"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

L'ordenança de la carretera vella de Lluc a Pollença permetrà la seva privatització

psm-pollenca | 12 Agost, 2014 12:35 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Deploram que l’ordenança de regulació d’usos de la carretera vella de Lluc a Pollença s’hagi fet a mida per poder donar encaix legal a les usurpacions històriques

Des del grup de MÉS al Consell varem denunciar ahir les intencions de privatització de la carretera vella Lluc – Pollença a través de la nova ordenança reguladora d’usos, ja que permet "l'ús privatiu" de parts de la carretera. Amb l’excusa de l’informe del Consell Consultiu, el PP fa desaparèixer del text inicial de l’ordenança qualsevol menció a la integració d’aquest camí a la Ruta de Pedra en Sec.

En canvi, el Consell Consultiu fa una forta estirada d'orelles al Consell de Mallorca dient que no té gaire sentit fer una ordenança reguladora d'un camí que encara no s'ha acabat de recuperar, però aquesta afirmació és ignorada pel Consell de Mallorca.

Des de MÉS creiem que no hi ha excusa, i tampoc té sentit, que el Pla Especial de Protecció de la Ruta de Pedra en Sec, una eina de protecció dels camins públics, encara no s’hagi aprovat. És pervers usar l’ordenança per tal d’evitar la recuperació total del camí.

Denunciam també que el traçat actual de la carretera vella Lluc – Pollença travessa vàries vegades la Ma-10 sense fer-ne la delimitació corresponent, cosa es posa en perill la integritat física dels vianants al llarg de més de 500 metres.

Des de MÉs per Pollença creiem que amb aquesta ordenança s’està regulant donant encaix legal a unes usurpacions del camí que no s’han revertiti que aquesta ordenança s’ha fet a mida.

Finalment donam suport a la Plataforma Procamins Públics i Oberts, en la reclamació que la nova ordenança d’aquesta carretera, inaugurada l’any 1920 per ser transitada en carro, hauria de poder mantenir aquest ús, cosa que el text actual ignora.

Des de MÉS hja varem presentar la setmana passada, en temps i forma pertinents, les al·legacions al Consell de Mallorca per corregir tots aquests efectes negatius de l'ordenança.

 

Comentaris

 

dBalears

PSM de Pollença | 13/08/2014, 11:33

«L'ordenança de la carretera vella de Lluc a Pollença en permetrà la privatització»

h
ttp://dbalears.cat/actualitat/balears/-330.html

 

Re: L'ordenança de la carretera vella de Lluc a Pollença permetrà la seva privatització

Joan Crespí Salas | 12/08/2014, 19:29

Aquí ( on hi ha la foto) desvien els vianants per l'esfalt i el pont del torrent de Llinàs
quan podrien passar per la carretera Vella de Lluc sense cap problema. Però a qualcú li molesta que passin per devora la seva finca i si han de posar més obstacles perquè no hi pasin posen ovelles mortes.

 

Ara Balears

PSM de Pollença | 12/08/2014, 12:59

MÉS denuncia que l’ordenança de la carretera Lluc–Pollença permetrà la seva privatització

h
ttp://www.arabalears.cat/balears/MES-lordenanca-carretera-Lluc-Pollenca-privatitzacio_0_1191480989.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb