"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Cal un Ajuntament a l'alçada de Pollença

psm-pollenca | 22 Desembre, 2014 16:47 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Pollença ja és un municipi important dins Mallorca, i com a tal ha de fer valer els legítims interessos dels seus ciutadans davant altres institucions com el Consell Insular, el Govern Balear o els diferents ministeris del Govern Espanyol.

Ho recordam perquè aquest 2014 s'ha accentuat una tendència que ha anat creixent tota la legislatura, com és la submissió del nostre Ajuntament a les decisions de totes aquestes altres administracions sense qüestionar efectivament les seves directrius, sovint perjudicials pels interessos del pollencins. Curiosament, o no, totes aquestes institucions també són governades pel PP; pensaveu que tenir el mateix color per tot ens donaria més força? La realitat ho desmenteix i sembla que més aviat seria tot el contrari: per tal de no incomodar als companys i caps del partit, des de Pollença s'ha acatat submissament tot el que s'ha manat des de Palma o Madrid.

El darrer episodi ha sortit a la llum en el darrer ple ordinari, arran de les irregularitats detectades per Intervenció a les factures que ha pagat l'Ajuntament, afegides a les que ja es detectaren el passat mes de setembre. Així hem sabut que l'Ajuntament ha hagut de pagar nombroses reparacions i feines de manteniment dels centres escolars pollencins per valor de més de 50.739,84 euros, quan qui hauria de pagar aquesta despesa és la Conselleria d'Educació.

Una passa més en els incumpliments que s'afegeixen a:

  • L'impagament del Pla d'Obres i Serveis del Consell de Mallorca per l'aparcament del poliesportiu i de la teulada de Can Llobera: 524.169,30 €. Ara el batle diu que denunciarà el Consell si no paga, una rentada de cara quan les seves gestions polítiques han fracassat.

  • La neteja de La Gola, que la Conselleria de Medi Ambient no va executar i que va haver de pagar l'Ajuntament: bussejadors 1.936e., transport d'arena 898,43e., i dragat 1.331,10e.

  • El tancament del Centre Ornitològic de La Gola, a càrrec de la Conselleria de Medi Ambient.

  • La no compensació dels doblers perduts del Pla de Cooperació Municipal del Govern Balear per la no execució de l'Auditori a Can Conill: 675.909,32e.

I tot això si només parlam de qüestions que es refereixen estrictament a despeses econòmiques al nostre municipi, ja que si consideram altres aspectes més amplis la falta d'atenció d'aquestes administracions cap al nostre poble encara torna més gran: la llei de lloguer d'habitatges turístics que prohibeix els plurifamiliars, el descontrol dels fondejos, el nul interés del Ministeri de Defensa en compartir la Base, les orelles sordes de la Conselleria d'Educació a les mocions a favor de l'ensenyament aprovades al nostre Ple, el Consell de Mallorca permetent que es segueixin usurpant els camins de la seva competència...

El nostre Ajuntament, en lloc de mostrar-se bel·ligerant i reivindicatiu, reb servilment a la Consellera d'Educació, Nuria Riera, o al Conseller de MEdi Ambient, Biel Company, o fins i tot al president Bauzà, que després de més de dos anys va aparèixer pel municipi, però no per interessar-se pels nostres problemes, sino per presentar al seu candidat a la batlia.

En definitiva cal que ens tornin a escoltar i respectar, una tasca en la que l'actual equip de govern s'ha mostrat incapaç. Estam segurs que en aquest proper 2015 hi haura un canvi de govern municipal que farà que aquesta situació es reverteixi per l'interés dels ciutadans de Pollença.

 

El Govern de José Ramón Bauzà s'ha caracteritzat pels seus incumpliments cap a Pollença i el de Tomeu C.Ochogavia en la manca

de coratge per fer valer els interessos dels pollencins

 

 

 

 

 

Comentaris

 

Re: Cal un Ajuntament a l'alçada de Pollença

Jaume P. | 23/12/2014, 18:46

Figuereta, es veu que TU vius beníssim.

 

Re: Cal un Ajuntament a l'alçada de Pollença

Figuereta | 23/12/2014, 14:14

Aquest poble no fara cap tro perquè viu benissim

 

Re: Cal un Ajuntament a l'alçada de Pollença

Xisco | 22/12/2014, 23:31

Això fa empagueir. Necessitam un canvi ben aviat o aquest poble farà un trò.

 

Més

Joan | 22/12/2014, 21:23

El meu suport al vostre projecte, ànims i endavant.

 

Un Pollenci MES

Joan Crespí Salas | 22/12/2014, 20:43

A la foto que hi ha dos bomberos? . Gràcies Tomeu.

 

Pollença

Pollencí | 22/12/2014, 18:48

Tota la raó en el vostre article. Però la imatge ja ho diu tot.
Endavant ara vos necesitam MÉS que mai!!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb