"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Primeres passes dins l'equip de govern

psm-pollenca | 23 Juny, 2015 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La primera setmana des de la presa de possessió del nou batle Miquel Àngel March, de la coalició Junts Avançam, va ser de presa de contacte amb l'Ajuntament. Aquesta, en canvi, una vegada ja decidit el repartiment d'àrees de govern, està suposant que ens anem fent una idea dels reptes que cadascú haurà d'assumir d'una manera més directe dins l'Ajuntament, sempre sense oblidar que hem iniciat una feina que és d'equip, i que per tant no hi ha compartiments estancs entre àrees.

El primer, les urgències, que sovint agafen el temps d'altres coses que són tan importants o més. Els problemes més grans venen de qüestions relacionades amb el personal. També és el valor més gran, ja que sense el personal res no funcionaria. Per tant segur que és allò que ens ocuparà més temps i esforços. Pot semblar que, en tractar-se de gestions internes, les qüestions de personal han de tenir poca repercussió en el poble (i per tant poc interès pels polítics), quan en realitat és tot el contrari, ja que un personal motivat i ben coordinat és la primera clau per una acció de govern eficaç i que doni resultats.

Després, algunes penyores que cal resoldre aviat: el contracte de la neteja viària, la minva de personal de confiança a causa de la Llei d'Estabilitat, acabar de tancar el Festival de Pollença i les festes d'estiu, el llistat interminable de contractes que es troben en situació irregular, totes les patates calentes en matèria d'urbanisme (Villa Cortina, Formentor, Pla General, Catàleg...), no acabaríem mai... I la resolució de totes aquestes qüestions sempre amb la transparència i consens que volem tenir com a senya d'identitat del nou govern municipal.

Només ens cal demanar paciència als ciutadans. Segur que molts tenen afers més o manco particulars que per cadascú tenen una gran importància, però ara allò que cal és resoldre més urgentment són els problemes que afecten a l'interès general.

Ara les delegacions de les àrees ja estan fetes. Podreu trobar-les publicades a la web municipal, i aquest dimecres debatrem amb tots els grups municipals la composició de la Junta de Govern, les seves atribucions, la composició dels òrgans col·legiats i les retribucions dels regidors. Farem la primera de les juntes de portaveus, que volem que siguin habituals al llarg de la legislatura.

 

Una de les primeres penyores que haurem de sol·licionar és el lamentable estat en que ens han deixat el Parc de la Gola per la deixadesa municipal i del Govern Balear

 

 
Diario de Mallorca 21/06/2015:"El parque de la Gola se encuentra muy degradado por falta de gestión"
 

 

Comentaris

 

Re: Primeres passes dins l'equip de govern

Paco | 11/09/2015, 00:54

seria interesante saber si habeis hecho alguna gestion sobre este tema, gracias

 

Asfaltat

Més | 29/07/2015, 09:18

Hem de revisar si es va deixar pagat, així tot comprovarem i exigirem que es faci bé, moltes gràcies per l'advertiment.

 

asfaltat Pare Vives

Joan Martorell | 28/07/2015, 20:13

Es lo que volia comentar, sobretot a la dreta pujant del carrer de la mar.

 

asfaltat

Joan | 08/07/2015, 19:38

I estam d'acord, bona observació Paco.
Salut

 

Re: Primeres passes dins l'equip de govern

Paco | 08/07/2015, 11:31

no se si te corresponde a ti, Tomeu, pero el nuevo asfaltado de la calle padre vives no parece que se pueda aceptar ni, todavía menos, pagar

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb