"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

La Proposició no de llei per implementar sistemes telemàtics per a les Comissions del Parlament ha estat aprovada .

psm-pollenca | 17 Setembre, 2015 22:18 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Una aposta per les noves tecnologies, per l'eficiència, per l'estalvi i pel reconeixement de la realitat pluriinsular de la comunitat autònoma.

 

 La Comissió d’Assumptes Institucionals ha debatut avui la Proposició no de llei presentada per Més per Menorca en la qual es demana la implementació d’un sistema de videoconferència perquè els diputats que no resideixen a Mallorca puguin participar a les comissions del Parlament sense desplaçar-se. Els Consells Insulars ja estan equipats amb aquesta tecnologia, pel que la inversió que s'haurà de fer serà només per adaptar el Parlament.  S’ha arribat a un acord unànime amb la incorporació d’una esmena en la qual se suggereix que es contempli aquesta petició en la reforma del Reglament del Parlament.

 

 

Aquesta iniciativa, que ha defensat la diputada Patrícia Font, suposarà un major estalvi econòmic per al Govern, eliminant així els pagaments innecessaris de bitllets, dietes i pernoctes de tots i totes les diputades de les altres illes. Per altra banda, els diputats i diputades de Menorca, Eivissa i Formentera podran invertir més temps en les seues illes, en contacte amb la seua ciutadania.

A més d'una millora en l'eficiència, aquesta mesura també suposa un reconeixement de la realitat pluriinsular de la Comunitat, així com una aposta per l'ús de les noves tecnologies.

Comentaris

 

Ternelles

Astorat | 17/09/2015, 22:54

Per cert, les costes imputables a la defensa de la servitud pública de pas són equparables a la porta de l'aparcament de ca les munnares o al nyarro de tolto de l'aparcament de taxis a molt estirar i el veig més justificat que aquests.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb