"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Sense feines repartides al "nou" equip de govern

psm-pollenca | 30 Juny, 2014 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Després que el passat ple del 29 de maig l'equip de Govern fes pública la seva nova composició amb deu membres, amb la incorporació de les regidores Marilén Capllonch i Margalida Capllonch i d'un mes i mig de la presa de posessió de Teresa Ferré, totes del PI, encara no se'ls ha delegat cap àrea de gestió a l'Ajuntament de Pollença.

Al ple ordinari de dijous passat varem demanar pels motius d'aquest retard i quan es farien efectives les delegacions. La resposta del batle es va limitar a dir que en fer-se els decrets de delegacions ja ens avisarien, sense cap compromís temporal ni explicació sobre el retard.

Resulta cridaner que s'anunciàs a bombo i plateret la incorporació de les noves regidores que donaven a l'Equip de Govern una majoria absoluta de deu membres, per primera vegada en tota la legislatura, i que de llavors ençà no s'hagin fet les assignacions de feines amb les delegacions d'àrees. Aquest fet resulta més incomprensible quan analitzam la gran quantitat d'àrees que acumula el batle, amb impossibilitat d'atendrer-les totes amb la diligència que cal.

Ens ha arribat l'existència de discrepàncies internes respecte a la repartició de les àrees, molt especialment amb la delegació del Port de Pollença que ara mateix hostenta el PP, però que el PI hauria reclamat, produint-se un important punt de fricció. També la premsa s'ha fet ressò d'aquestes desavenències que s'han confirmat amb les paraules del propi batle.

Des del PSM reclamam seny i responsabiliatt a l'equip de govern PP-PI, ja que la legislatura s'escurça i queda molta feina a fer. Cal que quan més aviat millor les noves regidores s'incorporin a gestionar àrees per resoldre els problemes dels ciutadans. Molt especialment necessari quan el batle acumula excessives competències després de les dimissions dels anteriors regidors.

Veure el perfil de l'Ajuntament allà on l'equip de Govern fa hostentació de la seva nova majoria.

 

 

 
 
 

 

Comentaris

 

Ultima Hora

PSM de Pollença | 01/07/2014, 09:51

"El reparto entre areas de gobierno entre PP i PI se complica i enciende a la oposición"

h
ttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=720683907994858&set=a.127503620646226.19989.100001597659640&type=1&theater

 

Ni un euro

Pep Pixa aprop | 01/07/2014, 01:30

Em tem que aquesta senyora farà envestida de cavall i arribada d'ase. Sinó, temps al temps. Per mostra n'Estrany.
Salut!

 

Re: Sense feines repartides al "nou" equip de govern

PSM de Pollença | 30/06/2014, 22:36

Com que aq7est debat ja l'hem tingut al perfil de Facebook ens limitarem a repetir la nostra rèplica d'allà.:
Ni na Malena ni en Tomeu F. pactaren res amb el batle quan abandonaren l'equip de govern. Saps perfectament que les seves funcions passaren al batle automàticament. Ara, en configurar aquest equip de govern entre tots els que sortiu retratats aquí a a dalt, assumiu entre tots la responsabilitat de gestionar totes les àrees, delegant a cadascú la seva. Això és un equip, si no són capelletes. Pots defensar que tenir regidors de l'equip de govern sense àrees assignades sigui una cosa normal, però a noltros no ens ho sembla en absolut. Dels doblers ni n'hem dit res ni tenim res més a dir, ja que suposàvem que la situació era la que descriu, no ens hagués cabut dins el cap altre cosa.

 

Re: Sense feines repartides al "nou" equip de govern

Teresa Ferre | 30/06/2014, 12:12

Una puntualització: les úniques àrees afectades per les dimisions son les que gestionava en Miquel Ramon, perfectament cubertes per els nostres regidors. Els no adscrits, no gestionaven cap àrea. Per altra banda, heu de saber que no hem cobrat ni 1 euro de l'Ajuntament a hores d'ara. El municipi no pateix en absolut per aquesta qüestió.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb