"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Demanam solucions per l'església de Cala Sant Vicenç

psm-pollenca | 21 Abril, 2014 12:41 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Hem presentat una moció que es discutirà en el proper ple ordinari d'abril per tal que s'esbrini la titularitat de l'Església de Cala Sant Vicenç. Aquesta església roman tancada des de fa anys pel perill d'esbucaments que suposa l'aluminosi de la seva coberta. Sembla que ni l'Ajuntament ni el Bisbat no es fan càrrec de la rehabilitació, ja que no està clara la titularitat.

La moció demana que s'obri un expedient per clarificar aquesta titularitat, i que en cas de que no hi hagi elements que provin la cessió al Bisbat, l'ajuntament hauria d'inscriure-la en el seu inventari de bens, ja que es tracta d'un equipament executat amb la urbanització, per posteriorment procedir a la rehabilitació. L'ajuntament no disposa de cap local gran a Cala Sant Vicenç i es podria aprofitar per activitats i esdeveniments que dinamitzassin aquest nucli pollencí.

Adjuntam la moció:

Moció per la investigació de la titularitat municipal de l'església de Cala Sant Vicenç

Els regidor sotasignant, en nom dels seus respectiu grups municipal, sotmet a la consideració del PLE la següent

MOCIÓ

Fins a dia d'avui existeix un buit sobre la titularitat de l'església de Cala Sant Vicenç, ja que no es clar qui és el seu propietari. Aquesta església es troba actualment tancada per perill d'esbucaments i sembla que el sostre pateix d'aluminosi.

Vist que es tracta d'un equipament executat conjuntament amb la urbanització i sense que consti la cessió de la mateixa al Bisbat, fet que porta a suposar que probablement el titular de l'església sigui l'Ajuntament, encara que no figuri dins l'inventari de bens municipals.

Considerant la necessitat que té l'edifici de realitzar-hi reparacions i sense que ningú no es responsabilitzi de realitzar-ne el manteniment, així com les possibilitats d'ús que té per a usos diferents del culte.

Per tot això, el Ple adopta els següents:

ACORDS

Primer._ L'Ajuntament obrirà el pertinent expedient per esbrinar la titularitat amb l'objectiu de registrar l'edifici en l'inventari municipal de bens, així com preveure una futura rehabilitació de l'edifici.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb