"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

S'estanca la peatonalització

psm-pollenca | 02 Desembre, 2013 10:03 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Fa uns mesos, quan el PP-Lliga va arribar a un acord amb CiUxP i UMP per aprovar els pressuposts del 2013, una de les grans motivacions d'aquell acord, que es va donar a conèixer als quatre vents, va ser la inclusió d'una partida pressupostària per a la peatonalització del la primera línia del Port de Pollença. Aquesta partida es va ampliar amb una altra provinent del romanent de l'any passat, fins a 800.000 eur. i s'havia de completar amb una altra que aportaria el Consorci de Places Turístiques per import d'altres 600.000.

La propaganda oficial anunciava que la peatonalització començaria aquest hivern i tot apuntava que es faria en dos anys, donada la gran longitud del tram a peatonalitzar.

La realitat, emperò, és que aquest hivern no es començaran les obres. Ho varem demanar al ple de dijous passat i avui tocava comentar-ho. La casualitat ha fet que el diari avui també tregui notícies sobre la qüestió que ens confirmen damunt la premsa el que vos estam contant.

El procés de concretar el projecte feia mesos que estava estancat després d'una reunió on s'exposaren molts dubtes sobre el mateix i que fins ara no s'han esmenat (veure). Ara resulta, també, que el Consorci que ha de finançar part de l'obra (consorci entre associacions hoteleres i Govern Balear) no ha garantit encara el finançament per l'obra. Tampoc la cessió de l'Avinguda Londres, actualment propietat del consell de Mallorca, no ha avançat. Per tant el projecte “estrella” de la legislatura es troba seriosament embarrancat.

Esperam que aquest retard no suposi que la voluntat d'executar les obres abans de les eleccions generi presses i atropells de darrera hora, que ja coneixem bé les males conseqüències que duen en la qualitat de les obres.

Una vegada més ens constata la poca traça del nostre equip de govern per coordinar-se amb el Govern i el Consell, malgrat estar governats pel mateix color polític. A l'impagament de les subvencions del Pla d'Obres i Serveis (aparcament del poliesportiu i Can Llobera) per part del Consell de Mallorca, o al l'impagament del Pla de Cooperació Municipal (a causa del fallit projecte de l'Auditori) o la retirada de la subvenció pel Festival, de part del Govern Balear, s'hi uneix ara aquest nou greuge, de la que en són responsables tant aquestes institucions com el propi ajuntament per la seva incapacitat de planificar els projectes de la legislatura.

Des del PSM instam a l'Ajuntament a concretar el projecte i consensuar-lo, ja que es tracta d'una obra que, en principi, comptava amb un ampli suport entre els grups polítics que restam oberts a millorar-lo. També instam l'Ajuntament a ser més ferm amb la defensa dels interessos municipals davant la resta d'institucions, ja que els greuges acumulats aquesta legislatura ja passen de mida.

Diario de Mallorca:

Pollença descarta peatonalizar el Moll en 2014 por el retraso de Turismo en la firma del convenio

Comentaris

 

Ordenança de Convivència

PSM de Pollença | 02/12/2013, 10:25

Després de sentir avui a A· al Secretari d'Estat de Seguretat com justificava la Llei de "Seguretat ciutadana" i després de la -mala- experiència del company Miquel Miquel Joan Amengual Grimalt i altres pollencins, totalment indefensos davant les sancions administratives (multes) on la boca de l'administració és la mesura, cada cop tenim més dubtes que sigui convenient ara posar en marxa una "ordenança de convivència" en la mateixa línia a Pollença. Està en exposició pública fins dia 20 i tothom hi pot fer al·legacions.

h
ttp://www.ajpollenca.net/exposicions/noticia.ct.html?tIte=aprovacio-inicial-de-lordenanca-municipal-de-seguretat-i-convivencia-ciutadana&cIte=64192

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb