"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Ple Extraordinari de taxes i compres

psm-pollenca | 29 Desembre, 2014 09:54 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui a les 11h es celebrà un Ple Extraordinari per fer les aprovacions definitives de dues qüestions que es varen aprovar inicialment en els darrers plens.

Per una banda la modificació de taxes que ja verem comentar en aquest anterior article. No hi hem presentat al·legacions però mantenim el que ja varem dir en el ple de l'aprovació inicial: aquestes taxes son electoralistes per poder dir que s'ha baixat qualque cosa i, tenint en compte que comprometen a la propera legislatura, s'haurien pogut consensuar entre els diferents grups. Ja es veia que això no seria així i la prova és la desestimació de totes les al·legacions que han fet els altres grupsd e la oposició. Estam en mesos pre-electorals i la voluntat de consensuar res, quan es té majoria per aprovar-ho, és nul·la.

Per altra banda l'aprovació definitiva de la modificació del pressupost per fer les compres del Capitol i de les zones verdes (veure article anterior). Amb aquestes compres hi estarem d'acord, però en les darreres setmanes la sentència de «Villa Cortina» ha trastocat el futur econòmic de l'Ajuntament. A la reunió de la setmana passada ens va quedar ben clar que la possibilitat d'haver d'indemnitzar és molt clara i que pot arribar a ser en una quantia molt elevada. Per tant allò prudent seria esperar a veure com evoluciona el projecte de legalització de la casa (sigui amb demolició total o parcial) per tenir una idea de per on pot anar la indemnització. També en les darreres setmanes hem pogut comprovar que la premura en fer aquestes compres no està prou justificada símplement en l'excusa que pujarà l'impost de transmissions patrimonials, i considerant el que comprometrà al següent consistori més valdria esperar uns mesos a la següent legislatura per fermar aquestes compres.  

 

(documentació completa del Ple)

1.-Ratificació de la urgència de la sessió

2.-Resolució d'al·legacions i, en conseqüència, aprovació definitiva , si procedeix, de la modificació d'Ordenances fiscals vàries:


a-Impost sobre bens immobles (Contribució).

b-Impost de Construccions, instal·lacions i obres.

c-Impost sobre vehicles de tracció mecànica.

d-Taxa pel servei de clavagueram.

e-Increment de valors de terrenys de naturalesa urbana (plusvàlues).


3.-Resolució de reclamacions i, en conseqüència, aprovació definitiva, si procedeix, de l'expedient de modificació de crèdit en la modalitat de crèdit extraordinari finançat amb Romanent de Tresoreria (Expedient núm.22/2014/INT)

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb