"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Presentació de la candidatura de Junts Avançam i darrer ple ordinari de la legislatura

psm-pollenca | 27 Abril, 2015 15:51 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Ahir diumenge a JUNTS AVANÇAM, la candidatura progressista unitària de Pollença entre ciutadans independents, MÉS, PSIB i Esquerra Republicana, varem presentar els nostres candidats amb Miquel Àngel March de cap de llista.

La candidatura està composada pel màxim de membres que legalment s'hi poden inscriure, els disset titulars i deu suplents, la única candidatura del municipi que ha pogut completar totes les places. L'acte va ser conduït per Xesca Palou de manera impecable, amb el bon humor que la caracteritza.

A banda de les intervencions de tots els membres de la candidatura hi intervengueren els líders autonòmics dels tres partits membres de la coalició (Francina Armengol, Gabriel Barceló i Joan Lladó), també els portaveus municipals dels tres partits (Toni Cànaves, Tomeu Cifre Bennàsar i Miquel Àngel Sureda), la candidata a la delegació del Port de Pollença, Iliana Capllonch i per acabar el cap de llista i candidat a batle Miquel Àngel March.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Avui s'ha celebrat el darrer ple ordinari de la legislatura, encara que pel canvi de dia (en dilluns en lloc del dijous) s'ha convocat seguint el procediment extraordinari. Aquestes eren les qüestions que s'hi han tractat (faltava amb justificació Javier Barba, PSOE):

1.-Conveni amb la Prefectura de Trànsit i la FEMP per compartir dades en seguretat vial.

Un conveni per compartir dades amb Trànsit per tamitació d'infraccions.

Aprovat per unanimitat. 

 

2.-Conveni Ajuntament-IBANAT per la gestió conjunta de les dependències del Centre de Turisme Ornitològic de La Gola.

Un centre que durant l'actual legislatura s'ha mantingut tancat amb el beneplàcit de l'actual equip de govern. S'ha fet un conveni per possibilitar la reobertura que li suposarà un cost anual aproximat a l'Ajuntament de 30.000eur (recordam que a l'anterior legislatura no li suposava cap cost a l'Ajuntament). Hem manifestat que volem que quedi clar el compromís d'IBANAT de posar al dia les instal·lacions, ja que després d'aquests anys de deixadesa tenen molts de desperfectes, i que el personal del Centre de Turisme Ornitològic ha de tenir coneixements turístics però també naturalístics. En la rèplica del batle ha deixat clar que aquests punts es cumplirien.

Aprovat per unanimitat

 

3.-Extrajudicial de crèdit 2/2015

Tot un seguit de factures que no tenen pressupost assignat al 2015. Les més destacables, les de les obres a Can Llobera. Resulta que s'han fet obres que no estaven previstes i l'informe de l'Interventor deixa ben clar que s'hauria d'haver fet un projecte complementari i que, per tant, s'incumpleix la llei pagant aquestes factures directament. Manca molta millora de gestió en el tema dels contractes, ja que el mateix informe assenyala altres irregularitats en les factures.

Aprovat. A favor: 10, 5PP, 5PI ; En contra: 5, 1MÉS-PSM, 1PSOE, 1ER, 2A ; Abstencions: 1UMP 

 

Preguntes:

Hem demanat de paraula per les següents qüestions, a les que ha contestat el batle:

 

Perquè a les recents obres de Gommar hi ha faroles que no deixen espai per la cadira de rodes a les voreres, discs de trànsit enmig de les voreres o voreres de menys de 80cm incumplint la normativa d'accessibilitat?

R: Les obres no estan recepcionades. Si hi ha coses incorrectes es faran modificar.

Les obres a l'Hotel Don Pedro tenen llicència d'obres?

R: Segons el batle sí.

Poden insistir a Carreteres del Consell perque millorin les baranes al mirador de la Creueta? S'ha mogut la caseta fora de la propietat privada?

R: Ho demanaran. Ha estat Carreteres qui ha fet moure la caseta i suposa que ara està en zona de carreteres.

S'han pagat els asfaltats que estaven deficients al centre de Pollença?

R: No s'ha pagat res i es comprovarà si s'han reparat les deficiències. 

Comentaris

 

Re: Presentació de la candidatura de Junts Avançam i darrer ple ordinari de la legislatura

MÉs per Pollença | 04/05/2015, 10:47

En el programa de Junts incloem tots els temes que afecten a l'actualitat del municipi. Divendres anam a Cala Sant Vicenç a presentar les nostres propostes pel nucli i el proper dilluns parlarem d'habitatges vacacionals. Estau convidats a participar i també a aportar a aquesta campanya electoral, ja que quantes més idees i més braços tinguem, millor.
Per contactar amb nosaltres sabeu que tenim tots els canals oberts: mail, missatges públics o privats al fecebook, o adreçau-vos a qualsevol dels nostres candidats.

 

Re: Presentació de la candidatura de Junts Avançam i darrer ple ordinari de la legislatura

Esquerrà | 04/05/2015, 10:34

Només Alternativa s'està pronunciant en els temes que afecten Pollença i està denunciant les estratègies barroeres de Tots per Pollença. Supòs que no vos voleu ficar en merders abans de les eleccions per perdre vots, però la dreta avança.

 

Re: Presentació de la candidatura de Junts Avançam i darrer ple ordinari de la legislatura

La campanya de ´n Yuppi!! | 04/05/2015, 09:40

La presentación molt be!, la candidatura molt be, les fotos i l´imatge en general també mot be!, programa.....segur que estarà bé..........i quant entrareu en campanya?.. perquè de moment ......qualque brega amb els "Canviem el Mòn" i poc més. I el temps els Tots amb en Tomeu, xalests fan camíe ... . am aquestes estrategias "Tots ajudarem a que en Tomeu arrassi Pollença!!!". Les Lligues no se guanyan a camp propi sino a dins el de l´adversari!!

 

Re: Presentació de la candidatura de Junts Avançam i darrer ple ordinari de la legislatura

PSM-MÉS per Pollença | 30/04/2015, 10:19

Podria ser, però encara així els vots de PSIB i ER junts sumen la segona força.

 

Re: Presentació de la candidatura de Junts Avançam i darrer ple ordinari de la legislatura

un que passava per aqui | 29/04/2015, 21:36

Tal vegada consideron MES com un partit nou i no.us sumen.

 

Espais electorals

PSM-MÉS per Pollença | 29/04/2015, 00:36

Avui hi ha hagut una reunió per tractar la qüestió del repartiments dels espais públics de publicitat electoral. Bàsicament es tracta dels taulers que es posen a la Plaça Major a Pollença, a la Plaça Miquel Capllonch així com a Sant Vicenç, i també les falques a Ràdio Pollença.
Alguns partits que només so locals han defensat un repartiment igual entre totes les candidatures. Des de Junts Avançam hem defensat que no és el mateix un partit que només es presenta a Pollença que partits que es presenten a nivell local, al Consell i al Parlament Balear, i que, lògicament, tenen més candidats. Per tant hem demanat que allò més just era dividir els plafons entre locals i autonòmics.
Com que no hi ha hagut acord s'aplicarà estrictament els percentatges que ha dit la Junta Electoral d'Inca que són els següents:

PP 35,94%
Alternativa 18,11%
Junts Avançam 17,46%
UMP 13,42%
Gent per Pollença 5%
Tots per Pollença 5%
PI 5%

No entenem el percentatge que la JEZ ha atorgat a Junts Avançam, ja que la suma dels vots dels partits de la coalició el situaria en el partit amb major percentatge. Haurem de fer consultes per esbrinar el motiu del percentatge assignat.
Respecte de les falques a la ràdio s'han repartit els espais a parts iguals entre tots els partits i en horaris pels que aniran passant totes les falques.
Finalment, respecte dels debats al Clu b Pollença i AVV del Moll, no està clar que Tots per Pollença hi vulgui participar.

 

Re: Presentació de la candidatura de Junts Avançam i darrer ple ordinari de la legislatura

PSM-MÉS per Pollença | 28/04/2015, 00:23

Gràcies per les felicitacions. Hi estam posant tot de la nostra part per tenir la confiança dels pollencins. L'acte és el resultat d'una feina en equip, com es veu a les fotografies i al vídeo.

 

endavant

Pere | 27/04/2015, 20:11

Enhorabona, un bon acte per una bona candidatura!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb