"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Homenatge als Republicans 2015

psm-pollenca | 08 Abril, 2015 16:43 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Un any més retrem homenatge als qui defensaren la legalitat de la República i els seus valors i patiren la repressió feixista durant i després de la Guerra Civil. Tants anys després i encara no s'ha fet justicia amb la majoria dels assassinats, ja que gairebé no s'han obert les foses per retornar els ossos als seus familiars ni donar-lis un enterrament digne. En un moment on les llibertats es veuen amenaçades amb mesures com la "Llei Morassa" del govern central, o amb mesures de censura com les que sofreixen les publicacions crítiques amb el Gobierno, cal reivindicar l'obertura democràtica i els guanys en llibertats que va suposar la Segona República. 
 

Comentaris

 

Re: Homenatge als Republicans 2015

MÉS per Pollença | 15/04/2015, 23:55

Jaume J. ja t'han contestat les teves paraules dites des del desconeixement o des de la mala fe. Des de fa molts anys col·laboram amb altres partits i Memòria de Mallorca per organitzar homenatges en les dates d'abril, amb el PSM i ara amb MÉS. I continuarà sent així, som un partit autònom. La coalició es un pacte per presentar-nos i governar Pollença Junts, i esperem que per molts d'anys, però això no anul·la els partits que la formam. I especialment aquests actes recordant els Republicans ens satisfà que es facin conjuntament fins i tot amb els altres partits progressistes que hi assisteixen, ja que el que cal és la concòrdia i la unió. Represaliats n'hi hagué de moltes ideologies d'esquerres.

 

junts

Més | 15/04/2015, 09:34

Bona feina, esper que us vagi molt bé tant a nivel municipal, com autonòmic

 

de PPena

simpatitzant més | 15/04/2015, 09:33

Ja? jo entenc que sempre s'han fet coses de partit i coses des de coalició. Jo el que no sé és si en Jaume Joan i en Tomeu (PP tots) faran la campanya junts...

 

Re: Homenatge als Republicans 2015

Jaume J. | 14/04/2015, 13:29

Ja organisau coses per separat de Junts?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb