"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Millora de la Carretera del Far a força d'insistència

psm-pollenca | 30 Setembre, 2014 09:52 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

EL Consell ha fet públic el començament de les obres per a la millora de l'asfaltat de la Carretera de Formentor i del mirador del Colomer. Ens alegra ja que son millores que haviem demanat reiteradament en els plens de l'Ajuntament. Ha costat que se n'adonassin de la importància turística d'aquests elements pels que cada any transiten milers de persones, tant en cotxe com en bicicleta. Al final la persistència dona resultats.

Ple de 24/11/2011. PREGUNTA PSM: 1. Podria sol·licitar l'ajuntament que el Consell inclogui dins els seus pressuposts l'asfaltat de la carretera de Formentor al far, donat el seu pèssim estat, i l'elevat nombre de trànsit que suporta ?
No es va contestar

Al Ple 26/01/2012, insistim: PREGUNTA PSM: 1. Podria sol·licitar l'ajuntament que el Consell inclogui dins els seus pressuposts l'asfaltat de la carretera de Formentor al far, donat el seu pèssim estat, i l'elevat nombre de trànsit que suporta ?
Contesta T.Cifre O., PP, batle: El Consell no té previst fer cap actuació a aquesta carretera.

Ple de març de 2013, hi tornam: PREGUNTA PSM: Vista la quantitat de ciclistes que en aquesta temporada de l'any fans servir les diferents carreteres del municipi, especialment la carretera MA-10 que arriba fins al far de Formentor, vistes les males condicions en que es troba aquesta carretera a partir de l'Aparcament propietat del Hotel Formentor, fins arribar al far, es pot sol·licitar al Consell de Mallorca la previsió en reparació de carreteres pel pressupost del 2014 de la millora d'aquest tram?
Contesta: T.Cifre Ochogavia (PP, batle). Es sol·licitarà, però no en confien i no poden fer res més

Segur que amb un Ajuntament amb més confiança i empenta molts assumptes que pengen a Pollença i molts incompliments d'altres administracions es sol·lucionarien més aviat. Cal més determinació i defensa dels interessos dels pollencins davant el Consell, el Govern i l'Estat.

 


El Consell de Mallorca inicia dimecres la millora de la carretera d’accés al far del cap de Formentor, que es tallarà al trànsit mentre durin les obres (29.09.2014)

Des de Carreteres s’ha previst començar l’asfaltatge just al final de la temporada turística, però abans que comenci el mal temps de l'hivern que pugui impedir dur a terme la pavimentació

La Direcció Insular de Carreteres del Consell de Mallorca començarà el pròxim dimecres, dia 1 d’octubre, les obres de reforç del ferm de la carretera d’accés al far del cap de Formentor (Ma-2210), una actuació necessària, ja que el paviment es troba molt deteriorat i envellit. 
Les obres s’executaran, en concret, del pk 8,650 (després de l’hotel Formentor) fins al pk 19,290, tram que es tallarà completament al trànsit de les 8 a les 20 hores, de dilluns a dissabte, mentre es fan les obres. En principi, la previsió és que les obres durin un mes.
Des de Carreteres s’ha previst començar l’asfaltatge just al final de la temporada turística, però abans que comenci el mal temps de l'hivern que pugui impedir dur a terme la pavimentació.
Aquesta carretera és molt transitada els mesos d’estiu pels turistes que visiten l'illa. Però, a més, la millora de la carretera és una reivindicació del col·lectiu de ciclistes que també circulen freqüentment per aquesta carretera de la Serra.
El pressupost de l’actuació és de 776.961 euros i forma part del pla especial aprovat enguany pel Departament d'Urbanisme i Territori, que dirigeix Mauricio Rovira, per incrementar la seguretat vial a les carreteres. En la mateixa carretera de Forrmentor, també es durà a terme el condicionament del mirador del Colomer i la substitució de la barrera de seguretat metàl·lica per una barrera mixta de fusta i acer.
La Direcció Insular de Carreteres demana disculpes per les molèsties que pugui ocasionar als conductors aquest projecte mentre durin les obres.

 

 

 

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb