"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

MÉS per Pollença avança cap a les eleccions

psm-pollenca | 28 Gener, 2015 17:15 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquest dilluns hem celebrat l'assemblea de MÉS per Pollença enfocada a preparar les eleccions municipals del proper mes de maig. Gràcies a tots els que hi assistireu tot i el vespre i el fred de l'antiga biblioteca -la propera la farem a un espai més confortable, a Pollença hi ha un veritable problema d'espais dignes per a l'associacionisme-. Després de les anteriors tres assemblees destinades a recollir els problemes dels tres nuclis del municipi i les propostes de solucions que anirem incorporant al programa electoral, en aquesta assemblea tocava parlar de com traslladar aquesta il·lusió de canvi al govern del nostre ajuntament: llistes, candidats, pactes electorals, elaboració del programa...

Respecte del pactes pre-electorals es va donar compte de la decisió d'Esquerra Republicana de sortir de l'assemblea de MÉS per Pollença i les seves condicions per una candidatura conjunta amb MÉS per Pollença. L'Assemblea de MÉS per Pollença va acordar continuar amb el projecte tal i com s'havia plantejat en la seva constitució, el passat mes de juny, i presentar-se a les eleccions com una fórmula que superi les sigles dels diferents partits que en puguin formar part. Per això es va decidir deixar la porta oberta a ER per replantejar-se la seva posició, respectant el projecte comú que es MÉS per Pollença, i fins i tot plantejar la possibilitat de negociar qualque altre denominació pel projecte (com s'ha fet a Alcúdia o Bunyola, per exemple) que superi les sigles de partit i amb presa de desicions dins l'assemblea conjunta.

També es va donar compte dels moviments existents en el municipi per bastir una candidatura àmplia de persones independents i partits d'esquerres i sobiranistes, possibilitat que l'Assemblea en principi valora positivament, encara que queden molts detalls que s'haurien de concretar al respecte.

En qualsevol cas, les negociacions per a candidatures més amplies no poden aturar el procés de MÉS per Pollença de cara a preparar-se per les eleccions i es continuarà treballant per presentar una candidatura, sense tancar les possibilitats abans esmentades.

Per a la presentació d'aquesta candidatura es va fixar un termini de tres setmanes per tal que qualsevol persona interessada es pugui presentar com a possible integrant de la llista. L'objectiu és que a mitjans de febrer es puguin concretar els cinc primers noms de la candidatura. En principi l'assemblea de proclamació d'aquests cinc primers candidats seria el 16 de febrer, si cap problema de calendari no ho impedeix. Es va anomenar una comissió electoral formada per Lluís Garcia, Xisca Cifre i Biel Cerdà que s'encarregarà de recollir els aspirants i fer una proposta consensuada de cap de candidatura a l'Assemblea. Els que vulguin donar unna passa endavant i presentar-se com a candidats de Més per Pollença es poden adreçar als membres de la Comissió Electoral o adreçar-se a mesperpollenca@gmail.com

Finalment es va tractar el procediment d'elaboració del programa electoral i es va considerar que el més adient és que les persones integrants de la llista electoral partcipassin també en la redacció del programa, a més de les propostes que ja han sortit en anterior assemblees.

El camí a unes eleccions és la feina de quatre anys de legislatura. Ara calia emprendre aquesta recta final amb força i així ho hem fet per donar als pollencins una alternativa seriosa, engrescada i participativa. Puja a MÉS per Pollença per formar part del canvi.

 

 

 

Comentaris

 

Anims

vull més | 29/01/2015, 22:19

Sort i endavant

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb