"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Una assemblea per canviar Pollença

psm-pollenca | 26 Gener, 2015 10:18 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui a les vuit del vespre celebrarem la quarta assemblea a de MÉS per Pollença. Ja hem fet assemblees al Port de Pollença, Cala Sant Vicenç i Pollença mateix en les que hem anat recopilant les mecessitats i inquietuts del ciutadans d'arreu del municipi, una feina que ens ajuda en la nostra feina institucional a l'Ajuntament i en preparar el programa de cara a les eleccions municipals.

L'assemblea d'avui la presentam amb un ordre del dia centrat en la preparació de les eleccions, una fita especial per a qualsevol partit polític. Els objectius de MÉS per Pollença van més enllà d'unes leccions o d'una legislatura: construïr un poble millor, més centrat en les necessitats del ciutadans, que tengui cura de la llengua i cultura pròpies, del medi ambient, motor de l'activitat turística, un poble més just i socialment equilibrat amb un ajuntament proper als pollencins. Aquests objectius els pretenem assolir amb una feina constant en el poble on vivim, i també presentant-nos a les eleccions per assolir els millors resultats possibles que facin possible que aquestes idees siguin presents en el govern de les institucions.

L'objectiu de la'assemblea d'avui és la planificació de l'elecció de les persones que defensaran aquests ideals des de la llista electoral que presentarem als pollencins. Una elecció feta des del principi, sense candidats preconcebuts, totalment en mans de l'assemblea.

També analitzarem la situació dels pactes preelectorals per juntar forces progressistes i sobiranistes; la diversitat d'opcions que hi ha a Pollença no és negativa, sino tot el contrari, ja que suposa que molts ciutadans estan conscienciats i implicats en l'activitat política. Això no obstant cal cercar els espais de col·laboració entre les diferents opcions polítiques per presentar-se amb garanties com una vertadera opció de govern. Malauradamen fins ara els intents d'ajuntar forces no han fructificat, però confiam en que encara hi ha espai per a la confluència per la que apostam des de MÉS.

Finalment també exposarem les qüestions d'actualitat en el municipi, i, com que l'assemblea és sobirana, qualsevol qüestió que es vulgui debatre tindrà el seu espai avui vespre.

Són temps de canvis i a MÉS per Pollença hem bastit un projecte que permet a qualsevol ciutada formar part d'aquest canvi, cal aprofitar l'oportunitat, lluitar contra el conformisme i guanyar el futur.

 

 

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb