"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Al proper Ple, tots amb en Jaume March

psm-pollenca | 24 Gener, 2014 09:12 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Els grups municipals d’Esquerra Republicana, PSM, Alternativa, PSOE i  els dos regidors no adscrits han presentat al ple de l’Ajuntament de Pollença una moció  de suport a Jaume March Serra i de rebuig a la política educativa del Govern de les Illes Balears.

El passat 19 de desembre de 2013, a Jaume March Serra, nascut a Pollença, professor de Geografia i història, amb una extensa experiència docent i una àmplia trajectòria en càrrecs directius, se li va obrir, per part de la direcció general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans, un expedient per falta molt greu d'haver conculcat el dret a l'educació i per manca de neutralitat durant la vaga de docents.

            La denúncia fou presentada per una alumna del centre del qual March és director, l'IES Marratxí, i que anava acompanyada del seu pare. Respecte a la falta de neutralitat, sembla que es va fonamentar en una afirmació de Jaume March, en resposta a una pregunta de l'alumna sobre quan acabaria la vaga. La resposta del director va ser que quan la conselleria s'assegués a negociar (en aquell moment encara no s'havien iniciat les negociacions) i que, per tant, dependria de les pressions que fessin els diferents estaments de la comunitat educativa. Precisament, una de les funcions dels directors és la resolució de conflictes i, en aquest sentit, el senyor March únicament va informar de com es podria resoldre aquest, particularment.

Els grups sotasignants de la moció consideram totalment improcedent i fora de lloc l'expedient obert a Jaume March Serra, tant per les moltes irregularitats administratives i procedimentals que s'han comès en la seva apertura com pel fet que resulta evident, i suficientment provat, que en tot moment aquest ha actuat dins la legalitat i fent un ús absolutament responsable i procedent del seu càrrec directiu.

            Resulta igualment indignant que la conselleria utilitzi mitjans tan dubtosos, amb intencions com a mínim sospitoses i parcials, que l'únic que fan és provocar  més malestar i confusió entre els docents, i que acaben afectant encara més el desenvolupament d'un curs ja prou trasbalsat per l'aplicació interessada i molt ambigua d'un TIL sense cap consens i discutit per tota la comunitat educativa.

Per això, volem que l’Ajuntament de Pollença expressi el seu suport al ciutadà pollencí, Jaume March Serra, i expressi el seu reconeixement a la seva trajectòria com a docent i al capdavant de la direcció de centres educatius. A la vegada també mostrar el rebuig a l’obertura de l’expedient per falta molt greu i a la política de confrontació i de persecució dels dirigents de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears.

Veure la moció

En Jaume March parlant davant l'Assemblea de Docents (Foto Ara Balears)

Comentaris

 

Re: Al proper Ple, tots amb en Jaume March

PSM de Pollença | 27/01/2014, 10:29

Els insults són una mala tarja de presentació si vols que se te contesti raonablement.
Noltros no governam, així que el que podem fer és des de l'oposició demanar que es corregeixi allò que no ens agrada, però no tenim cap capacitat per ordenar com s'han de resoldre els problemes, només proposar.
Que s'hagi retirat la tanca d'allà on era ens sembla un avanç important, ja que l'impacte que tenia ara ja no hi és. Que se n'hagi posada una altra més lluny? si s'ha fet sense permís, dons malament. Malgrat no sigui tan impactant continuarà sent una il·legalitat. Des de l'oposició, per aconseguir fer retirar una tanca hem estat dos anys (segons tu fent comèdia, però es veu que era una comèdia amb justificació, perquè ha acabat donant el seu fruit). La millor manera per regular l'entorn del casc urbà no serà que estem dos anys per fer llevar cada tanca sinó que tinguem prou suport per governar aquest poble i poder aplicar sol·lucions més globals. De tota manera no abandonam el tema ja que hem demanat que s'inclogui la col·locació d'aquests elements (sigui qui sigui el propietari de la finca o solar) dins l'ordenança de civisme, independentment que puguin ser objecte d'altres sancions.

 

Re: Al proper Ple, tots amb en Jaume March

La tanca, la tanca... | 25/01/2014, 20:35

Aquesta tanca publicitaria amb la que heu fet tanta comedia esta colocada a 200 m d'alla on era. No vos n'heu donat compte o li volieu donar el negoci a un altre?

Ja has vist les tanques del teu cosí el batle, passarell?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb