"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Assemblea del 26 gener, MÉS cap a les eleccions municipals.

psm-pollenca | 21 Gener, 2015 15:52 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquest proper dilluns 26 celebrarem una assemblea enfocada a la preparació de les eleccions municipals del proper mes de maig. MÉS per Pollença és l'únic partit que s'ha obert d'una manera clara a la participació dels ciutadans en la confecció de la candidatura per governar Pollença. Sense desicions a porta tancada, sense capelletes, sense comités o executives que decideixin, sinó participació i debat obert als pollencins.

Per ser candidat en la llista electoral de MÉS per Pollença no cal ser un erudit ni un geni del populisme o una persona de llarga trajectòria política. El que cal és ganes de fer feina, compromís amb Pollença i el País, i voluntat de servir amb honestetat. Per això et convidam a formar part d'aquest procés de canvi en la manera de fer les coses al nostre poble.

 
Assemblea oberta
Preparació de les eleccions municipals de maig del 2015
Antiga biblioteca. Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya, baixos.
Dilluns 26 de gener. De 20 a 21,30h

Comentaris

 

Re: Assemblea del 26 gener, MÉS cap a les eleccions municipals.

PSM-MÉS per Pollença | 28/01/2015, 17:55

Sí Paco. Ja hem penjat un article. Te convidam també assistir a les assemblees quan ho creguis oportú.

 

Re: Assemblea del 26 gener, MÉS cap a les eleccions municipals.

Paco | 28/01/2015, 11:38

vais a informar del resultado y acuerdos de la asamblea?
gracias

 

Re: Assemblea del 26 gener, MÉS cap a les eleccions municipals.

Nicolas | 27/01/2015, 21:29

Recuerdos Antonia, que nooooocheeeeeee
besos

 

Re: Assemblea del 26 gener, MÉS cap a les eleccions municipals.

PSM-MÉS per Pollença | 23/01/2015, 15:18

No li cerquis tres peus al gat. Els que vinguin decidiran com confeccionam la candidatura municipal. De la mateixa manera que decidiram com ens organitzem per fer el programa i rebran informació i podran opinar sobre les aliances preelectorals. No es el nostre estil dur coses predecidides i que l'assemblea sigui només un tràmit. Esperam trobar-t'hi i podras participar d'aquest procés. Gràcies Joan.

 

Re: Assemblea del 26 gener, MÉS cap a les eleccions municipals.

Juan | 23/01/2015, 12:43

El cartell posa: Confecció de la candidatura municipal. Feis-vos-ho mirar.

 

Re: Assemblea del 26 gener, MÉS cap a les eleccions municipals.

PSM-MÉs per Pollença | 23/01/2015, 11:01

Així és Joan P. Potser no ens hem explicat prou bé. L'assemblea de MÉS és sobirana, per tant ha de ser ella mateixa la que decideixi com fer el procés. Els que hi participam podem fer propostes -les farem- basant-nos en l'experiència que puguem tenir, però al final qui ha de decidir és l'assemblea ja que aquesta és la seva raó de ser.

Gràcies pel teu interès i les teves preguntes que ajuden a aclarir dubtes.

 

Re: Assemblea del 26 gener, MÉS cap a les eleccions municipals.

Joan P. | 23/01/2015, 10:32

O sigui que si venc a l'assemblea entre tots decidirem quin procés fer per triar els candidats? És això? I no teniu ja un procediment pensat?
Ja ho podríeu explicar millor tot plegat.
Salut

 

Re: Assemblea del 26 gener, MÉS cap a les eleccions municipals.

PSM-MÉS per Mallorca | 23/01/2015, 00:41

No es la nostra feina dir a cap altre partit com han de triar els seus candidats, faltaria més. El que sí és cert es que MÉS, tant a nivell balear com local està sent pionera en obrir a la ciutadania l'elecció dels candidats a les eleccions. Hem vist presentacions de candidats, però un procés obert i on es convoqui públicament no sols al militants, sinó també a qualsevol ciutadà a decidir com s'escollirà, a presentar-se i triar qui representarà el projecte no l'hem vist en cap altre formació.

 

El únics? segur?

Pere C. | 22/01/2015, 21:50

L'afirmació "MÉS per Pollença és l'únic partit que s'ha obert d'una manera clara a la participació dels ciutadans en la confecció de la candidatura..." diria que és molt agosarada. Estau segurs que sou els únics? Crec recordar que l'assemblea d'Alternativa sempre ha estat oberta a tota la ciutadania, acull a no militants i dins aquesta línea han elegit els membres de la seva llista. No és cap crítica, ja aniria bé que tots els partits ho fessin així!.

 

Re: Assemblea del 26 gener, MÉS cap a les eleccions municipals.

PSM-MÉS per Pollença | 22/01/2015, 17:51

Gràcies pels comentaris Joan P. i Preocupat. El mètode d'elecció dels candidats de MÉS es decidirà en l'assemblea del proper dilluns. Com que les assemblees són obertes, qualsevol persona identificada amb el projecte de MÉS és convidada a dir-hi la seva en decidir com s'ha de fer aquest procés. De l'assemblea de dilluns no en sortiran ja els candidats, evidentment, sinó que ha de suposar el començament del procés per triar-los. Per això diem que fins ara som l'únic partit de Pollença que s'ha obert a la participació dels ciutadans, ja que la resta han triat els candidats només amb la participació dels seus militants.
Si ER de Pollença forma part o no de MÉS per Pollença ho han de dir els membres d'aquest partit. MÉS per Pollença té les portes obertes a tots els ciutadans, també als membres de ER de Pollença.

 

Re: Assemblea del 26 gener, MÉS cap a les eleccions municipals.

Preocupat | 22/01/2015, 14:27

ERC ja no forma part de Més?. Si es així seria més adient dir Manco per Pollença.

 

Re: Assemblea del 26 gener, MÉS cap a les eleccions municipals.

Joan P. | 22/01/2015, 13:29

Dieu que "MÉS per Pollença és l'únic partit que s'ha obert d'una manera clara a la participació dels ciutadans en la confecció de la candidatura per governar Pollença".
On és aquesta participació? Fins a dia d'avui no he vist cap procés de participació per la confecció de la candidatura que comentau. O us referiu a aquesta reunió de dia 26? això és tot el procés? podeu ser una mica més específics?
Tal vegada hi ha gent que ens sentim identificats amb MES i el procés de primàries viscut a nivell autonòmic i haguéssim volgut participar en un procés similar a Pollença.
Gràcies!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb