"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Celebrada l'assemblea de constitució de MÉS PER POLLENÇA

psm-pollenca | 17 Juliol, 2014 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquest passat dimarts 15 de juny, a l'edifici Miquel Capllonch del Port de Pollença, s'ha duit a terme l'Assemblea oberta constituent de MÉS PER POLLENÇA, la referència local del projecte MÉS PER MALLORCA. L'assemblea compta amb l'adhesió de les agrupacions locals del PSM i de ERC, així com de persones independents que hi varen voler participar.

L'assemblea va anomenar com a co-portaveus a Tomeu Cifre i Miquel Àngel Sureda, regidors del PSM i ERC respectivament. També es va anomenar un grup de coordinació de l'assemblea per fer les feines de gestió de les trobades, d'on en formen part Tomeu Torres, Andreu Salom, Maria Antònia Beltran, Lluís Garcia, Biel Cerdà i Francesca Palou.
Així mateix es va fixar la celebració d'assemblees obertes mensuals per debatre les propostes de MÉS per a la millora del municipi. També sorgiren les primeres propostes d'accions a dur a terme per part de MÉS PER POLLENÇA i es va debatre breument sobre la presentació de la candidatura a les properes eleccions municipals, deixant els acords a prendre per properes convocatòries.
Després de l'assemblea compartirem un trempó per xerrar ja de manera més informal.

MÉS PER POLLENÇA es posa per fita acostar el govern municipal al poble, tenir cura de la cultura i la llengua pròpies, preservar el patrimoni que suposa en medi ambient del municipi i especialment posar a les persones per davant de tot, des del diàleg i el respecte. Des de MÉS PER POLLENÇA convidam als ciutadans del municipi a la participació en les properes assemblees. Esperam l'aportació de idees i propostes per fer un poble més a la mida dels pollencins, amb uns serveis públics de qualitat i a promoure un canvi polític que retorni a la gent la capacitat de decidir en tot allò que els afecta en el seu dia a dia. Tenim una nova eina, propera, accessible, útil, transparent i compromesa al servei dels ciutadans de Pollença.

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb