"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Presentada la candidatura de JUNTS AVANÇAM

psm-pollenca | 19 Febrer, 2015 23:45 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Després de que passat dimarts l'assemblea de MÉS per Pollença aprovas el document de pacte per una coalició preelectoral (con també ho feren les agrupacions locals de PSIB-PSOE i Esquerra Republicana), ahir dijous es va presentar públicament el projecte JUNTS AVANÇAM.

JUNTS AVANÇAM és una candidatura municipal progressista i circumscrita al municipi de Pollença a les eleccions municipals de maig de 2015, a partir de la formula de coalició electoral amb el suport de ciutadans independents i de les formacions polítiques MÉS per Pollença, PSIB-PSOE i Esquerra Republicana.

JUNTS facilitarem a la ciutadania una nova candidatura unitària que eviti la divisió i fragmentació del vot progressista que a la vegada pugui ser una eina útil i necessaria, per a donar veu a les preferències i inquietuds dels ciutadans. Aquesta candidatura es fruit de quatre anys d’oposició conjunta i de la voluntat d’incorporar persones independents compromeses amb la nostra societat.

AVANÇAM cap a una nova manera d’entendre la política municipal, a partir de la transparència, de la participació ciutadana i de la gestió eficaç dels recursos públics. El poble necessita donar una passa endavant per recuperar la posició capdavantera, el prestigi turístic i cultural i ser el motor d’excel·lència socioeconòmica.

Ahir es va presentar l'acord de pacte i la persona que encapçalarà la llista, l'independent Miquel Àngel March. Més endavant es concretarà la resta de la llista i el contingut del programa electoral, que farem amb la participació dels ciutadans.

La presentació va comptar amb el suport dels actuals regidors de MÉS per Pollença, Tomeu Cifre, del PSIB-PSOE, Toni Cànaves i d'Esquerra, Miquel Àngel Sureda.

 

 

 

 


 

Comentaris

 

PIPP(iii)

The Guardian | 21/02/2015, 15:40

Si, el PP diu que dura el pequeño Nicolas, i a la taquilla i haurà en Barcenas.
El PI diu que convidarà a na Malena Estrany, sense ella ara no tendrien tres regidors que tenen... El dia de Tot SAnts, en Jaume Font celebrara els vots que aconsegueix del més enllà,,,

 

JUNTOS SEREMOS MUCHOS MAS

Juan Manuel Sánchez | 21/02/2015, 12:53

Claro que si, juntos por Pollensa. Los del PP ya se han puesto nerviosos pueden estarlo porque nos juntamos para creser i ser mas grandes. Tambien estan nerviosos los otros partidos porque saben que juntando todos los que somos seremos mas que ellos y vamos a demostrarlo el prosimo domingo en la plasa. Vamos a celebrar todos juntos el dia de Andalusia con la actuación del grupo OXALIS, que interpretaran flamenco, rumba y sevillanes para todo el pueblo de Pollensa y todos los que quieran bailar, son muy buenos, bienen cada año a can Escarincho

 

Re: Presentada la candidatura de JUNTS AVANÇAM

Comptau amb el meu vot | 20/02/2015, 13:11

Bona candidatura!!...esperem que vagi be.

Les negociacions d´una candidatura tan ambiciosa com aquesta no deuen haver estat gens senzilles. No crec que el PSOE estigui gens còmode amb Esquerra o viceversa. Ni que pels nacionalistes catalans (PSM i Esquerra) sigui senzill anar a la mateixa llista que els nacionalistes espanyols (PSOE. Però a Pollença actualment hi ha prioritats: la transparencia en la gestió, la participación, aprofitament dels recursos públics i prioritzar els interessos col.lectius als particulars. I per això cal aplaudir aquesta candidatura perquè des de les diferencies han sabut prioritzar les necessitats i això és de lloar. Reitero l´enhorabona i "JUNTS AVANÇAM"!!!!

 

Re: Presentada la candidatura de JUNTS AVANÇAM

pep | 20/02/2015, 09:51

parix que qualcu del psoe no esta tant motivat a sortir a la foto

 

Molt bé

Joan | 20/02/2015, 00:05

Enhorabona, ara a aconseguir uns bos resultats.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb