"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Respostes al ple de juny (1): Pescateria, Gola, Ca les Munnares...

psm-pollenca | 07 Juliol, 2014 10:30 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 1. Fan comptes condiderar les al·legacions edel grup «un Téntol per la Pescateria» respecte a incloure una certa protecció per aquest edifici? Demanam que una vegada rebuts els projectes presentats, aquests, abans de la deliberació del jurat, siguin exposats públicament i que es realitzi el procés paticipatiu aprovat per moció.

  R: T.Cifre (Batle,PP). Aquests dies acaba el termini per presentar els projectes i després, amb els projectes damunt la taulafaran feina els tècnics que han de decidir el millor projecte i es faran públics tots els projectes per tal que es puguin donar opinions.

  Li agafam la paraula. La desició final no pot ser una simple desició d'un jurat, sino que la ciutadania hi ha de poder opinar, i per tant cal fer el procés participatiu que es va aprovar per una moció del Ple.

 2. Encara no s'ha fet el debat al que es comprometeren a la “tertulia de polítics” de Ràdio Pollença, on ens varen convidar a tots el portaveus a fer un debat sobre l'Ordenança de Convivència. Demanam que es celebri aquest debat i que es retransmeti per ràdio, on es puguin exposar totes les postures entorn aquesta ordenança.

  R: T.Cifre (Batle,PP). Ja està fet l'informe a les al·legacions. A continuació es farà el debat públic sobre l'ordenança.

 3. A la Plaça de Ca les Munnares existeixen unes superfícies d'areena teòricament destinades a la petanca però que en realitat serveixen de pipi-can, amb l'agreujant que es troben devora un parc infantil induint a confussió en els infants amb els problemes higiènics que això suposa. En el pressupost per arrglar aquesta plaça, tenen pensat intervenir en aquestes pistes de petanca? Demanam que, vist el seu poc èxit pel joc de la pentanca, es destini la seva superfície a parc infantil debudament acondicionat, o bé si ha de ser un pipi-can, que tingui les proteccions pertinents per evitar l'accés als infants.

  R: M.Roca (R.Serveis, PI). Va passar la responsabilitat del mal manteniment a les associacions de la 3ª Edat, ja que s'havien compromés a fer servir les pistes i mantenir-les. L'Ajuntament ha preparat una partida (?) per si s'ha de fer el parc infantil més gran. No és el millor lloc per fer-hi un pipi-can. Una feina pendent que s'ha de fer.

  Estam d'acord en que no és el millor lloc per un pipi-can, i molt manco si és improvitzat sense cap adeqüació com ara.

   

   

Diuen que han previst una partida per amplir-hi el parc infantil

 1. No dubtam de la necessitat sanitària d'obrir el canal de la Gola, però perquè s'ha hagut d'esperar al mes de juny per fer aquestes feines? Hi havia requeriments de caire ambiental o permisos de costes que dificultassin fer-ho abans?

  R: T.Cifre (Batle,PP). No s'ha fet cap tipus de tramitació ambiental. Demarcació de Costes ho va autoritzar. A IBANAT se li va demanar que actuas i no va fer res.

  Sorprenent que en una actuació en una zona humida no s'hagi de fer cap previsió mediambiental i més sorprenent encara la deixadesa de l'IBANAT, gestionat pel mateix partit que governa Pollença (PP).

 2. Hem llegit a la premsa les queixes de l'equip de Govern respecte del manteniment que la Conselleria de Medi Ambient fa a la Gola. Han fet cap avanç respecte d'aquest manteniment? Continuarà tancat el Centre de Turisme Ornitològic?

  R: M.P.Buades (R.Medi Ambient, PP). L'Ajuntament haurà de fer feines a la Gola fora de les seves competències per mantenir l'espai en bones condicions. L'Ajuntament ha demanat un conveni amb el Govern Balear per poder obrir el Centre Ornitològic a costa de l'Ajuntament.

  Més abandonament del Govern Balear cap a Pollença.

Una neteja a compte dels pollencins quan se n'hauria d'haver fet càrrec la Conselleria
 1. Ja ens trobam a gairebé un mes del començament del Festival de Pollença. Quan sortiran a la venda les entrades? Es cert que hi ha hagut «problemes tècnics» tal com anuncia la revista Sa Plaça?

  R: T.Cifre (Batle,PP). Com a molt el dilluns (dia 30/06) sortirien a la venda. Els problemes han vingut de la venda per internet a traveés de Ticketmaster.

  Amb això en vers d'anar endavant anam par enrere. LA venda d'entrades es fa cada any més tard posanrt problemes a la gent que vol comprar els abonaments amb temps. El programa del Festival ja no es du a les fires turístiques, perdent aquest actiu de promoció turística.

 2. Ja han renunciat tenir una nova ordenança d'Ocupació de la Via Pública aquesta legislatura?

  R: T.Cifre (Batle,PP). No hi renuncien, però és difícil.

  Amb aquest afer el PP segueix les passes d'UM, que va ser incapaç d¡aprovar una nova ordenança la passada legislatura. Ara començam el darrer estiu d'aquesta legislatura amb una ordenança dins el calaix.

Comentaris

 

4 mesos !

PSM de Pollença | 08/07/2014, 10:28

Quatre mesos per aquest resultat? Estam ben arreglats. Cal un canvi ben aviat en la manera de gestionar el poble.
"El PP i El Pi de Pollença tanquen quatre mesos de negociacions per repartir les àrees"

h
ttp://www.arabalears.cat/balears/PP-Pi-tanquen-negociacions-repartir_0_1171082942.html

 

Àrees

PSM de Pollença | 08/07/2014, 10:22

Una passa més en el desgavell de les àrees d'aquesta legislatura. Festival i biblioteques fora de cultura (per cert, quin festival gestionarà el nou regidor, si ja està quasi en marxa el darrer de la legislatura?). La Ràdio fora de Participació ciutadana... En fi, equilibris de partit lluny dels interessos del poble.

PP y PI zanjan la polémica con un reparto de delegaciones de alcaldía

h
ttp://www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/07/08/pp-pi-zanjan-polemica-reparto/945346.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb