"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PSM demana que es rehabilitin o s'eliminin les pistes de petanca de la Plaça Ca Les Munnares, convertides, de fet, en pipi-can

psm-pollenca | 25 Juny, 2014 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El PSM de Pollença ha presentat una petició al proper Ple de Dijous 26 de juny en el sentit que s'eliminin les pistes de petanca de la Plaça Ca Les Munnares. Aquestes pistes han tingut molt poca utilització des de la seva construcció i a dia d'avui, per la falta d'ús, s'han convertit de fet en un pipican. A banda de la brutor que això suposa, també resulta un risc per la proximitat al parc infantil, ja que els infants entren innocentment dins l'arena per jugar-hi, trobant-se aquesta infestada d'excrements.

Consideram que s'ha de demanar a les associacions de la tercera edat, a qui en principi anava dirigida aquesta instal·lació, que manifestin si desitgen continuar tenint aquesta instal·lació a la seva disposició i si és així que es protegeixin adequadament de la intrusió de cans amb unes millors proteccions i millor manteniment. En cas de que ja no interessin aquestes pistes el més adient seria eliminar-les i dedicar l'espai a ampliar el parc infantil.

Si es necessita un pipi-can el que s'ha de fer és habilitar-ne un amb les correctes condicions de seguretat i higiene, amb els vallats oportuns, i més allunyat de la zona de jocs.

 

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb