"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PSM reclama la supressió de barreres arquitectòniques a les platges Cala Sant Vicenç

psm-pollenca | 13 Març, 2014 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El PSM considera que la supressió de barreres arquitectòniques a les platges de Cala Sant Vicenç és una de les inversions turístiques prioritàries en el municipi. Totes les platges d'aquest nucli són de difícil accés a persones amb mobilitat reduïda, però les més grans i visitades, Cala Barques i Cala Molins podrien ser adaptades amb unes inversions moderades.

 

En el cas de Cala Barques l'accés es podria realitzar creuant el solar de propietat municipal on s'ubica la caseta dels banys, ja que té accés a través d'un camí públic -tot i que hi ha unes barreres privades col·locades-. En el cas de Cala Molins les rampes d'accés es podrien situar en diferents indrets, ja sigui per salvar les escales existents com per suavitzar la rampa de pendent excessiu que ja existeix per accedir a la platja.

 

Es tracta d'un moment idoni per preveure aquestes inversions, ja que l'Ajuntament està preparant el pressupost pel 2014 i encara està oberta la convocatòria de subvencions per inversions als municipis del Consell de Mallorca.

 

El regidor del PSM, Tomeu Cifre Bennàsar, va recollir aquesta i altres demandes de mans de l'Associació de Veïns de Cala Sant Vicenç. Des del PSM reclamarem que s'executin les inversions recollides en el pressupost de l'any passat, entre altres la millora de la recepció de la TDT, la supressió dels cablejats elèctrics en precari situats en primera línia de mar o la renovació de la xarxa d'aigua. Cal recordar que l'actual equip de govern PP-PI va justificar el seu pacte en la realització d'inversions a Sant Vicenç, que es traduïren en una partida pressupostària de 200.000 euros, però que a l'hora de la veritat no s'ha vist executada tot i les promeses efectuades.

 

Els usuaris han de salvar escales o costerudes rampes per accedir a Cala Barques

 

El solar municipal seria el lloc de pas idoni per situar-hi rampes adaptades per accedir a Cala Barques

 

L'accés adptat a Cala Molins només necessita una millora de la pendent de l'actual rampa de vehicles i la reserva d'un pas exclussiu.

 

El regidor del PSM, Tomeu Cifre, va voler conèixer de primera mà els problemes que més preocupen a Sant Vicenç de la mà del President de l'Associació de Veïns, Jordi Cifre.

 

Comentaris

 

Arbres placeta Xaloc

PSM de Pollença | 15/03/2014, 11:29

Respecte dels actes vandàlics a la rotonda de la placeta Xaloc:
1.- Són uns actes lamentables i condemnam que s'hagin fet malbé els arbres recentment sembrats.
2.-Esperam que quan l'Ajuntament en boca del regidor Roca diu "Una serie de vecinos no han digerido bien la actuación del Ayuntamiento y han decidido arrancar los árboles" tengui proves d'aquesta acusació i faci la pertinent denuncia. Si no fos així li tocaria demanar disculpes per acusar sense proves.
3.-Rebutjam que es vulguin relacionar aquests fets vandàlics amb l'ordenança de Convivència, ja que NO té res a veure una cosa amb l'altre. L'Ajuntament a dia d'avui ja té mitjans legals per perseguir i sancionar aquests actes vandàlics (jutjats i ordenança de Policia). El problema és el desconeixement sobre l'autoria, no les sancions que s'han d'aplicar.

h
ttp://www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/03/15/arboles-recien-plantados-rotonda-moll/918139.html

 

Ara Balears

PSM de Pollença | 14/03/2014, 16:56

El PSM considera prioritària la supressió de barreres arquitectòniques a les platges de Cala Sant Vicenç

h
ttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=664743783588871&set=a.170579109672010.46340.100001597659640&type=1&theater

 

Diario de Mallorca

PSM de Pollença | 14/03/2014, 09:50

"El PSM reclama la supresión de las barreras arquitectónicas en la costa de Cala Sant Vicenç"

h
ttp://www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/03/14/psm-reclama-supresion-barreras-arquitectonicas/917766.html

 

Re: El PSM reclama la supressió de barreres arquitectòniques a les platges Cala Sant Vicenç

Tomeu Cifre B. | 13/03/2014, 18:47

Noltros ho intentarem, Xisco, després s'aconsegueix o no. Saps si aquesta inversió la fa directament el Govern?

 

La Cala

Xisco | 13/03/2014, 17:41

A Lluc a peu aniré si sou capaços de aportar cualqua euro a aquest lloc tan emblematic de la serralada mallorquina. Per altra part dir que en el Bcaib de 29 de decembre i en caracter finalista el Govern preveu invertir 750.000€ per fer arribar la TDT a tots els indrets de les illes. Caldria que el regidor que cobra per aixó sen preocupás i fes un seguiment. Com sabeu a mes dels illencs a la Cala a l'estiu i a molts de catalans....

 

La Cala

Xisco | 13/03/2014, 17:41

A Lluc a peu aniré si sou capaços de aportar cualqua euro a aquest lloc tan emblematic de la serralada mallorquina. Per altra part dir que en el Bcaib de 29 de decembre i en caracter finalista el Govern preveu invertir 750.000€ per fer arribar la TDT a tots els indrets de les illes. Caldria que el regidor que cobra per aixó sen preocupás i fes un seguiment. Com sabeu a mes dels illencs a la Cala a l'estiu i a molts de catalans....

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb