"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Capitol i zones verdes: Consens unidireccional no és consens.

psm-pollenca | 31 Desembre, 2014 10:50 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

En el Ple varem demanar que es suspenguessin temporalment les compres del Capitol i zones verdes, però ahir mateix l'equip de govern va fer efectives les compres.

Des de l'aprovació inicial de la modificació de crèdit han surgit dubtes sobre la viabilitat econòmica i tècnica d'aquestes adquisicions

El passat 4 de desembre es va aprovar inicialment la modificació de crèdit al pressupost municipal per poder adquirir dues zones verdes i l'antic cinema Capitol. Llavors la justificació de les presses fou el nou impost de transmissions que entrarà en vigor el primer de gener.

Aquest dilluns s'ha fet un ple extraordinari per fer l'aprovació definitiva de la modificació de crèdit. Aquesta vegada el PSM no ens hem sumat al consens del passat dia 4. El motiu és que en aquestes setmanes han surgit elements que fan dubtar de la viabilitat econòmica i tècnica d'aquestes compres. La possible indemnització per la sentència del TSJIB sobre «Villa Cortina», la manca d'un major debat públic sobre les compres, i les dificultats per a l'habilitació d'una sala multifuncional a l'antic Capitol que ens han arribat en aquest temps, ens fan pensar el millor seria esperar a que fos el proper ajuntament, surgit de les eleccions del mes de maig, el que valorés aquestes compres, sense que sigui el nou impost un motiu suficient per justificar les presses. Per aquest motiu el nostre grup no hi ha votat a favor i s'ha abstés en la votació. No estam radicalment en contra de les compres, però sí creiem que comprometran el proper consistori i en els propers mesos es podria avaluar millor l'abast de la indemnització.

Lamentam que el consens, amb l'actual equip de govern, sigui només unidireccional, quan s'està d'acord amb les seves actuacions, però que desaparegui quan reclamam maneres diferents de fer les coses.

 

 Fotografia de l'Ara Balears

 

Comentaris

 

11 m

Indignat | 04/01/2015, 00:43

Esperem no governi un podemos amb un personatge darrera, com el que té, trist veure podemos en mans de aquests personatges...

 

Re: Capitol i zones verdes: Consens unidireccional no és consens.

Indignat | 03/01/2015, 12:33

Si un dia hi ha un govern municipal amb un poc de sensibilitat arquitectònica el millor que es pot fer es esbucar aquest edifici horrorós del capitol, producte de la codicia franquista i caciquil. Es un atentat a la plaça del mercat.

 

Salut

Joan Ramon | 31/12/2014, 20:16

Molts d'anys i bóns, també pensó que s'hagués pogut dur d'una altre manera, però realment, si no hi ha voluntat des de l'equip de govern, el canvi haurà de ser pel procés electoral.

 

Re: Capitol i zones verdes: Consens unidireccional no és consens.

Tomeu C. | 31/12/2014, 14:13

Evidentment si ens hagués correspost a nosaltres gestionar aquestes adquisicions no ho haguéssim fet com ho ha fet l'actual equip de govern. Però ara per ara ells governen amb deu regidors que els va atorgar la gent amb el seu vot i la possibilitat de influir-hi des de l'oposició és gairebé nul·la. Un vot contrari hagués suposat donar el missatge que no volem una sala multifuncional per Pollença o la protecció de l'entorn del Pont Romà, cosa que no és certa, i per això ens decantarem per l'abstenció demanant un temps de reflexió.

La feina de tots els partits és representar al màxim de ciutadans, i també es feina dels ciutadans fer sentir les seves opinions i participar en els partits, no només quan hi ha decisions que no agraden. Esperam que en tornar-se a manifestar els ciutadans triïn una nova manera de governar el municipi, que bona falta fa.

 

Re: Capitol i zones verdes: Consens unidireccional no és consens.

Pere C. | 31/12/2014, 11:14

Molt lamentable l´actuació de l´equip de govern però molt preocupant la manca de cintura i visió de la resta de partits polítics que conformau l´actual Ajuntament.

Com és posible, en la quantitat de veus que hi ha en contra d´aquestes adquisicions i la forma de fer-se, que tota aquesta gent no tengui representació per cap dels partits polítics que conformau l´Ajuntament?

Crec realment preocupant el com s´ha produït aquest procés i, per desgracia, un vot d´abstenció no es massa reconfortant.Resulta evident que aquesta decissió condicionarà el futur del municipi en quan a inverssions publiques, hipotecarà molts de recursos i tot això........per la manifesta incapacitat de tots els representants dels partits polítics amb representació a Pollença.

Es trist però real. L´unic que no té dubtes i ha fet la seva es el batle.....els altres una vertadera comparsa. I això també es lamentable.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb