"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Avui ple ordinari de febrer amb el pressupost 2015

psm-pollenca | 24 Febrer, 2015 11:10 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui es celebrarà el ple ordinari de febrer, que s'ha avançat a dimarts pels dies de vacances escolars a partir de dijous i fins dilluns.

El tema principal és el pressupost pel 2015.


I.- PART RESOLUTIVA


1.- Aprovació inicial, si procedeix, del Pressupost de la Corporació, i plantilla, de l’exercici 2015.


Podeu veure tota la documentació relativa al pressupost 2015 aquí.

Es tracta d'un pressupost continuista, per garantir l'execució de despeses que ja s'havien previst l'any passat i algunes inversions noves veis a continuació. Conté alguna gran mancança com és la caiguda de la partida per a millores a la Cala, que al 2013 va ser de 200.000eur i ara ja només es preveu una partida per redactar un projecte de millores, però no per fer les inversions.
Tanmateix el gran gruix de despesa en inversió es fa amb la figura de «despeses econòmicament sostenibles» que s'aproven a banda del pressupost i que ja haurà de ser el proper ajuntament el que decideixi en funció de les seves prioritats.

En la banda dels ingressos s'ha de destacar que el gran gruix ve per la banda de la Contribució (IBI) i de les multes per infraccions urbanístiques.

 

 

 

 


2.- Rectificació error material d’acord plenari, de data 29 de novembre de 1998, d’acceptació de terrenys destinat a vial públic.Veure


Es tracta d'una cessió feta a l'any 1998, de la prolongació del carrer Camila Pers, que ara s'ha volgut registrar i se n'han donat compte que les superfícies no quadraven i s'ha d'esmenar l'error.


3.- Modificació de l’acord aprovació provisional del Catàleg de Protecció d’edificis d’interès històric, artístic, arquitectònic i paisatgístic del terme municipal de Pollença. Veure


L'equip de govern vol treure del catàleg un bon grapat de cases antigues de primera línia del passeig Voramar del Port, en contra del que va aprovar el ple de l'Ajuntament i anteriorment ja havia exigit el Consell de Mallorca.


4.- Moció presentada pel grup del PSOE per a la gestió i regularització turística de les estades turístiques vacacionals excloses de la Llei 8/2012, de 19 de juliol. Veure


Es tracta d'instar a la regularització d'aquests lloguers exclosos de la Llei Turística, com son els d'apartaments en blocs d'habitatges.


5.- Propostes / Mocions d’urgència

 

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT


1.- Informació de Batlia


2.- Dació de compte de resolucions de Batlia


3.- Precs i preguntes

 Volen treure sis edificis singulars delsPAsseig Voramar del Catàleg d eProtecció d'Edificis

 

 

 

Comentaris

 

Trista innovació

PSM-MÉS per Pollença | 26/02/2015, 18:47

En aquest cas tristament el nostre poble serà innovador en desprotecció per por d'indemnitzacions. EL criteri defensat per l'Ajuntament suposa, de fet, un canvi radical de criteri respecte de la protecció d'edificis amb valor patrimonial. Les indemnitzacions, en aquests casos són excepcionals, i l'Ajuntament les vol convertir en norma.

 

(Des)protecció

Joan | 26/02/2015, 12:17

Estic amb tu Josep, trist panorama el que ens deixara aquesta legislatura per altre banda.

 

Cataleg

Josep | 26/02/2015, 09:54

Veig que després de Can Franc , l'equip de govern i l'arquitecte municipal tornen a la càrrega per acabar de destruir el Moll. Aquest tema de les indemnitzacions ja és incomprensible!! Que vol dir això que no es pot protegir res que suposi una pèrdua d'aprofitament, o no es així en gairebé tots els casos. Això es prendre el pel a la gent, que xerrin clar i que diguin que o be no creuen en la protecció del patrimoni, extranyament manera d'estimar al poble, oque posen interessos particulars per sobre dels generals.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb