"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Noves de "Villa Cortina"

psm-pollenca | 24 Desembre, 2014 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Ahir dematí es va celebrar a l'Ajuntament una Junta de Portaveus sobre l'anul·lació de la llicència «Villa Cortina» amb representants de tots els partits (llevat d'Alternativa per ser fora de Mallorca). Hi havia el PSM, ER, PSOE, UMP, PI, el Batle, l'advocat Miquel Ripoll, l'arquitecte municipal Jaume Carbonero i el tècnic jurídic.

A la junta s'ha exposat el resultat de la sentència i els possibles escenaris en que es pot trobar l'Ajuntament a partir d'ara. En base a aquestes explicacions i a les preguntes que hem formulat des del PSM i els altres grups també han quedat clars una sèrie de punts:

  • -Que la llicència està anul·lada, per tant ja no té cap vigència, independentment que es no es donàs el final d'obra (en contra de l'expressat pel batle a la premsa: «La llicència és viva perquè no s'ha fet el final d'obra»)
  • -Que en l'anul·lació de la llicència no hi ha tingut res a veure el Departament del Patrimoni del Consell de Mallorca, ja que la sentència no es basa en cap precepte de la Llei de Patrimoni. També que l'Ajuntament era ben competent per no atorgar-la en el seu moment o bé després revocar-la emparant-se en l'article 73 de la Llei del Sòl, per l'impacte paisatgístic, sense necessitat d'haver d'acudir a cap altre administració.
  • -Que la possibilitat d'haver de fer front a indemnitzacions hi és, de manera molt clara, encara que a dia d'avui és difícil quantificar-ho, ja que no se sap fins a quin punt es podrà legalitzar la casa.

En funció d'aquests fets, des del PSM hem exigit al Batle una rectificació pública de les seves acusacions contra l'ex-director de Patrimoni, Biel Cerdà, per calumnioses.
També hem de reiterar que continuam considerant convenient no executar les inversions de compres (Capitol i zones verdes) que tenia previst l'Ajuntament fins que no es clarifiqui l'abast de les possibles indemnitzacions que poden esser milionàries en funció de les característiques del projecte de legalització i del volum de les demolicions que s'hagin de realitzar.

 

 

 

 

 

Comentaris

 

Re: Noves de "Villa Cortina"

Marti Rull | 24/12/2014, 18:29

El projecte de semipeatonitzacio l'han redactat tres tecnics municipals. Es de suposar que no cobrin aquest disbarat.

 

Diario de Mallorca

PSM de Pollença | 24/12/2014, 09:35

El GOB reclama la paralización de la peatonalización por incumplir el PGOU

h
ttp://www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/12/24/gob-reclama-paralizacion-peatonalizacion-incumplir/986786.html

 

Ara Balears

PSM de Pollença | 24/12/2014, 09:32

Els tècnics ratifiquen que la Sala és la responsable de la llicència de Cortina

h
ttp://m.arabalears.cat/xarxa_local/Pollenca_0_1271872969.html#.VJp51_9HAMA

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb