"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

La política de col·locació del Partit Popular

psm-pollenca | 09 Febrer, 2015 13:03 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Un nou article del nostre company Joan Ramon Bosch. Si ens voleu fer arribar qualque article teniu a la vostra disposició una secció en aquest blog. Enviau-lo a mesperpollenca@gmail.com.

 

Sense voler entrar en les capacitats dels familiars de càrrecs electes del Partit Popular, sembla que aquesta legislatura el Govern Balear, amb majoria absoluta del PP,  ha convertit en un fet habitual una pràctica tan antiga que ja existia a la Roma del Cèsar: el nepotisme.

Al principi de la legislatura ja vèiem com la companya sentimental de l’exconseller de Turisme dimitia del seu càrrec després de transcendir que el mateix Delgado l’havia col·locada. De fet aquest càrrec l'ocupà després la dona del tinent de batle d'Urbanisme a Cort. A més, dins l'equip de Delgado hi havia la dona del diputat popular Fernando Rubio. Curiós, si més no, sembla que el mèrit de parentiu era determinant en les meritacions.

També al Departament de Presidència, conselleria al capdavant de la que hi ha Antonio Gómez, hi trobam la dona de l’actual batle d'Escorca -qui va succeir en el càrrec al propi Gómez-, el també càrrec del PP Antoni Solivellas. A més, dins aquesta conselleria hi treballa també la parella de l’assessor de Participació Ciutadana a Cort .

Altres casos són el de la filla del cap de gabinet de José María Rodriguez com a directora de l’Institut de Joventut; així mateix, la cosina de la presidenta del Consell Insular de Mallorca treballa al gabinet del President del Parlament, Pere Rotger, i la germana del regidor a Cort, Julio Martínez, treballa d’administradora al Teatre Principal.

Podríem continuar i ben segur que hi trobaríem més relacions, però el que sembla prou evident és que aquesta legislatura del Partit Popular no haurà suposat una millora per a moltes famílies quant a llocs de feina, ni tampoc en la relació entre sou i nivell de vida -consider que això fins i tot ha empitjorat-, però el que sí que sembla cert és que molts de polítics del Partit Popular sí que han aconseguit millorar la situació laboral dels seu entorn familiar.

 

 

"Aquest és el meu nebot Skippy. És el teu nou cap".
El nepotisme és una manera amable de dir "no tens cap possibilitat de promocionar en la teva feina".

 

 

Comentaris

 

Més feina

Lips | 18/02/2015, 09:44

Tens raó jagger que hi ha hagut empentes a Podemos.

 

Ponemos

Jaggrr | 17/02/2015, 18:23

Empentes és cerc que n'hi ha hagut, transperència poca

 

Ponemos

Jagger | 16/02/2015, 23:03

Sobretot això vist el guirigall que s'montat...

 

candidats

Joan Capó | 16/02/2015, 15:49

L'ajuntament necessita aire fresc i bon humor. Si se confirma la candidatura den Marti Paco se guanyarà transparència i empenta.

 

candidats

ja ho val | 14/02/2015, 17:38

Algú s'ha quedat amb el dit afarrat al teclat, molts nirvis tenen alguns per veure qui és el candidat als diferents partits.

 

ULTIMA HORA

Joan Fdz | 14/02/2015, 01:45

Segons se comenta pels bars de Pollença, na Maria de Can Pepe serà la candidata del PSOE a la batlia de Pollença

 

Re: La política de col·locació del Partit Popular

PSM-MÉS per Pollença | 13/02/2015, 16:38

Molt bé "domatigues". Un article on s'expliquen clars casos d'amiguisme familiar, amb noms i llinatges, i quina és la rèplica? escampar la porqueria per fer veure que "tots són iguals". Això sí, sense aportar ni una sola prova.

 

Altres

Fonts ufanes | 11/02/2015, 23:11

Conten que un candidat regionalists en ser conseller de medi ambient en el PP va omplir de veïns del seu poble la conselleria d'agricultura

 

Matigies

Jaume domatigued | 11/02/2015, 22:59

Exemples

 

Re: La política de col·locació del Partit Popular

domatigues | 11/02/2015, 21:36

Igual que en el PSM "matigues". Hi ha pocs partits que haguin tocat tant poc poder i enxufat a tanta gent. Si treguessim el ratio de vots per persona enxufada, segur que estarieu a nivells del PP, si no superiors.

 

Enchifisme

Matigues | 11/02/2015, 20:22

Ja és antiga aquesta pràctica dins el PP d'enxufar els seus

 

Nepotisme

Arnau | 09/02/2015, 13:53

Desgraciadament, aquesta pràctica és extensiva no nomès al Partit Popular, tot i que és cert que és el lidrer en aquestes pràctiques.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb