. Així mateix proposam al ple que es doni suport al contingut de la moció que es  va debatre, a la mateixa assemblea del passat 8 de novembre, i que el màxim representant de Pollença no va ni voler discutir ni negociar amb la resta de batles de Mallorca.

La moció s'ha fet arribar a l'Equip de Govern i esperam que rebi el suport de la majoria de regidors, tant els del PP, que no poden donar suport a l'actitud mantinguda pel batle, com els del PI, socis de govern del Partit Popular, que en altres municipis han donat suport a mocions semblants.

Adjuntam a continuació la moció, feta damunt la base de la presentada pel PI en la finalitat de facilitar el màxim consens. Esperam de que de cara al ple només hi hagi una moció a discutir, el màxim de consensuada possible, i que reculli la premissa de rebutjar l'actitud d'inassistència del batle a l'Assemblea de Batles.

(Veure moció)

La coherència es demostra amb els fets al llarg del temps, i en aquesta qüestió en manca molta per part del PP i del seu màxim representant a Pollença.

 

 

Moció de suport de l’Ajuntament a una educació de qualitat i contra l'aplicació del TIL, i compromís dels representants municipals per defensar aquesta postura
Vist que el Ple de l’Ajuntament és el màxim òrgan de representació política del nostre municipi, on està representada la pluralitat de la nostra societat i on es fixen les posicions que reflecteixen el sentir majoritari del nostre poble.
Vist que el Ple del nostre Ajuntament va acordar per majoria donar suport a la comunitat educativa en la seva lluita per una educació de qualitat, donar suport a que els canvis del model es facin per consens i van rebutjar la implantació del Til plantejada pel Govern de les Illes Balears.
Vist que el dissabte 9 de novembre de 2013 es va celebrar una assemblea de Batles on el màxim representant del nostre poble no va participar i en que es debatia la posició de tots els Baltes de Mallorca sobre aquesta qüestió de l’educació. Absència que ha generat dubtes i malestar en el nostre poble.
ACORDS
Primer. Reafirmar la posició de l’Ajuntament de Pollença a favor de la comunitat educativa, a favor d’una educació de qualitat consensuada i en contra de la implantació del Tractament Integral de Llengües, imposat pel Govern de les Illes Balears.
Segon. Instar al Batle, i a la resta de regidors, del poble de Pollença a assistir, manifestar i votar d’acord amb la postura expressada pel Ple de l’Ajuntament a tots els fòrums i llocs en que sigui escaient i siguin convocats sempre que actuïn com a representants del poble de Pollença.
Tercer. Reprovar el batle de Pollença per la seva inassistència a l’Assemblea de batles celebrada a Mallorca dia 8 de novembre de 2013, ja que amb la seva actitud va deixar mancats de representació als ciutadans de Pollença.
Quart. Manifestar a l'Assemblea de Batles de Mallorca que, a falta d'un text consensuat entre tots els grups com hagués estat desitjable, el Ple d'aquest Ajuntament es posiciona favorablement a la moció presentada en aquella assemblea.

Comentaris

 

Re: Reprovació contra la deixadesa de funcions del batle a l'Assemblea de Batles

PSM de Pollença | 29/11/2013, 12:07

No es per alegrar-se veure desfilar regidors i ex-regidors pels jutjats, ja que dona molt mala imatge del municipi. Respectem la presumpció d'innocència fins que no hi hagi condemnes i esperem que es resolguin els plets aviat.

 

IBATUR

Cranc Pelut | 28/11/2013, 18:45

Brutal!!!
Encara veurem entrar dins la presó en Rull, n'Oliver i en Michel...
Qui ho havia dir...

 

Re: Reprovació contra la deixadesa de funcions del batle a l'Assemblea de Batles

PSM de Pollença | 28/11/2013, 14:31

Noticia a l'Ultima Hora sobre la taxa a papasnoels.

h
ttps://pbs.twimg.com/media/BaJP8z9CcAA2CCa.jpg:large

 

Papas Noels

PSM de Pollença | 28/11/2013, 10:16

Tens molt poc sentit de l'humor i captes molt malament les ironies, senyor 97153. No t'has de deixar influir tant per la mala sang de El Mundo.

La proposta d'en Joan Barceló a Porreres anava carregada d'ironia en el seu darrer dia com a regidor, comparant aquests papanoels amb les taxes que darrerament aprova el govern balear, com la proposta de cobrar per recollir fonoll marí.

L'Ultima Hora explica molt bé el sentit de la proposta, i en Bauzà va fer el ridícul traient el tema al Parlament.

Joan Barceló Bauçà
Psm-Iv Porreres
Heu vist el rebot que va agafar na Mabel Cabrer amb l'impost dels parenoels? S'havia vist mai tanta curtor de raonaments? No ha entès l'humor pel que veig. Això si, aquesta "individua" no deu tenir cap mania per inventar-se una taxa pels cercadors de fonoll marí.

h
ttp://www.arabalears.cat/media/portada-ara_0_1021098019.html

 

Heu perdut el cap!

97153 | 27/11/2013, 17:53

Quins piltrafes que esteu fets!!!
MÉS propone una tasa para los que decoren fachadas con Papá Noel
h
ttp://www.elmundo.es/baleares/2013/11/27/5295b69d0ab740a9708b4586.html

 

Diario de Mallorca

PSM de Pollença | 26/11/2013, 18:27

Quina gentada per un plànol, quasi no el veuen i això que és gros ! Deu ser que després posaren el nivell, feren els forats amb el trepant i posaren els clau-ganxos. Quina serà la pròxima nota de premsa de l'Ajuntament? l'obertura d'un paquet de folis nou?

La Guardia Civil recibe un plano de la zona rústica para potenciar la seguridad

h
ttp://www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/11/26/guardia-civil-recibe-plano-zona/892611.html

 

Avui Tertulia

PSM de Pollença | 21/11/2013, 12:17

Al facebook de l'Ajuntament han publicat una carta, enviada pel Batle a les APIMAS, la qual conté molts punts que, en la nostra opinió, no s'ajusten a la realitat, amb excuses i tergiversacions fetes a "toro passat" per justificar l'injustificable.

Avui en parlarem tots els grups a una tertúlia especial a les 18h a Ràdio Pollença.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb